Armageddon nyomában

„Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!” „Jézus, szabadíts meg minket, tehetetlen bűnösöket, ellenségeidtől.”

Minden Jó Magyarnak Boldog Újévet!Újévi köszöntő

Bort, búzát és békességet,
Otthonokba fényességet.
Lakomát az éhes szájnak.
Derék férjet minden lánynak.
Okos gyermeknek tanulást,
Gézengúznak gyors javulást.

Új világot, szebb éveket,
Jobb és boldogabb életet!

Édes csókot szerelmesnek,
Vágyat kihűlt szerelmeknek.
Elhagyottnak vigasztalót,
Társtalannak neki valót.

Kreatívnak lapot - tisztát,
Író tollba örök tintát,
Versíróknak szép rímeket.
Álmokat - tarkát, színeset.
Nemes, tiszta eszményeket,
Ugyanannyi reményeket.
Na, jöjjetek, bontsunk pezsgőt,,
Köszöntsük az újesztendőt!
2017. decemberi figyelmeztetések III.

Állami digitális valuta Izraelben

http://www.everystockphoto.com/photo.php?imageId=5891949

Az év végének közeledtével talán belefér egy ilyen aprónak tűnő, de valószínűleg nem mellékes hír is. Bár a különböző hírportálok egymástól eltérő szemszögből közelítik meg a kérdést, ki üdvözlendő lépésnek, ki a világra váró totalitárius rezsim fontos elemének tartva azt, a lényeg, hogy Izrael hamarosan saját digitális valutát vezet be.

A Reuters a Bank of Israel-en belüli forrásokra hivatkozva arról adott hírt, hogy a központi bank készen áll felhatalmazni a kormányt egy, a blockchain technológia által vezérelt, a Bitcoinhoz vagy Ethereum-hoz hasonló, állami digitális valuta bevezetésére.

A lépés segítségével akár egyik napról a másikra megvalósulhatna az izraeli vezetés által évek óta tervezett készpénz nélküli gazdaság. A hírek szerint a Knesset a bevezetés jogi alapjait is előkészítette már, hogy a lépés akár a 2019-es költségvetési évben megtörténhessen.

Izraelben évek óta próbálják visszaszorítani a készpénz használatát, illetve korlátozni a kibocsátott készpénz mennyiségét, mert a hivatalos adatok szerint az ország feketepiaca jelentősen megerősödött az elmúlt években, olyannyira, hogy a becslések szerint jelenleg a gazdaság 22 százalékát teszi ki, ami persze a befizetett adók mértékében is megmutatkozik.

Egy központi digitális valuta, ami lehetővé tenné, hogy minden egyes tranzakció útját ellenőrizzék, sokak szerint megoldaná a helyzetet. Mások ezzel szemben úgy gondolják, hogy a lépés eredményeként egyre többen fordítanának hátat az államilag kibocsátott valutáknak és kezdenének inkább kriptovalutákban kereskedni, fizetni.

Akármi legyen is az izraeli vagy bármely egyéb kormány kimondott vagy kimondatlan célja, tény, hogy a központosítás és a lakosság központosított eszközökkel történő megfigyelése, még soha nem szolgálta az emberiség javát, ahogyan az is egyértelmű, hogy az ilyen kísérletek minden alkalommal újabb mélységeket nyitottak meg azok előtt, akik lelkiekben lefelé, hatalomban pedig felfelé törekednek.

A Trunews cikkének felhasználásával

http://idokjelei.hu/2017/12/allami-digitalis-valuta-izraelben/A
gyémánt árához kötnék az új izraeli kriptovalutát

Izrael májusban indít egy digitális fizetőeszközt, melynek értékét a gyémánt piaci ára fogja meghatározni. Az új fizetőeszköz állítólag világszerte népszerű lesz a befektetők körében.

Az Israeli Diamond Exchange közleménye szerint az új kriptovaluta fedezetét az izraeli piacon zajló gyémántkereskedelem biztosítja, ami a világ három legforgalmasabb gyémánt-piaca közt van. A Carat nevű kriptovaluta értékének 25%-át így az egyik legmegbízhatóbbnak tartott befektetési eszköze garantálja, ami nagyságrendekkel vonzóbbá teheti a világ más, gyakran szürreálisan nagy értékváltozáson áteső kriptovalutáihoz képest.

A világ három legnagyobb gyémánttőzsdéi közül egyik Tel Avivban működik, a másik kettő Indiában és Hollandiában található. A 2017-es évben az izraeli gyémántexport értéke a 7 milliárd dollárt is meghaladta.

http://www.hidfo.ru/2018/02/a-gyemant-arahoz-kotnek-az-uj-izraeli-kriptovalutat/

Rekord mennyiségű kokaint foglaltak le a német rendőrök

A német rendőrség idén több kokaint foglalt le, mint eddig bármikor. A szövetségi rendőrhivatal (BKA) adatai szerint globális szinten is ugyanez a trend figyelhető meg.

A német rendőrség és vámhivatal idén hétszer annyi kokaint foglalt le, mint a 2016-os év folyamán – derült ki az ARD hírügynökség beszámolójából. A szövetségi rendőrhivatal szerint globális szinten is élénkült a kábítószerkereskedelem, ennek volt hatása Németországban is.

A beszámoló szerint főleg a nagy kikötővárosokban, Hamburgban és Bremerhavenben fogtak el nagyobb szállítmányokat. Idén a rendőrök összesen hét tonna kokaint gyűjtöttek be, amit szervezett bűnözői csoportok Németországban akartak terjeszteni. A 2016-os év folyamán lefoglalt kokain mennyisége mintegy egy tonna volt.

A BKA közlése szerint ez a trend nem csak Németországban figyelhető meg, hanem globálisan. Világszerte a legnagyobb kábítószerkereskedelmi csomópontokon kétszer annyi drogot fogtak el a rendőrök, mint az elmúlt öt év folyamán.

A német rendőrök jelenleg is arra számítanak, hogy újabb nagy fogásaik lesznek – főként a dél-amerikai államokból özönlenek a nagyobb szállítmányok Németországba.

A jelentések szerint a Németországban zajló kokainkereskedelmet főként balkáni országokból érkező bevándorlók és az olasz maffia ellenőrzi.

Ezek a hírek ráadásul nem sokkal azt követően érkeztek, hogy Münchenben több mint 550 kilogramm lefoglalt marihuánát semmisítettek meg a hatóságok. A Bajorországban lefoglalt szállítmányok értéke mintegy hétmillió euró volt.

http://www.hidfo.ru/2017/12/rekord-mennyisegu-kokaint-foglaltak-le-a-nemet-rendorok/

Egyetlen képbe sürítve, mi a probléma a bevándorlással

Átlagos IQ a világ országaiban.

A több mint 80 országban végzett vizsgálatoknak köszönhetően bizonyítást nyert, hogy a Soros-szervezetek a világ legbutább embertömegeit akarják rászabadítani Európára. A bevándorlás forrásországaiban 60-80 körüli az átlagos IQ.

Lázadás éve? Törökország aláírta az orosz hitelszerződést

Egy NATO-tagállam orosz hitelből vesz orosz rakétarendszert

A Rosztech orosz állami cég vezetőjének közlése szerint 2020 márciusában megkezdődik az Sz-400 rakétakomplexumok átadása Törökországnak, és a teljes árnak mindössze 45%-át kell fizesse a török kormány.

