Armageddon nyomában

„Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!” „Jézus, szabadíts meg minket, tehetetlen bűnösöket, ellenségeidtől.”

Megzsarolták a Jobbik vezetőit, hogy ne vegyenek részt a kvótaellenes kampányban?

volner-alfahir-hidfo-ru

Volner János, a Jobbik alelnöke egy megdöbbentő Facebook-bejegyzést tett közzé, mely szerint politikai indíttatású zsarolás áldozatává vált. A pártban hónapokkal ezelőtt még intenzív belharc dúlt, de az alelnök által mondottak arra is magyarázattal szolgálhatnak, miért nem vesz részt a Jobbik a bevándorlás- és kvótaellenes kampányban.

A Jobbik alelnöke Facebook-bejegyzésében egy titkos találkozóról ír, melynek során egy kormányzati körökkel jó kapcsolatokat ápoló vállalkozó zsarolta meg őt. Volner elmondása szerint két forgatókönyvet tártak elé: az egyik szerint kilép a Jobbikból, és politikai támadást intéz Vona Gábor ellen. A másik forgatókönyv szerint pedig “rövidesen a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatószobáján találhatja magát”, és a NAV büntetőeljárást fog kezdeményezni korábbi cégeivel kapcsolatban.

A Facebook-bejegyzés szerint a Jobbik alelnökét “mézesmadzaggal” csalogatták el egy találkozóra, amitől azt remélte, hogy a Fidesz-közeli személytől bizalmas információkat fog kapni a kormánypárttal kapcsolatban. Ez a találkozó azonban átverésnek bizonyult, és a Jobbik alelnöke végül – állítása szerint – zsarolás áldozatává vált.

“A Fidesznek minden lehetősége adott arra, hogy még az unokáim is gazdagságban éljenek. Ezért “mindössze” annyit kell tennem, hogy kiszállok a politikából és búcsúzóul “keményem betámadom” a Jobbikot és személyesen Vona Gábort. Biztos benne, hogy ezt a Fidesz nagyon bőkezűen meg fogja nekem hálálni. Ugyanakkor vegyem fontolóra azt is, hogy ha nem ezt az utat választom, akkor ne lepődjek meg túlzottan, ha a Tállai András fideszes képviselő által vezetett NAV a volt cégeimmel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez ellenem és rövidesen majd a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatószobájában találom magam.” – írta.

Egyelőre kérdéses, hogy a Jobbik alelnöke bizonyítani tudja-e ezeket az állításokat, hiszen a leírás szerint kivette az akkumulátort a telefonjából, amiről így vélhetően hangfelvétel sem készült. A Volner János által mondottak ugyanakkor ennél az egyszeri esetnél súlyosabb történésekre hívják fel a figyelmet: hogy a Jobbik vezetői láthatóan semmilyen kampánytevékenységet nem folytatnak egy olyan referendum előtt, amit korábban ők maguk kezdeményeztek.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke 2015. május 15-én, az N1TV által közölt Vona7 című műsorban jelentette be, hogy a Jobbik népszavazást kezdeményez a bevándorlással, sőt, kifejezetten a migránsok EU-tagállamokban való szétosztását szolgáló kvótarendszerrel kapcsolatban. Hónapokkal később, 2016. február 24-én Orbán Viktor rendkívüli sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a kormány népszavazást kezdeményez a migránskvótákkal kapcsolatban.

Bár a kvótareferendum kezdeményezése a Jobbikhoz és személyesen Vona Gáborhoz köthető, nem lehet nem észrevenni, hogy a párt sajtóorgánumai később semmilyen látványos kampánytevékenységet nem folytattak.

Miközben a Fidesz-közeli médiabirodalom olyan látványos kampányt folytat, hogy a kormánypárti médiában lehetetlen nem találkozni a “nem” szavazat leadására történő felhívásokkal, a Jobbik sajtóorgánumaiban semmi ilyesmit nem láthatunk. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter tegnap szintén felhívta a figyelmet arra, hogy a Jobbik “feltűnően halk, sőt néma a kvótanépszavazás ügyét illetően”, és gyakorlatilag semmilyen kampánytevékenységet nem folytat.

A miniszter kijelentését látva okkal gondolhatja a Jobbik-szavazó, hogy a Fidesz részéről egy üres Jobbik-ellenes kirohanást láthattunk. Ugyanakkor, a Jobbik-közeli Alfahír kezdőlapját megnyitva szembetűnő: tényleg egyetlen felhívás sem szerepel az oldalon, ami arra buzdítana minket, hogy vasárnap menjünk el szavazni a migránsok betelepítése ellen. Ehelyett találunk korrupciós-vádakat, a kormány kétszínűségét taglaló írásokat, és általánosságban véve ugyanazt az Orbánozást, amit egyébként a Demokratikus Koalíció vagy az MSZP weboldalán is elolvashatnánk.

Mi köze mindennek Volner Jánoshoz?

Volner János saját bevallása szerint zsarolás áldozatává vált, és egy politikai erőhöz köthető gazdasági szereplő erőszakkal arra próbálta rávenni, hogy hagyjon fel a politikával és forduljon a Jobbik ellen. Ha Volner János igazat mond, abban az esetben fel kell tennünk egy a történteknél is kínosabb kérdést: honnan tudhatjuk, hogy rivális politikai-gazdasági közösségek nem zsaroltak meg más Jobbikos vezetőket is, akik később nem mertek egy ilyen történettel a nyilvánosság elé állni?

Ha ilyen zsarolás Volnerrel megtörtént, akkor megtörténhetett mással is, aki a Jobbik meghatározó alakja.

Miért nem láthatunk felhívásokat a Jobbikos sajtóban arra vonatkozóan, hogy vasárnap szavazzunk a bevándorlás ellen? Az Alfahír foglalkozik többek között a népszavazás költségeivel, Orbán Viktor és a kormány hazugságaival, metrófelújítással és celebekkel, de két nappal a referendum előtt sehol a címlapon nem látni olyan felhívást, miszerint nemmel kell szavazni a bevándorlás és kényszerbetelepítés ellen.

jobboldali-mediaAz Alfahír és a Magyar Idők címlapja a kvótareferendum előtt

Bár a Jobbik több vezető alakja is egyértelművé tette, hogy el kell menni és nemmel szavazni, összehangolt, szisztematikus kampánytevékenységet láthatóan nem folytatnak. Ez a népszavazás Vona Gábor és a Jobbik kezdeményezésére történt, valamiért mégis leálltak a kampánnyal, és a saját kvótareferendumuk ügyében mégsem mozgósítják szavazóikat. Azok alapján, amit Volner János a Facebook-on közzétett, felmerül annak lehetősége, hogy nem csak ő, hanem más Jobbikos vezetők is zsarolás áldozatává váltak – esetükben a bevándorláspárti erők részéről – és emiatt nem mernek erőteljes kampányt folytatni a népszavazás előtt.

Ha az a történet igaz, amit Volner János közzétett, akkor ma Magyarországon megtörténhet ilyesmi. Ha Volner János igazat mond, akkor nem zárható ki annak lehetősége, hogy a Jobbik más vezetőit terrorban tartják rivális gazdasági és politikai közösségek, de ellentétben Volner Jánossal, ők ezzel nem mertek nyilvánosság elé lépni. Valamilyen magyarázat ugyanis kell legyen arra, miért nem vesz részt a Jobbik a bevándorlás és az elosztási kvóták elleni kampányban, egy olyan referendum előtt, amit ráadásul ők maguk kezdeményeztek.


http://www.hidfo.ru/2016/09/megzsaroltak-a-jobbik-vezetoit-hogy-ne-vegyenek-reszt-a-kvotaellenes-kampanyban/
Ha érvénytelen a népszavazás, hiába tüntetsz Budapesten a bevándorlás ellen

A kép nem Afrikában készült, hanem egy nyugat-európai nagyvárosban. A kép nem Afrikában készült, hanem egy nyugat-európai nagyvárosban.

Ha nem lesz érvényes a holnapi népszavazás, később már hiába szerveződnek tüntetések Budapesten a bevándorlás ellen, mert a magyar kormánynak nem lesz hatáskörében a bevándorlás elleni fellépés – akkor sem, ha a Jobbik esetleg kormányra jut. Olcsóbb holnap elmenni szavazni, mint később Brüsszelbe utazni egy tüntetésre.

Több mint négymillió ember kell részt vegyen a holnapi kvótareferendumon ahhoz, hogy annak eredménye érvényes legyen, és jogalkotásra kötelezze a kormányt. A választók a következő kérdésre kell választ adjanak:

“Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” (a kérdéssel vigyázni kell, mivel 13,5millió TB kártya van használatban, s valószínűleg a Rózsadombi paktumokat akarják beváltani, tehát akár IGEN, akár NEM, szembeköpik a nemzetalkotó népet, ha őszinték akárnának lenni, nem így fogalmazták volna meg, de akkor nem folytathatnák a pofátlan üzleteiket.)