Törökország négy Sz-400 rakétakomplexumot vásárolt, a mintegy 2 milliárd eurónyi vételárnak 55%-át orosz hitelből fedezik – derült ki a Rosztech elnöke által adott interjúból. Szergej Csemezov a Kommerszant napilapnak nyilatkozva megerősítette, hogy Ankara összesen négy Sz-400 rendszert vásárolt, és ezek 2020 tavaszán kerülnek átadásra.

Csemezov elmondása szerint az orosz és török pénzügyminisztériumok már sikeres tárgyalásokat folytattak az orosz hitel feltételeiről, és megállapodásra jutottak.

“Törökország a teljes ár 45%-át kell fizesse, 55%-ot orosz hitelből fedeznek. A kiszállításokat 2020 márciusában kezdjük.”

A török államfő Recep Tayyip Erdogan korábban azt mondta, az Sz-400 megvételéhez szükséges dokumentumokat már aláírták, és Törökország mindent megtesz annak érdekében, hogy az átadásra minél hamarabb sor kerüljön.

http://www.hidfo.ru/2017/12/egy-nato-tagallam-orosz-hitelbol-vesz-orosz-raketarendszert/

Pénteken Törökország és Oroszország vezetői aláírták az orosz Sz-400 rakétakomplexum megvásárlásához szükséges hitelszerződést.

A TRT hírcsatorna szerint nemsokára mindkét fél hivatalos közleményt is kiad ezzel kapcsolatban. Nemrég a Hürriyet török napilap írta meg, hogy a megvásárolt orosz Sz-400-as rakétakomplexumokért Törökország nem fizeti ki a teljes összeget, ehelyett az ár felét Oroszországtól felvett hitelből fedezik.

Erdogan szeptember 12-én jelentette be, hogy aláírták az Sz-400 vételi szerződését, és kifizették az első részletet a rakétakomplexumokért. A Rosztek vezetője, Szergej Csemezov november 2-i közlése szerint ez egy több mint 2 milliárd dollár értékű üzlet. Ismail Demir török védelmi államtitkár szerint az első rakétarendszereket már a következő két év folyamán megkaphatják.

A NATO-tagállam az orosz rakétakomplexum megvételéhez szükséges teljes összeg 55%-át fedezi orosz hitelből.


A török kormány azt követően döntött az Sz-400 megvásárlása mellett, hogy a szövetséges erők által használt rakétakomplexum, a “Patriot” éles helyzetben használhatatlannak bizonyult. A Törökország és Szíria határán történt incidens során a NATO rakétakomplexumai felett ismeretlen hackerek vették át az irányítást.

Később egy fejlettnyugati sajtóorgánum számolt be arról, hogy a Patriot Szaúd-Arábiában is használhatatlannak bizonyult, és nem tudta elhárítani a húszi lázadók által kilőtt rakétákat, melyek így becsapódtak a rijádi nemzetközi repülőtér mellett.


http://www.hidfo.ru/2017/12/lazadas-eve-torokorszag-alairta-az-orosz-hitelszerzodest/

Külföldön állítanák ki a brit útleveleket az EU-ból kilépés után

Miután az Egyesült Királyság kilép az Európai Unióból, valószínűleg Németországban fogják kiállítani az új brit útlveleket. A Brexit támogatói nem lelkesednek az ötlettől.

2019-től külföldön állíthatják ki a brit útleveleket, jelenleg két vállalat – egy német és egy francia cég – esélyes jelölt erre a feladatra – derült ki a The Guardian beszámolójából. Jelenleg a De La Rue brit cég állítja ki a dokumentumokat, de 2019 után lejár a szerződésük, és a bevándorlásügyi miniszter szerint külföldi cégek is pályáznak erre a lehetőségre.

A Times beszámolója szerint ebben a kérdésben még nem született végleges megállapodás, de valószínű, hogy 2019-től egy európai cég gyártja majd az új típusú dokumentumokat.

A brit politikusok már régóta vitatják ennek lehetőségét, és az online közösségi médiában is látványos vihart kavart ez a kérdés; az Európai Unióból kilépés támogatóinak nem nyerte el a tetszését, hogy a Brexit után “Berlinben gyárthatják a brit okmányokat.”

A Toryk egy képviselője, Andrew Rosindell szerint ezt az intézkedést “megalázásnak” tekintik – emiatt felszólította a kormányt, hogy egy Németországban vagy Franciaországban működő cég alkalmazása helyett brit céget válasszon erre a feladatra.

“Azt akarom látni, hogy az új brit útlevelet Nagy-Britanniában gyártják, egy brit gyárban, ami brit munkaerőt alkalmaz, mert ha nem így lesz, az káros a brit identitás megtartására nézve.”

Andrea Leadsom, az alsóház vezetője ugyanakkor azt mondta, hogy mindenkinek támogatnia kell az Egyesült Királyság “globális szabadkereskedelmi nemzetként működését.”

“Ugyanakkor elismerjük, hogy Nagy-Britannia is sokat tud nyújtani az ipar és szolgáltatások terén a világ országai számára. […] Képesek vagyunk arra, hogy szabad piaci feltételek mellett versenyt folytassunk” – mondta.

Theresa May brit miniszterelnök azt követően jelentette be, hogy visszatérnek a korábbi arany és kék útlevél használatához – a mai vörös helyett -, miután kezdtek körvonalazódni a Brexit-tárgyalásokkal kapcsolatos brit vállalások. Közleményét Brandon Lewis bevándorlásügyi miniszter kijelentése követte, miszerint a kék útlevelek kiadásá már következő év tavaszától megkezdhetik.

http://www.hidfo.ru/2017/12/kulfoldon-allitanak-ki-a-brit-utleveleket-az-eu-bol-kilepes-utan/

Bekerített egy amerikai bázist a szíriai hadsereg

Az Egyesült Államok állandó bázist működtetett Szíriában, itt képezték ki a kormány ellen harcoló terroristákat. A szíriai fegyveres erők blokád alá vonták a létesítményt.

A szíriai At-Tanf területén létrehozott amerikai katonai létesítményt blokád alá vonták a szíriai fegyveres erők, mondta Valerij Geraszimov orosz vezérkari főnök a Komszomolszkaja Pravda napilapnak adott interjú során. Az interjúban elhangzottak szerint ebben az illegális katonai létesítményben az Egyesült Államok terroristák kiképzését folytatta, és a szíriai hadsereg a szándékosan “nem túl szigorú” blokád megkezdése után

szemtanúja volt annak, amint 350 terrorista elhagyja az amerikai katonai létesítményt.

“Az At-Tanf területén működő amerikai létesítményt blokád alá vonták a szíriai fegyveres erők. A legfontosabb dolog, hogy itt szemtanúi voltunk a militánsok kivonulásának”mondta Geraszimov.

Az orosz vezérkari főnök elmondta, hogy a blokád nem volt túl szigorú, mintegy 350 terrorista elhagyta az amerikai hadsereg létesítményét.

“Egyértelmű, hogy a militánsokat itt képezték ki. A közelben egy menekülttábor is működik – mondta, hozzátéve, hogy az amerikai hadsereg egy másik táborban, az északkelet-Szíriában található Saddadi létesítményben is terroristák kiképzését folytatja.

“Ez egy kurdok által ellenőrzött terület, ahol amerikai katonai létesítmény is működik. Továbbá, mintegy 800 ember érkezett a Saddadi táborba az Eufrátesz keleti tájékáról, miután a kurdok offenzívát indítottak. Innen gyakorlatilag az Iszlám Állam katonái menekültek el.”

Geraszimov elmondása szerint 750, illetve 350 fegyveres harcos maradt a két táborban.

“Úgy tűnik, az amerikai koalíciónak nem volt célja az Iszlám Állam megsemmisítése, mielőtt megkezdődtek az orosz hadmozdulatok Szíriában, és nem célja most sem.”

A vezérkari főnök kifejtette, hogy a konfliktus legintenzívebb szakaszában az orosz légierő naponta 120-140 légicsapást hajtott végre Szíriában, miközben az amerikaiak csak 8-10-et; ebből is látható, hogy a nyugati koalíciónak “valami más célja van.”http://www.hidfo.ru/2017/12/bekeritett-egy-amerikai-bazist-a-sziriai-hadsereg/

Harmadszorra gyújtották fel a menekülttábort a dühös svédek

Ismét felgyújtottak egy menekültközponttá átalakított óvodát Svédországban. A skandináv országban egyébként is gyakran gyújtják fel a menekülttáborokat, de a rendőrség beszámolója szerint ez már a harmadik alkalom, hogy ugyanezt az épületet leégetik.

Kedd kora reggel felgyulladt a Kungsbacka területén egy óvoda átalakításával létrehozott menekültközpont – mire a tűzoltók kiértek a helyszínre, az épület lakhatatlanná vált. Személyi sérülés nem történt, de úgy tűnik, ebben az épületben egy ideig nem fognak tudni migránsokat elszállásolni – derült ki az SVT hírügynökség beszámolójából.

A svéd napilap szerint a hatóságok nem tudják, hogyan keletkezett a tűz. Bár a gyújtogatás egyelőre nem bizonyított, korábban már két alkalommal kigyulladt ugyanez az épület, miután kiderült, hogy ott migránsokat akarnak elhelyezni.

“Korábban ugyanez az óvodaépület már kétszer kigyulladt, mindkét esetben felmerült a gyújtogatás gyanúja. Mindkét incidens azt követően történt, miután a helyi lakosságot értesítették arról, hogy az épületet menekültközponttá alakítják” – áll a beszámolóban. Ennek megfelelően, a keddi incidens esetében is vizsgálják annak lehetőségét, hogy gyújtogatás történt.

“Egyszerűen nincs olyan időjárási körülmény, ami miatt az épület háromszor egymás után kigyulladhatna”

– mondta Thomas Fuxborg, a helyi rendőrség szóvivője.

Fuxborg elmondása szerint az épület ismét jelentős károkat szenvedett – ha a tűzoltók nem érnek ki ilyen hamar, a földig leégett volna.

A történtek után a képmutató önkormányzat azt tervezi, hogy biztonsági őrökkel fogja őriztetni a korábbi óvodaépületet, és ismét megkezdik a felújítási munkálatokat, hogy azok végeztével be tudják költöztetni a migránsokat.

http://www.hidfo.ru/2017/12/harmadszorra-gyujtottak-fel-a-menekulttabort-a-duhos-svedek/

Sok százezer fegyvert hoznak be illegálisan az EU területére

Egy norvég napilap szerint csempészek több mint félmillió fegyvert hoztak be illegálisan az Európai Unió területére, és jelenleg is közel egymillió illegális fegyver forog közkézen a balkáni feketepiacon.

Az Europol 2014-es adatai szerint több mint félmillió olyan fegyverről tudni, aminek ellopását bejelentették, de valószínűsíthető, hogy illegálisan értékesítették és behozták az Európai Unióba. Egy norvég napilap, a Dagbladet most arról számolt be, hogy a skandináv országokban megszaporodtak korábban ritkán látott fegyvertípusok is; a bűnelkövetők többek közt szerb Zastava és cseh Skorpion géppisztolyokat használnak a bandaháborúk során, újabban az utcai fegyveres harcokat követően ilyen gyártmányokat foglal le a rendőrség.

A lap szerint a bandaháborúk során használt fegyverek többsége a balkáni háborúkból maradt hátra, innen csempészik be a határait nem kellő mértékben ellenőrző Európai Unió gazdagabb országaiba.

A Dagbladet azt írja, a szervezett bűnözői csoportok egyre gyakrabban használnak dél- és kelet-európai gyártású fegyvereket – idén ősszel is több tucat letartóztatás történt, melynek során a volt Jugoszláviából, Bulgáriából és posztszovjet országokból érkezett fegyvereket is lefoglaltak a norvég hatóságok.

A lapnak nyilatkozó biztonságpolitikai szakértő, Predrag Petrovic szerint a Balkánról továbbra is özönlenek a fegyverek az Európai Unióba, jelenleg is mintegy egymillió illegális fegyver lehet a csempészeknél.

“Több mint 900000 fegyver van úton Európába. Sokan bejelentik, hogy a fegyvereiket ellopták, de valójából ezeket illegálisan eladják Nyugat-Európában” – mondta.

Petrovic kifejtette, hogy a fegyvercsempészek a Balkánon beszerzett készletet tizenötszörös áron tudják eladni nyugat-európai országokban; Szerbiában 200 euróért vesznek AK-47-es gépkarabélyt, amit Nyugat-Euurópában, vagy a skandináv országokban 3000 euróért továbbértékesítenek.

A biztonságpolitikai szakértő szerint ugyanekkora az árrés a kisebb kaliberű fegyvereknél is, ezért gyakorlatilag folyamatosan özönlenek a fegyverek Nyugat-Európába és a skandináv országokba. Ez a fegyveres utcai harcok számának növekedésén is meglátszik; Svédországban a 2017-es év folyamán 300 utcai lövöldözés történt, ennek során több mint negyven ember halt meg és 135-en megsérültek.

Novemberben 17 európai ország egy közös művelet során felszámolt egy kiterjedt csempészhálózatot, mely Nyugat-Európában és Skandináviában értékesített illegális lőfegyvereket. Balkáni országokban 18 embert tartóztattak le és 135 fegyvert lefoglaltak, de a Dagbladet összesítése arra utal, hogy ez európai szinten mit sem számít. Ameddig az EU az illegális határátlépéseket sem tudja megakadályozni, a fegyverek behozatala is akadálytalanul folytatódhat.

http://www.hidfo.ru/2017/12/sok-szazezer-fegyvert-hoznak-be-illegalisan-az-eu-teruletere/

Szomorú Karácsony

Azokat köszöntöm, akik ma este egyedül vannak, akiket nem szeretnek. Azokat, akiket kifosztottak, megnyomorítottak, elvették mindenüket; otthonukat, utolsó pénzüket. Akik vesztesnek érzik magukat.

Azokat köszöntöm ma este, akik elvesztették az emberekben a hitüket, mert elvesztették családjukat, barátaikat. De higgyétek meg, Isten még mindig szeret benneteket, bennünket. Ez biztos. Ezért nem szabad elkeseredni, nem vagytok vesztesek. Hosszú távon legalábbis bizonyosan nem.

És nem vagytok egyedül sem. Isten nem fogja hagyni, hogy örökké szenvedjetek. Eljön még a nap, amikor ennek vége lesz.

Hiába a hatalom és a rendszer álságossága, hiába minden igyekezete, hogy tisztára mossa magát. Akármennyire is szeretné, ez nem sikerül, minden mozdulatával elárulja önmagát.

Az idei adventi időszakban soha nem látott adakozási kedv dúlt az országban. A jótékonysági szervezetek szóvivője szerint, ez az adakozási kedv akkora volt, mint eddig a természeti katasztrófák idején.

Büszkén mondták be egymás után, hogy a kormányzaton kívül még ez és ez is, meg még számtalan szervezet, vállalat, multi, s nagyvállalkozó adakozott a szegények javára.