Amennyiben a referendum eredményes lesz, a kormány ennek megfelelően kell törvénymódosítást végrehajtson; tehát ahhoz, hogy az Európai Unió tömegesen bevándorlókat kezdjen küldeni Magyarországra, előbb a magyar országgyűlés is hozzájárulását kell adja.

Ugyanakkor, ez a kérdés nem csak a bevándorlásról szól, hanem a tagállami jogkörökről is; arról, hogy később Brüsszelben, vagy Budapesten kell-e tüntetni a bevándorlás ellen, ha megkezdődik a tömeges betelepítés. Ha a holnapi referendum érvénytelen lesz, a magyar lakosság többsége hallgatólagosan belegyezik abba, hogy az Európai Uniónak ne kelljen megkérdeznie a magyar országgyűlést arról, hogy indulhat-e a tömeges betelepítés.

Az érvénytelen referendumot követően a betelepítés látványossá válásakor hiába szerveződik bevándorlásellenes tüntetés Budapesten, hiszen a magyar országgyűlésnek ebbe már nem lesz beleszólása; Brüsszel a magyar politikusok jóváhagyása nélkül is megkezdheti az arab és afrikai migránsok tömegeinek Magyarországra betelepítését, ezért a Kossuth téren, a parlament épülete előtt hába tüntetünk.

Ez a feltétel akkor sem fog változni, ha esetleg kormányváltás történik: a holnapi népszavazás eredményei nem válnak semmissé egy kormányváltással, így egy esetleges Jobbik-kormány esetén is Brüsszelbe kell majd elutazni tüntetni, ha nem akarjuk, hogy a magyar nagyvárosokat ugyanúgy arab és afrikai tömegek lakják, mint a nyugat-európai nagyvárosokat.

http://www.hidfo.ru/2016/10/ha-ervenytelen-a-nepszavazas-hiaba-tuntetsz-budapesten-a-bevandorlas-ellen/

Meg akarták gyilkolni a francia elnököt

Franciaországban a hatóságok megerősítették az elnöki hivatal őrizetét, mert információkat kaptak arról, hogy terroristák az elnök ellen akarnak merényletet elkövetni.

Párizsban a rendőrség azt követően rendelte el az elnöki palota őrizetének megerősítését, hogy a titkosszolgálatoktól figyelmeztetést kaptak egy készülő terrortámadásra vonatkozóan.

Az RTL rádió szerint ezúttal öngyilkos merénylők az elnöki palotában készülnek robbantást elkövetni, emiatt az épületet gépfegyverrel felszerelt rendőrök védik, és sokszorosára emelték a védőőrizet létszámát.

Franciaországban több terrortámadás is történt annak köszönhetően, hogy az Európai Unió nem folytat határellenőrzést a schengeni övezet külső határain, és közel-keleti személyek milliói akadálytalanul beáramlottak az unió területére. A tavaly novemberben, Párizsban történt terrortámadás követelte eddig a legtöbb áldozatot, akkor 130 ember veszítette életét.


http://www.hidfo.ru/2016/09/meg-akartak-gyilkolni-a-francia-elnokot/

Mindenki gyarmata

Mindenki gyarmataA Magyarországnak nevezett terület státuszával a legtöbben, még az érintettek közül is, vagyis Magyarország lakosságának nevezettek sincsenek tisztában. Magyarország, ahogy az államrendszerének nevezett gyarmati helytartó kormányzósága, minden, a kazár-maffia uralma és oltalma alá tartózó maffiaállam közös gyarmata! Nem egy, és nem két országé, hanem minden, a büdös pofáját ide toló bűnöző, kazár-maffia irányítású országé, helyesebben a kazár-maffia tagjaiként az adott ország élére furakodott maffia-klánoké. Miután több megkeresés okán nem lehet elkerülni az önállósági kérdés vizsgálatát, a (kétségbeesett) kiút keresési elképzelések realitásalapjait érdemes magyar, európai és világszinten is feltárni a teljesség igénye nélkül. Az aktualitást az indokolja, hogy több "magyar népi" kezdeményezés "Alkotmányozna", amihez minden joguk megvan, bár a "művelet" felesleges. Akadnak olyan szerveződések, amelyek pártszinten próbálják megoldani Magyarország lakosságának sokasodó és egyre szélesebb körű gondjait, mert azt sem tudják, hogy a pártrendszer megosztó kialakítása csak azért van, hogy ne lehessen egységet teremteni és hogy elültessék a gondolatot: "saját fegyverükkel győzik le leigázóikat". A "második vonal" a végső harcban látja a "Gordiuszi csomó" kibogozását és valójában saját népével vagy hasonló helyzetű nemzetek hasonló igában sínylődő átvert, kiszolgáltatott rendszer-áldozataival hadakozna mundérba bújva és idegesítően buta, hazug ideológiákkal felvértezve. Ez a "csomó" a nemzetiségek közötti és a jog előtti egyenlőség kérdése.