Ostobán nem gondolván arra, hogy ezzel a nagy igyekezetükkel lényegében fellebbentik a fátylat arról a szörnyű titokról; hogyan nyomorította meg a magyar népet a kapitalizmus. Ennyi szegény, talán még a Horthy-rendszerben sem volt, – nem 3 millió, hanem legalább 5 millió koldus országa vagyunk.

Persze a multik, s a nagyválllakozók, legyen az külföldi, vagy akár magyar, csak ugyanazt csinálják, mint maga a hatalom. Éhbérért dolgoztatják az egyszerű melósokat, s nem szégyenlik ezért magukat, hiszen az állam is elvesz a munkásoktól, alkalmazottaktól, – simán lenyúlja a kevéske fizetésük minimum egy harmadát is, ha nem többet. A fogyasztói árak pedig lassan az eget verik.

Micsoda dolog az, hogy 500 Forint egy doboz tojás, micsoda dolog, hogy 2700 Ft. egy kiló vaj, vagy ennél is több, s micsoda dolog az, hogy a régi magyar hungarikum, a Téli szalámi, 7-8000 Forint, s van, ahol még ennél is több. (Köszönjük Csányi úr).

És micsoda dolog az, hogy a melós, aki lehúz a munkában nem 8, hanem minimum 9-10 órákat, vagy akár 12-őt, 16-ot, s ezért csak 120-130-ezret kap, vagy még ennyit sem, s komoly gondban van ilyenkor karácsonykor, mert épp, hogy elég ételre, rezsire a fizetése, s a törlesztőket még (ha van), nem is számoltuk.

Mindeközben az adventi adakozással a saját lelkiismeretét elaltató burzsoázia dúskál a jóban, s százmilliókat vesz föl osztalék gyanánt, miközben saját melósai éppen csak nem éheznek.

De bizony nem mehet ez sokáig már, mert a gazdaság növekedésének egyvalami szab gátat, de igazán; ez pedig a kapzsiság és a pénzéhség. Mert a gazdaság csak úgy növekedhet, ha az abban résztvevők összességének, vagyis mindenkinek jó, mindenkinek nyereséges. És nincsenek ilyen éles ellentétek a burzsoázia és a nép között.

‘Sol lucet omnibus’ – A nap mindenkinek süt. És nemcsak karácsonykor, hanem mindenkor. A gazdagoknak most már nemcsak fizetniük kell a népnek a magas nyereségükből, hanem el is kell hagyniuk a gőgjüket. Hiszen elvégre a melós keresi meg az ő pénzüket is, s netán mi lesz akkor, ha ezt nem akarná megtenni? Ki fog akkor dolgozni? Vagy esetleg azt mondja; “amit én keresek meg, az az én pénzem. S nem hagyom, hogy elvegyék tőlem…”

És a végén mindig ők döntenek, nem a gazdagok. Mert ők az ország gerince. Ők, akiket nem sokra tartanak, s éppen ezért komoly meglepetést okoznak majd, amikor minden megváltozik.

A jövő Magyarországán, sőt Közép-Európájában csak akkor lesz stabil a nemzeti, s egyben szilárd a közép-európai hatalom, ha nem lesz éles ellentét a dolgozó rétegek, s a burzsoázia között. S lesz egy olyan vezető osztály, mely felvállalja a nép gondjait, s igyekszik mindenkin segíteni.

Akkor az egyszerű emberek tűzbe mennek majd értük.

“A bölcsnek nincs önnön szíve.
Szíve a nép valahány szíve…
A bölcs az ég alatt békében lakik,
megjegyzi az emberek mondásait,
s úgy nézi a népet, mint gyermekeit.”

(Lao-Ce; Az Út és Erény könyve / 49. – Weöres Sándor fordítása)

***

Nyakamban egy fából készült kis feszület, egyenesen Medjugorjéből hozta egy nővér, aki jó barátom. Mikor pár napja ismét a nyakamba akasztottam, érzékeltem melegét, s már nem is éreztem magam olyan egyedül.

Boldog, s boldogabb Karácsonyt kívánok minden olvasónknak!

Fort András / Szabad Riport

Hivatalos: Szíria követeli a megszálló amerikai haderő kivonását

Amerikai katonák Afganisztánban - a kép illusztráció.

Szíria ENSZ-nagykövete hivatalosan is agressziónak nevezte az amerikai katonák szíriai jelenlétét. Az Egyesült Államok továbbra is Szíria engedélye nélkül folytat hadmozdulatokat az országban.

Megkezdődött a szíriai béketárgyalások következő szakasza Kazahsztán fővárosában, Asztanában, melyen Oroszország, Irán, Törökország és Szíria küldöttei vesznek részt. Szíria ENSZ-nagykövete, Bassár Dzsafari a török és amerikai katonák jelenlétét agressziónak nevezte, és felszólította a két ország fegyveres erőit, hogy

azonnal és feltétel nélkül hagyják el az országot.

Törökország októberben hirdette ki a szíriai Idlib környékén katonai műveletek hivatalos megkezdését. A török tisztviselők szerint ennek célja az al-Nuszra Front terroristáinak kiűzése a török határ közeléből.

Az Egyesült Államok hivatalosan 2014 óta folytat hadmozdulatokat Szíria területén, a szíriai hatóságok engedélye nélkül.

Szíriában 2011 márciusában államellenes szervezetek fegyveres harcot kezdtek folytatni a hatóságok ellen. Több évig elhúzódó háború után, 2015 szeptemberében a szíriai kormány az orosz fegyveres erők segítségét kérte az ország területi egységének megvédéséhez. Ekkorra az amerikai fegyveres erők már – engedély nélkül – jelen voltak az országban.

Bár a nyugati sajtó rendszerint úgy mutatja be, mintha az amerikai fegyveresek segítségként lennének jelen Szíriában, a szíriai külügyminisztérium korábban már számos alkalommal – legutóbb november közepén – felszólította az amerikai fegyveres erőket, hogy hagyják el az országot. Ezt az Egyesült Államok mindeddig – többszöri felszólítás ellenére – nem tette meg.

Bassár el-Aszad, Szíria demokratikusan választott vezetője szintén egyértelműen kijelentette, hogy az amerikai fegyveresek engedély nélkül, megszálló erőként vannak jelen az országban.

http://www.hidfo.ru/2016/03/az-usa-ket-katonai-bazist-epit-a-sziriarol-leszakitott-teruleteken/


http://www.hidfo.ru/2017/12/hivatalos-sziria-koveteli-a-megszallo-amerikai-hadero-kivonasat/

2017. decemberi figyelmeztetések II.

Eltüntették a nyomokat, agresszorként tüntetnék fel Oroszországot

A nyugati országok Oroszország lerohanását gyakorolták egy nyári hadgyakorlaton. A nyomokat eltüntették, és most pánikkeltést folytatnak annak kapcsán, hogy az orosz fegyveres erők elkezdtek felkészülni erre a helyzetre.

“A NATO-hoz tartozó balti államok lerohanását gyakorolta be az orosz hadsereg szeptemberben a Fehéroroszországgal közösen folytatott Zapad-2017 műveletben, ami a hidegháború óta tartott legnagyobb szabású hadászati gyakorlat volt”írja az Index.hu egy német sajtóorgánumra hivatkozva, ami viszont névtelen forrásra hivatkozik.

A német napilap névtelen, visszaellenőrizhetetlen forrásra hivatkozva azt írta, hogy Oroszország a balti államok lerohanására készül, emellett Lengyelország és Norvégia, Svédország és Finnország lerohanására is vannak tervei.