A szakrális vonalak követői vallási, ezoterikus és spirituális eszközökben keresik a kiutat, és maradnak a társadalmi szintű egyenlőtlenségek mérséklését célzó elképzelések, így a nemzeti önrendelkezés és a feltétel nélküli alapjövedelem bevezetését szorgalmazó tervezetek. Az életben maradási jog, valamint a hozzájuk kapcsolt szociális rendszer kialakítási javaslatai, mert az automatizálás már közel sem igényel olyan mennyiségű munkaerőt, mint amennyi rendelkezésre áll. Viszont a politikai hadsintér hiénái egyre éhesebbek. Fogynak a területek és a zsákmányolási lehetőségek is csökkenek.


Alapvetően és legelőször Magyarország státuszát szükséges meghatározni: Magyarország egy csökkentett kormányzási szinten működtetett, névlegesen ország státusszal rendelkező gyarmat (gyakorlatilag egy kisebb, de fontos Kft. a UCC rendszerében). Függőség vonatkozásában rendkívül színes az "illegitim kormányt mozgató bábjátékosok" összetétele. Teljes pénzügyi, gazdasági és ránk kényszerített termelés-strukturális függést hoztak létre a Lisszaboni EU-tól, az USA-tól, Oroszországtól, Izraeltől és szinte minden zsidó érdekeltségtől. A jelenlegi illegitim rendszer védelmét biztosító NATO, amerikai, EU, orosz és izraeli "katonai és rendészeti biztosítás" teszi lehetővé, hogy az előbb felsorolt hatalmak megakadályozhassanak, halálra ítélhessenek bármely olyan kezdeményezést, amely megváltoztathatná a jelenlegi és a jövőben is általuk szükségesnek tartott aktuális berendezkedés kialakítását. Ez utóbbi több összetevőt is tartalmaz. A Magyarországon tartózkodó idegen fegyveres alakulatok nem csak katonai szinten képviseltetik magukat, bár ez utóbbi sem elhanyagolható (a volt szovjet rakétabázisok fegyverzetét izraeli atomfegyverek váltották fel). Semmit sem bíztak a véletlenre, de inkább úgy lehet fogalmazni, hogy a világ legjobban őrzött állama lenne Magyarország, ha állam lenne... Így csak egy szigorúan, mindenki által őrzött terület. Kicsit fura ez a nagy figyelem, de ha azt vesszük, hogy a kazár-zsidó szervezetek már 1910-ben párizsi pénzalapot hoztak létre az akkor még létező Magyarország megszerzésére, és hogy közel 500 éve azon munkálkodik a zsidóság, hogy elhazudja történelmünk, ellopja nyelvünket, bőrünkbe bújva magyarnak adja ki magát, és végül nevünkben magának követelje vissza történelmi örökségünk. Itt van a kutya elásva...

A belső lázadást olasz-szlovén-magyar egyezményesen létrehozott alakulatok, valamint a TEK, az In-Kall Security és az IOSA is nagy létszámmal (100 ezres nagyságrend) verné le. Minimum 13 NATO logisztikai központ, és "véletlenül itt felejtett" európai alakulatokon kívül, Szlovákia, Románia, Ukrajna (és harmadik történelmi pofonként az oroszok alakulatai) is bevetésre kerülnének a rendőrség és a "magyar hadsereg" identitás nélküli hányadával, a szintén Izraelben kiképzett tartalékos izraeli bevándoroltatottak katonai állományával egyetemben (kötelező izraeli kiképzés). Ehhez még hozzáadható az Európai Csendőrség idevezényelhető alakulatainak létszáma, és az egyéb átvezényelhető reguláris -és magánhadseregek állománya az izraeli hadsereggel együtt. Mindezeket azért soroltam fel, hogy érzékelhető legyen, milyen esélyekkel vehető fel a harc a megszállók és kiszolgálóik, bűntársaik, kollaboráns csatlósaik ellen. A technikai fölényük egyértelmű, tekintve, hogy az első FIDESZ kormány idején Magyarországot ugyanúgy lefegyverezték, mint az I. Világháború után, Trianon előtt, és Gyurcsótányék kalákában mindent fegyvert eladtak. A háborút viszont nem csak hagyományos fegyverekkel lehet megvívni, és itt nem csak a német, cseh és finn "kormány" 10 napos élelmiszer és ivóvíz lakossági tartalékképzési utasítása szerepel a figyelmeztetések között, azon kívül, hogy a magyar élelmiszer-tartalékokat is eladták. Mint korábban többször is jeleztem, az USA "Űridőjárás Hivatala" egy EMP támadás eltussolására jött létre. Ez utóbbi azért lényeges, mert teljes leállást hoz létre minden elektronikusan vezérelt rendszerben, kezdve a zsebrádióktól, folytatva a kommunikáció eszközein keresztül az erőművek vezérléséig. Ám a "nagy balhék" nem csak az amerikai, angliai, franciaországi, németországi vagy izraeli állampolgárságú zsidóknak, de a kínai illetőségű vagy oroszországi zsidóknak sem kedveznének, bár a "veszteség" felülről lefelé úgy működik, hogy semmi és senki sem számít, még az alacsonyabb "harcértékű" zsidók sem...