A lap szerint Oroszország olyan hadmozdulatokra folytat felkészülést, mellyel egy esetleges háború esetén elvágná a balti országokat a NATO-tagállamokból érkező erősítés elől. Ennek célja vélhetően az, hogy egy esetleges háború esetén a NATO-erők ne tudják bekeríteni Oroszországot.

Ugyanakkor egyáltalán nem meglepő, hogy Oroszország olyan hadgyakorlatokat folytat, melynek során a NATO-országokkal konfrontációt szimulálja, hiszen a NATO már márciusban készült olyan hadgyakorlatra, melynek során a nyugati katonák szimulált helyzetben azt gyakorolhatják, hogy orosz lakosságú régióban kell hadmozdulatokat folytassanak.

http://www.hidfo.ru/2017/03/orosz-statisztakat-keresnek-a-nato-hadgyakorlataira/

A német hatóságok ennek részeként olyan, orosz nyelvismerettel rendelkező statisztákat kerestek, akik képesek eljátszani pl. helyi állattenyésztő, bolti eladó szerepét a NATO hadgyakorlatai során.

Az orosz nyelvterületen zajló NATO-hadmozdulatok szimulálását Nürnberg és Regensburg közt tervezték, ahol tíz falut építettek fel erre a célra, falvanként 30 házzal.

A hirdetés utalást tett arra is, hogy Afganisztánról lehet szó a szimulált „külföldi misszió” színhelye kapcsán, bár ennek ellenére cseh és lengyel nyelvtudással jelentkezők is civileket kellett eljátsszanak; ez arra utal, hogy a NATO nem egy újabb afganisztáni misszióra, hanem kelet-európai hadmozdulatokra készül, ami terveik szerint Oroszország határain belül folytatódna.

A nyugati országok újságírói ilyen hadgyakorlatok után most teljes megdöbbentséget játszanak el, mintha elvárható lenne egy nagyhatalomtól, hogy ne készüljön fel egy rivális katonai erő inváziós terveinek elhárítására.

Bár az orosz statisztákat kereső hirdetéseket utólag eltávolították a NATO-országok, “az internet nem felejt”; a hirdetések azóta is megtekinthetőek a Wayback Machine internet-archívum segítségével.

http://www.hidfo.ru/2017/12/eltuntettek-a-nyomokat-agresszorkent-tuntetnek-fel-oroszorszagot/

Kína felszólította az Egyesült Államokat az új nemzetbiztonsági stratégia módosítására

Kína védelmi minisztériuma felszólította az Amerikai Egyesült Államokat, hogy hagyjon fel a hidegháborús mentalitással és ehelyett inkább törekedjen szorosabb katonai együttműködésre.

Az amerikai elnök hétfőn hozta nyilvánosságra az új nemzetbiztonsági stratégia alapvetéseit, mely az Egyesült Államok biztonságára és jólétére leselkedő fenyegetésként nevezi meg Kínát, Oroszországot, Iránt és Észak-Koreát. A kínai védelmi minisztérium válaszul egy közleményt adott ki, mely szerint az Egyesült Államok fel kell hagyjon a hidegháborús mentalitás továbbvitelével.

A közlemény szerint remélik, hogy az Egyesült Államok “maga mögött hagyja a hidegháborús elveket, elkezdi objektívan nézni, hogyan fejlődik a kínai hadsereg, és inkább katonai együttműködésre fog törekedni, hogy ezzel megvédje a globális békét, stabilitást és jólétet.”

A kínai védelmi minisztérium elutasította azokat a vádakat, miszerint megpróbálnák átvenni az Egyesült Államok globális szerepét, és hangsúlyozták, hogy Kína nem törekszik egyeduralomra a világ országai felett. E szerint az amerikai hegemónia megbomlása után nem állhat helyre az egypólusú világrend egy másik nagyhatalom vezetésével, a kínai vezetők ehelyett a többpólusú világban látják a jövőt.

A kínai külügyminisztérium szóvivője hétfőn szintén azt mondta; annak ellenére, hogy az Egyesült Államok fenyegetésként kezel más országokat, Kína megpróbál stabil és egészséges kereskedelmi kapcsolatokat kiépíteni Amerikával.

http://www.hidfo.ru/2017/12/kina-felszolitotta-az-egyesult-allamokat-az-uj-nemzetbiztonsagi-strategia-modositasara/

Zsidók meggyilkolásával fenyegetőznek, zsinagógát akartak robbantani a migránsok

Az utóbbi hetek folyamán számos antiszemita indíttatású erőszakos bűncselekmény történt Svédországban, emellett több terrorcselekményt is megakadályoztak a svéd hatóságok; az országba érkező migránsok zsidókat akartak gyilkolni, emellett egy zsinagóga felrobbantására készültek – derült ki az Aftonbladet beszámolójából.

Az antiszemitizmus széleskörűen elterjedt az Európai Unióba érkező muszlim migránsok körében, és ez alatt nem a kelet-európai szélsőjobboldalra jellemző verbális zsidóellenességet kell érteni, hanem konkrét erőszakos bűncselekmények elkövetését és terrorcselekmény előkészületeit – írja a svéd napilap, az Aftonbladet. A lap említi, hogy csak az utóbbi egy hét folyamán számos ilyen eset történt; a hatóságok többek között egy szíriai és egy palesztin migránst tartóztattak le, akik arra készültek, hogy felrobbantanak egy zsinagógát Göteborgban.

Az Aftonbladet azt írja, hogy egy nemrég készült közvélemény-kutatás szerint a svéd középsikolások körében 18% körüli szinten áll az antiszemitizmus, ezzel szemben a muszlim migránsok több mint 55%-a gyűlöli a zsidókat. Egy 2016-os tanulmány szerint az antiszemita bűncselekményeknek mindössze 5%-a köthető szélsőjobboldali személyhez, ezzel szemben 51%-át muszlim extrémisták követik el.

“Az antiszemita indíttatásból elkövetett erőszakos bűncselekmények többnyire az Izraelben és Palesztinában zajló zavargásokkal kapcsolatban történnek” – írták, hozzátéve, hogy ilyen cselekmények elkövetésére az ország mecsetjeiben prédikáló külföldi vallási vezetők is biztatják híveiket; például ezen a nyáron Helsingborgban egy imám majomivadéknak és disznónak nevezte a zsidókat, ezzel legitimálva zsidók ellen elkövetett incidenseket.

A Svenska Dagbladet napilapnak nyilatkozó politikusok abszolút elfogadhatatlannak nevezték a közel-keleti és afrikai migránsok tevékenységét. Elmondásuk szerint ezek az emberek hiába menekültek, ha Svédországba érkezve továbbra is azokat az etnikai és vallási konfliktusokat élik meg, amiket korábban a származási országukban.

Egy a Göteborgs-Posten nevű lapban megjelent publicisztika szerzője szintén azt írja, hogy a migránsok befogadásával megkérdőjeleződött a multikulturalizmus gyakorlati kivitelezhetősége. Elmondása szerint a zsidókra elsősorban nem a verbális gyűlölködést folytató belföldi szélsőjobboldal jelent veszélyt, hanem azok a migráns-tömegek, akik Afrikából és a Közel-Keletről érkeznek, és készen állnak erőszakos bűncselekmények elkövetésére.

“A svédországi zsidókra nem a gyűlölködő nácik jelentenek fenyegetést, hanem azok a vallási-etnikai kisebbségekhez tartozó személyek, akik saját országaikból magukkal hozták a zsidógyűlöletet” – írta Adam Cwejman, hozzátéve, hogy a migránsok mindennapos zaklatásai miatt akár a teljes svéd zsidó diaszpóra eltűnhet.

Svédországban mintegy 20000 zsidó él. A muszlim lakosság pontos számáról csak becslések vannak, 2009-es adatok szerint mintegy félmillió muszlim élt Svédországban, de azóta is folyamatosan érkeznek a Közel-Keletről.

http://www.hidfo.ru/2017/12/zsidok-meggyilkolasaval-fenyegetoznek-zsinagogat-akartak-robbantani-a-migransok/

Kreml: az USA külpolitikája gyarmatosító jellegű

Az orosz kormány szerint az Egyesült Államok birodalmi politikát folytat, továbbra sem tett le az egypólusú világrend fenntartásáról.

A Kreml közleményében véleményezte a Donald Trump amerikai elnök által hétfőn elfogadott nemzetbiztonsági stratégiát.

“A stratégia kapcsán adott tájékoztató egésze, de különösen az országunkat említő részek a dokumentum birodalmi természetét demonstrálják, abban nem mutatkozik szándék az egypólusú világ megtagadására, ugyanakkor határozottan jelen van benne a többpúlusú világ elutasítása” – mondta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a kiadott dokumentum kapcsán.

A szóvivő kijelentette, hogy Oroszország nem tud egyetérteni az Egyesült Államok azon álláspontjával, hogy veszélyt jelent az amerikai nemzetbiztonságra. Ugyanakkor kiemelte a dokumentum számos pozitív aspektusát, például az Oroszországgal való együttműködésre hajlandóság megemlítését.

“Ez a szándék teljes mértékben egybeesik a mi megközelítésünkkel, mert Moszkva szintén együttműködésre törekszik az Egyesült Államokkal azon a téren, ahol az nekünk előnyös” – mondta.

Erre példaként Peszkov a terrorizmus elleni harc terén folytatott együttműködést említette, melynek eredményeként sikerült megakadályozni egy terrorcselekményt Szentpétervárott.

“Mégegyszer szeretném kiemelni az együttműködésnek ezt az ideális példáját, a szakszolgálatok közti információmegosztást, melynek eredményeként sok életet sikerült megmenteni” – mondta.

A szóvivő kijelentése szerint Moszkva tanulmányozni fogja az új amerikai nemzetbiztonsági stratégiát, mert az a Trump által megjelenített szemlélet mentén számos új elemet tartalmaz, melyekre később reflektálni fognak.

A Donald Trump által elfogadott nemzetbiztonsági stratégia négy alapelv mentén vívná ki a “páratlan hatalmat” az Egyesült Államok számára; az amerikai lakosság és az ország megvédése; a jólét fokozása; a béke erő segítségével fenntartása erős hadsereggel, és az amerikai befolyás további kiterjesztése külföldön.


http://www.hidfo.ru/2017/12/kreml-az-usa-kulpolitikaja-gyarmatosito-jellegu/

Kormányfőhelyettes: a szabadkőművesség idézte elő a bevándorlást

Az európai szabadkőművesség idézte elő a tömeges bevándorlást, tevékenységüknek köszönhetően az európai kultúra ellenségei akadálytalanul áramlanak be Európába.

Az európai világot megvető iszlám radikalizmus ellenállás nélkül özönlik be Európába, ami egy tudatos rombolás következménye; vannak olyan csoportosulások, melyek szándékosan el akarják pusztítani az európai hagyományokat – mondta Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes, a 444.hu beszámolója szerint.

A vezető politikus elmondása szerint európai szabadkőműves páholyok idézték elő a tömeges bevándorlást, tevékenységüknek köszönhetően akadálytalanul özönlenek Európába az európai kultúra ellenségei.

A kormányfőhelyettes kifejtette, hogy az Európai Unió vezetői a demográfiai válságra hivatkozva engedik be a migránsokat, de ezt a demográfiai vákuumot ők maguk idézték elő tudatos rombolással; azáltal, hogy megkérdőjelezik a házasság hagyományos értelmezését, tudatosan rombolják a család intézményét és lejáratják az anyaság fogalmát.Semjén a párt országos választmányának szombati ülésén azt mondta, ezek az európai szabadkőműves csoportok relativizálják a kereszténység értékeit, ezzel elhárítanak minden akadályt az elől, hogy a tömeges bevándorlással Európa is iszlamizálódjon.

“A jakobinus, kommunista, liberális és ’68-as ideológiák mind a szabadkőműves hagyományokból származnak és relativizálják a kereszténységet” – mondta.

A miniszterelnökhelyettes kijelentését liberális sajtóorgánumok megpróbálták elbagatellizálni. Szerintük a vezető politikus “összeesküvés-elméleteket vesz biztosnak”. A liberálisok többek közt azt is tagadják, hogy a nyugati titkosszolgálatok indították be az “Arab Tavasz” néven ismertté vált tüntetés- és rendszerváltás-hullámot.

2015-ben számos európai szabadkőműves szekta írt alá egy közös nyilatkozatot, melyben felszólították az Európai Unió vezetőit, hogy engedjenek be minden bevándorlót, aki be akar lépni az EU területére.


http://www.hidfo.ru/2017/12/kormanyfohelyettes-a-szabadkomuvesseg-idezte-elo-a-bevandorlast/

Trump tovább bővíti az amerikai katonai jelenlétet Kelet-Európában

Az Egyesült Államok 214 millió dollárt költ kelet-európai légibázisainak modernizálására, emellett számos új létesítményt is építenek a térségi országokban.

Az Egyesült Államok azt tervezi, hogy mintegy 214 millió dollár értékben modernizálja és bővíti katonai létesítményeit térségünkben. Kelet-Európában, Norvégiában és Izlandon újabb létesítményeket is építenek, amit azzal indokolnak, hogy el akarják rettenteni Oroszországot a katonai agresszitól.

A pénzeket a European Deterrence Initiative (EDI) keretein belül kezdik átcsoportosítani Európába, a 2018-as nemzeti védelmi törvény alapján, amit Trump kedden írt alá – derült ki az Air Force Times beszámolójából.

Az “európai elrettentés kezdeményezést” azt követően hozták létre, hogy 2014-ben a Krím-félsziget lakossága népszavazást tartott az Ukrajnától elszakadástól és az Oroszországi Föderációhoz csatlakozásról, ami után az Egyesült Államok és annak külpolitikáját követő országok Moszkvát kezdték okolni az ukrán válságért. A program részeként 3000-5000 NATO-katonát küldtek Oroszország határaira, hogy “elrettentsék” Moszkvát az agressziótól.

Az orosz kormány mindeddig következetesen tagadta, hogy beavatkozott volna az ukrán válságba, és tiltakozott az orosz határ mentén történő NATO haderő-bővítés miatt, amit provokatív cselekménynek és a térség destabilizálásának nevezett.

http://www.hidfo.ru/2017/12/trump-tovabb-boviti-az-amerikai-katonai-jelenletet-kelet-europaban/

99 év - a magyarok története a Romániához csatolt Erdélyben

Készült a Bornemisza Péter Gimnázium 2017. december 14-i Magyar Önrendelkezés Napja című rendezvényére. Forgatókönyv és narráció: Sugár Joel Videó: Mező Levente Külön köszönet: Magyary Ferenc Tanár úr, Dömötör Simon, Grüll Benjámin

Német titkosszolgálatok segítik az Oroszország elleni médiakampányt

Német titkosszolgálatokkal is együttműködhettek azok az újságírók, akik rendszeresen jelentetnek meg Oroszországgal szemben kritikus újságcikkeket. A lap szerint az újságírók konspiratív módon találkozgattak a német ügynökökkel.