Röviden az Alkotmányozásról: Magyarországnak az utolsó érvényes, Nemzetgyűlés által elfogadott és Népszavazással megerősített Alkotmánya 1944. március 17-én, pénteken került a Parlament elé, 1944. március 18-án elfogadta a Nemzetgyűlés és Népszavazás is megerősítette, majd 1944. március 19-én a németek hivatalosan is elfoglalták Magyarországot. 1945. április 4-től az ország szovjet (bolsevik) megszállás alá került. Viszont az 1920. I. Törvény is jogfolytonosságot biztosít, számunkra, ha felszabadulna az ország. Az 1949 -es XX-as törvényként elhíresült, erőszakkal, "szovjet tankok árnyékában" elfogadtatott Buharini-alkotmány, a FIDESZ-KDNP 2011-es alkottákolmánya kidolgozói szerint sem érvényes, bár ez nem akadályozta meg a lakosság megkérdezése nélkül, 2/9-es "többséggel" általuk elfogadottnak tekintett 2011-es "alkottákolmány" hatályba helyezését az érvénytelennek kikiáltott 1949-es XX-as törvény zárórendelkezései alapján. Az 1949-es alkotmány az ENSZ alapokmánya és a Nemzetközi Jog rendelkezései szerint amúgy sem volt érvényes, ahogy a folyományaként létrejött 1989-es, az MSZMP által kreált "Ideiglenes Alkotmány" sem. Ez utóbbi biztosította a látszólagos "jogfolytonosságukat", ami az országra való tragikus hatásaitól eltekintve elég röhejes, mivel senki nem jogosította fel Orbánékat erre.

A FIDESZ-KDNP 2011-ben a 2010-es elcsalt, meghosszabbított szavazási idejű, külföldi átszavazókat egyik szavazóhelyiségtől a másikig buszokkal átszállítgató, megvesztegetésekkel és vásárolt szavazatokkal, 2/9-nyi "többséggel" saját magától saját magának elfogadott alkottákolmánya csakúgy nem érvényes, mint Magyarország 72 éves megszállása alatt készült előző kettő. Még jogfolytonossági hivatkozással sem bajlódtak, bár a Rózsadombi-paktumban még anno megegyeztek, hogy milyen felosztásban és ütemezésben rabolják ki az országot "vetésforgó szisztéma szerint".
2010-ben az 1989-es "ideiglenes alkotmány" választási törvénye alapján választatott és az 1949-es XX-as törvény szerint helyezte magát hatalomba a FIDESZ-KDNP (bár a KDNP-t felesleges pártként emlegetni, mivel százalékban ténylegesen kimutathatatlan a szavazólétszáma, és mindkét alkotmány érvénytelen a nemzetközi jog szerint is), ami alkotmány-módosításhoz 4/5-öt, vagyis a szavazók 80%-ának elfogadó szavazatát követelte meg.
A FIDESZ-KDNP gyarmati, szükség -és rendkívüli állapotra kihegyezett alkottákolmánya utólagosan beépített és banki üzleti szabályzatok mintájára módosítgatható "sarkalatos gumitörvényekkel" és a "terrorizmus elleni harc eshetőségére" hivatkozva Magyarország lakosságának a teljes elnyomásához szükséges "terrortörvényi" elnyomói részét is tartalmazza. A választási törvény módosításának "parlamenti" elfogadtatása után még az EBESZ megfigyelők jelentése szerint sem lehet Magyarországon jogilag elfogadható választást tartani, mert a választási törvény erre alkalmatlan. De ez nem csak az EBESZ véleménye. Nonszensz, hogy egy illegitim, csalások sokaságával és megtévesztéssel létrehozott 2/9-edes elnyomó kormányzat alkotmányozni akar. A sorozatos választási csalások pedig végig kísérik a gengszterváltás máig tartó rablóhadjáratát.