A német Szövetségi Hírszerző Szolgálat (BND) titokban Oroszországgal szembeni kritikus hozzáállást erősítő tartalmakat adott át számos újságírónak – derült ki a Tagesspiegel beszámolójából. A lap szerint az újságírók konspiratív módon találkozgattak a német ügynökökkel, ekkor került sor az információk átadására.

Mint kiderült; a német titkosszolgálatok már az előtt is felhasználtak ilyen célra általuk kiválasztott újságírókat, hogy a BND vezetője nyíltan felszólította a sajtóalkalmazottakat Oroszország kritizálására.

Képernyőmentés az Index.hu címlapjáról Novemberben a BND vezetője, Bruno Kahl maga is felszólította a nyugati országokat arra, hogy ellensúlyozzák “azt a potenciális fenyegetést”, amit Oroszország jelent. Kahl a Süddeutsche Zeitungnak nyilatkozva azt mondta;

“Ahelyett, hogy az európai biztonság szempontjából partnerként tekintenénk Oroszországra, potenciális fenyegetésként kell tekintenünk rá.”

A Tagesspiegel azt írja, az újságírók nem csak konspiratív módon találkozgattak titkosszolgálati alkalmazottakkal, de emellett a német kormány is szoros kapcsolatot tart fenn bizonyos “kiválasztott” sajtóalkalmazottakkal.

A német lap nem említi kifejezetten, hogy melyik ország újságíróinak adagolták az információt a német titkosszolgák. Ugyanakkor, egy amerikai hackercsoport korábban olyan adatállományt hozott nyilvánosságra, mely bizonyítja, hogy a liberális újságírók rendszeresen kapnak külföldről kifizetéseket.http://www.hidfo.ru/2017/12/nemet-titkosszolgalatok-segitik-az-oroszorszag-elleni-mediakampanyt/

Németországban már antiszemitizmus elleni biztos kell a migránsok miatt

Angela Merkel kormánya hozott több százezer erőszakos antiszemitát a Közel-Keletről, ezért Németországban be kell vezetni az “antiszemitizmus elleni biztos” tisztségét.

Thomas de Maiziere német belügyminiszter javasolta az antiszemitizmus elleni biztos tisztségének bevezetését. A javasolt intézkedés oka, hogy megszaporodtak az antiszemita indíttatásból elkövetett bűncselekmények, mióta az amerikai elnök elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosaként.

Donald Trump bejelentését követően több mint 2500 migráns vonult utcára Berlinben, emellett számos német nagyvárosban zajlottak párhuzamos tüntetések. Az egyik ilyen demonstráció során – Berlinben – izraeli zászlót is égettek.

Maiziere a Bild am Sonntag lapnak nyilatkozva megerősítette, hogy az antiszemitizmus elleni biztos tisztségére amiatt van szükség, mert megszaporodtak a zsidók elleni erőszakos bűncselekmények, illetve egyszerű utcai beszólogatások, más “diszkriminatív megnyilvánulások.”

A miniszter szerint az új tisztség azt hivatott megakadályozni, hogy Németországot újra hatalmába kerítse az antiszemitizmus.

December 11-én a német kormány arra kényszerült, hogy elítélje a Berlin utcáin zajló zászlóégetéseket. Steffen Seibert kormányszóvivő azt mondta, a kormány mélyen elítéli az országban zajló antiszemita és Izrael-ellenes tömegdemonstrációkat.

http://www.hidfo.ru/2017/12/nemetorszagban-antiszemitizmus-elleni-biztos-kell-a-migransok-miatt/

Egy érdekes idézet Weöres Sándortól

"Négyféle vezetőember lehet egy ország élén: Prokrusztész, Napóleon, Samu bácsi és Szolón.

Prokrusztész egy elgondolás híve, melybe nemzetét belekényszeríteni akarja, ha törik, ha szakad.

Napóleon szenvedélyes játékos és akár nyer, akár veszít, mindenképpen tékozol.

Samu bácsi úgy ül az uralkodói teremben, mint egy fűszerboltban, dekákkal és garasokkal ravaszkodik.

Szolón az isteni ihletre figyel, minden tette az örök mértékből ered és országa virul."
(Weöres Sándor)

Legfrissebb bejegyzések
...

Felelős Szakembereket, nem felelőtlen szakbarbárokat,
Kíváló Szakembereket, nem söpredék pártkatonákat!
Magyar Nemzetért tevő Szakembereket, nem magyarság ellen tevő HAZUGSÁGGYÁR alkalmazottakat!

 

„Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen”

 

Gróf Széchenyi István

Előzmények uzenek.blogspot.com illetve nyomaban.blogspot.com
Feedek
Megosztás
Honnan
websas.hu

MapFree counters! Free counters! Free counters!