A 2018-as választásra készülő pártoknak (hi) azonban nem csak a lezsírozott és előkészített választási csalásokkal kell szembenézniük, ami önmagában is érvénytelenséget jelent, mert nincs népi felhatalmazással bíró jogalapjuk. A FIDESZ kisajátította a média jelentős részét. A magukat liberálisnak nevező másik zsidó oldal birtokolja a fősodratúnak tartott média fennmaradó és az álellenzéknek meghagyott területét. A jelenleg még kb. öt millióra tehető magyar és a kb. 1,5 milliós cigány kisebbségnek gyakorlatilag csak az alternatív médiában, az interneten van publikációs, tájékoztatási vagy kampányfelülete. A választás párt -és képviselő-finanszírozási lehetőségei magyar nemzeti szinten lekorlátozottak (a cigányságé is), mert egyrészt a Jobbik kollaboránsai már az eddigi karcsú finanszírozást is megszüntetnék, másrészt az egygazdájú áljobb és álbaloldal 1989-óta olyan hatalmas részt lopott el az ország vagyonából, hogy egy választási kampány milliárdos nagyságrendű, amerikai mintájú költségeit csak ők tudják megfizetni. Természetesen a lakosságtól ellopott, elrabolt javakból, de akár ellenőrizhetetlen külföldi forrásokból is, melyek ténylegesen a magyar közvagyon elrablásából és a lakosság kizsákmányolásából áll rendelkezésükre. A pártszintű fellépés csak magyar (és cigány) szervezet -és pártszövetségek létrejöttével tehető némileg versenyképessé, amelynek kialakíthatóságát több tényező is akadályozza, kezdve azzal, hogy a judeo-demokratikus pártrendszerbe tagozódás egyet jelent az elfogadásával is. Akik megteszik, lemondanak a jogi alap megkérdőjelezhetőségéről, elfogadják az ellenük kidolgozott csalási szisztémákat... de sajnos más problémák is felvetődnek:

1. A szerveződések vezetése, vezetői képtelenek alárendelni egyéni ambícióikat egy közös cél érdekében. Hiányzik a célok iránti elkötelezettség, az alázat a közös célok iránt, mely egységet teremthetne, alárendelve az egót a közös érdekeknek.
2. A választók annyira nem bíznak a korábban már sokszor magukat ellehetetlenítő, megalkuvó, az ellenféllel lepaktáló, vagy egyéni érdekeik érvényesítésére választóikat felhasználókban, hogy közönyössé váltak az önjelölt, csalókból álló "képviseletekkel" szemben.
3. Mivel közismert, hogy az összes eddigi választást elcsalták, nem bíznak a választás tisztességes lefolytatásában, ez utóbbira nem volt példa az utóbbi 72 évben. Ez okozza a választási hajlandóság számottevő csökkenését.
4. Az elnyomó hatalom közel 1,7 millió, megélhetési forrásért kollaboráló, a gépezet apparátusából nyerészkedő "haszonélvezővel" rendelkezik. Több mint 3,5 milliós, "papíron magyar állampolgár" mozgósítható az aktív és passzív magyar szavazók ellen (min. 13,5 millió TB igazolvány van kiadva).
5. Az oktatásban és vallási nevelésből kiiktatták a magyar identitást. A mai magyarok túlnyomó része nem tudja, hogy a világ legerősebb és legegészségesebb génszerkezetének, a világ legfejlettebb és legősibb nyelvének, a világ legrégebbi történelmének tulajdonosa és örököse, a világ leggazdagabb országában. Mindezeket nem ismertetik, oktatják, hanem elhallgatják, félremagyarázzák, devalválják, elhazudják. A kommunikációban szegény vagy, kicsi és törékeny...
6. A kiszolgáltatott, megélhetése, családjának megélhetése miatt megfélemlített "kisemberek" tömege nem meri kimondani véleményét, nem mer kiállni kirabolt országa és honfitársai mellett, mert fél a megtorlástól és azzal sincs tisztában, hogy mire van- lenne joga és lehetősége, mit raboltak el tőle...