HonlaprendszerüNK
 • 45 év szabad garázdálkodása
 • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
 • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
 • Adni, hogy még többet adhassak!
 • Adni, hogy még többet adhassak!
 • Advent-ÚrJövet
 • Afrikai Látnokokat követvén
 • Afrikai Hűség Hőség
 • Afrikai Víz
 • Ahogy kapom, úgy adom!
 • Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet
 • Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet – VESZPRÉM
 • Áldott legyen mindörökké az Úr neve!
 • Albert Líra
 • Alföld – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Alvidék-Délvidék, mikor térsz vissza hozzánk? – ZENTA
 • Amarilliszfélék
 • Amerikai Hűség Hőség
 • Amerikai Hűség Hőség – SOPRON
 • Amerikai Látnokokat követvén
 • Amoris Laetitia Háború
 • Andre Lowoa – VESZPRÉM
 • Április
 • Antikrisztus által Irányított Népvándorlás
 • Anzix
 • Anzix
 • Áradások-figyelmeztetések
 • Áradások-figyelmeztetések
 • Armageddon nyomában
 • Armageddon nyomában
 • Armageddon nyomában etnikai tisztogatású polgárháborúkban
 • Áttekintő irodalmi jelleggel
 • Augusztus
 • Ausztrálázsiai Hűség Hőség
 • Ausztrálázsiai Hűség Hőség – SORPON
 • Ausztrálázsiai Víz
 • Bács-Kiskun – SÜKÖSD
 • Bálványtemplomok, vértanuk vesztőhelye
 • Baranya – MOHÁCS
 • Begóniák
 • Békés – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Borsod-Abaúj-Zemplén – SÁTORALJAÚJHELY
 • Böjt-engesztelés-ima
 • Böjt-engesztelés-ima
 • Bölcsen Okosan Magyaran – ESZTERGOM
 • Bölcsen Okosan Magyaran Természetben
 • Bölcsen Okosan Törpemagyaran – BUDAPEST
 • Bölcsességek
 • Bölcsességek idézetekben
 • Bölcsességek, tapasztalatok, népi kutatások
 • Bölcsességek terjedelmében
 • BTankok
 • Buda
 • Budapest
 • BudaPilisSolt – ESZTERGOM
 • Buzogányvirágok
 • Csongrád – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • December
 • Dél-Alföld
 • Dél – Alföld – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Dél-Dunántúl
 • Dél – Dunántúl – BALATONFÖLDVÁR
 • Délvidék
 • Dezső Líra
 • Dunántúl – BALATONFÖLDVÁR
 • Ébredések, jelenések
 • Egri Érseki Kerület
 • Előbb-utóbb
 • Előre! Győzelemre Fel! – VESZPRÉM
 • Epikus Gyökereink
 • Epikusan A-C Lírailag
 • Epikusan A-E Lírailag
 • Epikusan D-F Lírailag
 • Epikusan F-K Lírailag
 • Epikusan FGIK Lírailag
 • Epikusan G-I Lírailag
 • Epikusan J-L Lírailag
 • Epikusan L-R Lírailag
 • Epikusan LMR Lírailag
 • Epikusan M-O Lírailag
 • Epikusan P-S Lírailag
 • Epikusan S-Z Lírailag
 • Epikusan SZ Lírailag
 • Epikusan T-Z Lírailag
 • Erdély-Csángóföld-Bánát-Körösmező-Máramaros-Székelyföld
 • Erdély-Bánát-Csángó-Körösmező-Máramaros-Székelyföld, mikor térsz vissza hozzánk? – ZSOMBOLYA
 • Erkölcsi Gyökereink
 • Ervin Líra
 • Esti Éjszakák
 • Észak-Alföld
 • Észak – Alföld – NYÍREGYHÁZA
 • Észak-Amerikai Víz
 • Észak-Magyarország
 • Észak – Magyarország – SÁTORALJAÚJHELY
 • Esztergom-Budapesti Érseki Kerület
 • Esztergom-Komárom – ESZTERGOM
 • Esztergom-Vác
 • Eucharisztia
 • Eurázsiai Unió az Európai Unió ellen
 • Európai Hűség Hőség
 • Eurázsiai Hűség Hőség – SOPRON
 • Európai látnok által követvén
 • Európai látnok által követvén
 • Európai Víz
 • Február
 • Fejér – ESZTERGOM
 • Fejezetek
 • Fejezetek
 • Felvidék-Kárpátalja
 • Felvidék, mikor térsz vissza hozzánk? – ZSOLNA
 • Ferenc Líra
 • Figyelmeztetések, üzenetek minden szinten
 • Föld
 • Föld
 • Frank Hűség Hőség – SOPRON
 • Friss Üzenetek a Nagy Figyelmeztetés előtt
 • Frissülés
 • Függtelen Határzár
 • Gábor Líra
 • Gomora Szodoma Technika
 • Gomora Szodoma Technika alapján a Végső Időkbe
 • Gomora Szodoma Technika Ellen a Végső Időkben
 • Gondolkodó Szemlélődő
 • Gyarlóságunk miatt az utolsó háború elkerülhetetlen
 • Gyermeki Hűség
 • GyökereiNK
 • Gyökereink
 • GyökereiNK TöbbEzer Kárpát-medencében – ESZTERGOM
 • Győr-Moson-Sopron – SOPRON
 • Hajdú-Bihar – NYÍREGYHÁZA
 • Hamis Béke
 • Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet… Földkerekségen
 • Heves – VÁC
 • Heves Jeges – SOPRON
 • Himnuszok-dalok településekről
 • Hogyan akartam, de mégse úgy lett
 • Hosszúság – AL-SAFIROV
 • HőseiNK PéldaképeiNK
 • Hűség Hőség
 • Hűség Hőség – SOPRON
 • Ibolyafélék
 • Igazságokat keresek, nem féligazságokat!
 • István Líra
 • Jácintok
 • Január
 • Jász-Nagykun-Szolnok – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Jelenések-Zarándoklások – VÁC
 • Jelenések-Zarándoklások – VÁC
 • Jézus az Emberiséghez
 • Jézus az Emberiséghez
 • Jézus az Emberiséghez
 • Jézus Krisztus Dobogó Szíve és Szeretete – SOPRON
 • Jézus Krisztus Urunk Dobogó Szíve és Szeretete
 • József Líra
 • Jövő a Múltból kikövetkeztethető – SÜKÖSD
 • Július
 • Június
 • Kadarkút-Siófok-Veszprém
 • Kadarkút-Siófok-Veszprém-Esztergom-Vác
 • Kalitka
 • Kalocsa-Kecskeméti Érseki Kerület
 • Karácsonyi kaktuszok
 • Kard(Gladiátor)virágok
 • Károly Líra
 • Kegyelemteljes Áldásodat kérjük jóságos Uram!
 • Keresztény bizonyságok, életek, történetek
 • Keresztény életek, filmek, történetek
 • Keresztes Imahadjárat
 • Kolon (S)Zala – SÜMEG
 • Kontyvirágfélék
 • Koralkák
 • Közép-Dunántúl
 • Közép – Dunántúl – ESZTERGOM
 • Közép-Magyarország
 • Közép – Magyarország – VÁC
 • Ladik
 • Lajos Líra
 • Latin.Amerikai Víz
 • Lég
 • Lég
 • Legendák, mesék, mondák
 • Liliomok
 • Lírikus Gyökereink
 • Legendás MeseMondaVilág – HERCEGSZÁNTÓ
 • Lélektárs – MOHÁCS
 • Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak
 • Magasság -VARSÓ
 • Magyarán-magyarul hazánk, nemzetünk, nemzedékünk
 • Május
 • Március
 • Margitvirágok
 • MártírSors
 • MártírSzentSors – SÜMEG
 • MédBabiloni Hűség Hőség – SOPRON
 • Meddig még?
 • Mélység – TRIESZT
 • Messze Távolban
 • Mi hunok 300millióan vagyunk
 • Mihály Líra
 • Munkanapló
 • Muskátlik
 • Nebáncsvirágok
 • Nefelejcsek
 • Nemzeti Imahadjárat
 • Nógrád – VÁC
 • November
 • Nyugat-Dunántúl
 • Nyugat-Dunántúl – SOPRON
 • Október
 • Olajfafélék
 • Olvasó gondolkodó
 • Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!
 • Örömhír
 • Örömhír
 • Örömhír
 • Őrvidék-Gyepüvidék
 • Őszinte alázatos erkölccsel
 • Pálmafélék
 • Pest – VÁC
 • Pesti kerületek – VÁC
 • Pesti Nagykörút
 • Péter Líra
 • Polgárháborús Védelem
 • Pólusharc
 • Pünkösd-ElJövet
 • Római Katolikus – keresztény rádió – ZENTA
 • Rózsák
 • Sándor Líra
 • Segítek, hogy segíthessek!
 • Skandináv Hűség Hőség
 • Somogy, Pannonhalmi főapáti birtoktól napjainkig – BALATONFÖLDVÁR
 • Sopron-Vác-Mohács
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg – NYÍREGYHÁZA
 • Szegfűk
 • Szélesség – TACHOV
 • Szentek köztünk élnek, a múlt róluk beszélnek
 • Szentek köztünk járnak, csodák bennünk élnek
 • Szeptember
 • Szeretve szeretett egységben szép az élet, ha nem adják meg-vissza türelemmel várd a lelkitársad!
 • Szétszaggatott szívek, akik összetalálkozhatnak, ha egymásra figyelnének mennyei segítséggel
 • SzívHang
 • SzívSzólam
 • Szodomán túl Armageddon
 • TABU
 • Tamás Líra
 • Természet Bűnös természetünk ellen lázad!
 • Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!
 • Tolna – Mohács
 • TöbbEzer
 • Tulipánok
 • Tűz
 • Tűz
 • Üdvözlet
 • Üzenet
 • Üzenet
 • Üzenet a Kárpát-medence területéről
 • Üzenet a Kárpát-medencén kívülről
 • Üzzed El a Sötétséget!
 • Üzzed El a Sötétséget!
 • Változás
 • Vas – SOPRON
 • Veszprém – SÜMEG
 • Veszprémi Érseki Kerület
 • Vigyázz!
 • Visegrádi Hűség Hőség – SOPRON
 • Víz
 • Víz
 • Zoltán Líra
 • 2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

  2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

  2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

   

  Free counters!

   

  Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: “Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a Sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

  Locations of Site Visitors