A sort még lehetne folytatni, de az emberek nem tudják, hogy minden magyarországi lakostól - beleértve a ma született csecsemőt is, akinek az örökségét - de mindenkinek legalább 50 millióját lopták el a jövőjével és sok milliárdos egyéb vagyonával együtt (a tényleges érték ettől sokkal nagyobb, mivel a rablás több száz éve folytonos és nem ér véget záros határidőn belül). A nép csak kiállva érdekei mellett, szerezheti vissza ami az övé. Ennyiért viszont már megmozdulnának az emberek, de azt sem tudják, hogy mijük van, és főleg, hogy "mijük volt". Milyen örökségétől fosztották meg. A jude-demokrácia pártrendszere megosztja a lakosságot (a lopás, rablás nem jelent jog szerinti tulajdonlást). A különféle nemzeti pártok és szervezetek megosztják az embereket, pedig rengeteg azonos érdek vonalán közösen is felsorakozhatnának. A különféle népcsoportok, entitások, ugyan egyedi érdekek alapján némileg eltérhetnek érdekeikben, céljaikban, de 10 általános kérdéscsoportból 7-8-ban általában egyeznek az elvárások. A lakosság, heterogén népesség esetében nem csak etnikailag megosztott, de pártrendszer szinten is szembe állítható egymással, és senki sem keresi a nevető harmadikat, aki szembenállásból, megosztásból, megosztottságból hasznot húz. Az etnikai és pártmegoszlás tisztességes JOG és JOG ELŐTTI EGYENLŐSÉG hiányában az egyik legjobban felhasználható fegyver, pedig az ősi, soknemzetiségű Magyarországot ez a "jog előtti egyenlőség" tartotta össze.

A judeo-demokrtatikus pártrendszer elfogadása egyet jelent az érvénytelen alkotmány, a jogalap és felhatalmazás nélküli rendszer és önhatalmúlag saját maga felé hajló felépítménye elfogadásával. A betagozódás egyet jelent a megalkuvással, és bár esélyegyenlőségről papolnak, a rendszert úgy alakították ki, hogy a "demokrácia" álarca alatt a legsötétebb diktatúrát biztosítsa a(z) "(egykori) választópolgárok" kirablásával, rabszolgasorba taszításával és rabszolgakénti kiárusításával egyetemben. A jelenlegi helyzetben egységes Isten-hit sem segíti elő az összefogást, mert a Kádár-rendszer materialista szemlélete alapján nevelt embere kevés hitet és még kevesebb Isten-hívőt tud felmutatni. Rengeteg az ezoterikus, spirituális és álvallásos megtévesztő, de főleg a terelgető web-oldal és média. A sokféle hitkombinációt és értelmezést hirdetők elhomályosítják a dogmák, fétisek nélküli hit-igazságait, pedig az egységes hit ereje talán a legnagyobb erejű fegyver lehetne! Ezért rombolják kitartóan.

A végére maradt a társadalmi feszültségek enyhítését és feloldását kiszolgálni hivatott szociális biztonság megteremtésének lehetősége. A feltétel nélküli alapjövedelem feloldaná a létbizonytalanságból adódó görcsös félelmet, de nem szüntetné meg az elosztás igazságtalanságait. A társadalmi rétegződés is megmaradna, ahogy a direkt létrehozott új osztálykülönbségek is. Európai szinten még zavarosabbnak tűnik a bizonytalan státuszú Magyarország helyzete. Bár Európa már az ukrajnai krízis beindítása óta kiszolgáltatott függőségi viszonyba került energetikailag, azóta megakadályoztak minden délről jövő energiaellátási kezdeményezést is. Valójában Európa a II. Világháború óta teljesen zsidó - "kazár maffia" - uralom alá került. Mivel az ország 1945-től szintén hasonló sorsra jutott, Magyarország vonatkozásában ez annyit jelent, hogy 1989-óta tovább fokozódott az orosz-izraeli-USA elkötelezettség, amit 2016-tól az orosz-izraeli katonai együttműködéssel tovább romlott. Magyarország izraeli gyarmat, de szinte minden nagyhatalom fosztogatja. Magyarra fordítva, az EU bevándoroltatással eltervezett és kierőszakolt szakadása visszahozza ugyanazon "érdekkörök" teljes fennhatóságát, akik 1945-től 1989-ig, de valójában az utóbbi 72 évben folyamatosan biztosították saját és vazallusaik uralmát Magyarország lakossága felett, csak osztozkodniuk kell a koncon más hasonszőrűekkel az ellenséges, konkurens oldalon.

A világ változásai minden országot érintenek, így a Magyarországnak nevezett területet is. Az USA egy biztos belső és egy lehetséges külső háborúval is szembenéz. Európa lakossága az ellene felfegyverzett és kiképzett Soros és rajta keresztül a Rothschildok (Merkel, Juncker stb. csatlósok közreműködésével és) által létrehozott és mozgatott bevándorláspolitikának nevezett, de valójában a világ, elsősorban Európa további leépítésének az áldozata. A gyors változások megvalósítása helyett kihasználják a napról-napra tengődő emberek indulatait vagy éppen az általánossá vált közönyösséget. Ellenük. Látjuk a virtuális világot is, de akik tudják, hogy nem valódi, fájdalommal szemlélik azokat, akik nem látnak, vagy nem akarnak látni. Sajnos akadnak olyan "meggyőződésesek", akik azt hiszik, jól látnak (pedig vakok) és erről meg akarnak győzni másokat is. Az elején említett életben maradás jogát és feltételeit mindenki ismeri. A világ forrong, illetve forralják. Az üst körül a cionista, kapzsi, hataloméhes horda táncol és szítja a tüzet. Hogy ki áll a jó és a rossz oldalon, gyakran csak nézőpont kérdése, ahogy a pszichopata és szociopata is meg van győződve arról, hogy soha nem követ el bűnt, ezért nem érez bűntudatot sem. Mindenki gyarmata Magyarország, szó szerint értendő! Egyszerre rabolja ki az USA (FED, IMF, Világbank, Goldman-Sachs), az EU, Oroszország (Putyin, Abramovich-klán), Izrael és EU összes zsidó irányítású államnak nevezett "érdekcsoportja", de nem marad ki a sorból egyetlen zsidó-csahos sem. Végeredményben ez lenne a sorsa minden országnak nevezett, mára már kazár-maffia irányítása vagy felügyelete alatt álló "országnak".

Némileg megmosolyogtató (bár sírni is érdemes), hogy egyes hírorgánumok "politikusnak" neveznek olyan be -és felépített "embernek látszó tárgyakat", mint Obama, Putyin, Merkel vagy éppen Orbán. A politikainak tartott lépéseiket úgy magyarázzák, ahogy a szájukba rágják - miközben nem látják, láttatják a zsidó klánok szövetségét, konkurencia -és hatalmi harcát - mert egy virtuális világot vetítenek az emberek elé, amelyben a "választópolgár" azt hiszi még, választhat. Csökkenő számban még akadnak naiv és hiszékeny emberek, de egyre több embernek rendül meg a bizalma a választások tisztaságát és saját döntésjogát illetően, mivel csak a vak nem látja, hogy tombol körülöttünk a zsidó nihil. Mára már oda jutott Európa, hogy politikusok által elismerten is kijelentett/kijelenthető, egy választás vagy népszavazás "eredménye" akkor érvényes csak, ha megfelel a háttérirányítás terveinek, elvárásainak. A színfalak mögötti irányítás ismeretének köszönhetően Friedman, a Sratfor (elismert stratégiai elemző cég) egykori alapítója könnyen beszél matematikai összefüggésekről, sakkról, mivel csak a terveket kell megnéznie. Évek óta nem olvastam tőlük olyan elemzést, amelyben ne hazudtak volna elejétől a végéig, kihagyva a lényeget, az igazságot, a valódi okokat és elkövetőket. Kétféle történelem létezik, de csak egy valós. Az egyik a zsidó médiában szerepelő és átértelmezett hazugságtömeg, a másik az, ami szerint pl. az elsősorban Európát sújtó recesszió nem más, mint az amerikai zsidó lobbi Európa bankrendszerének és az EU tagországainak kifosztási hadművelete, hogy a "migrációs válságot" ugyanez a "garnitúra" szervezte, szervezi és jelenleg is szítja, akik a 9/11-et, és az összes "false flag" (hamis zászlós), milliók életét megnyomorító és követelő műveleteket is. Azt is elfelejti megemlíteni, hogy a görög és most már az olasz és PIIGS válság, majd szinte az utóbbiakkal egy időben a német bekövetkező "válság" is ugyanennek a "körnek" az utasításai miatt fog bekövetkezni.

Van egy nyilvános, a tömegek átverésére szánt, és van egy nem nyilvános, de valós történelem. Gyakorlatilag ugyanez a kettősség jellemző a kazár-maffia és Ábrahám-népe zsidóinak valamennyi "képviselete" kommunikációjára, amelyeket a változatosság kedvéért nevezhetünk "kormányoknak" is. Legalacsonyabb szintű csoportosulásukat pedig ENSZ-nek. Ezért jött létre a bolygót átfogó háttérirányítás, a vállalati rendszer. Az a világ, ami a színfalak mögött zajlik, de a nagyközönség számára háborúkat, éhínséget, munkanélküliséget, ki -és bevándorlást hoz, általuk mesterségesen kialakított "törvényszerűségek" szerinti. Egy dologban viszont igazat mond Friedman: "sok lépés lehetséges, de optimális lépés csak egy van". Számukra! Nekünk szerencsére több is, mint leírtam korábban.
Egy jókora maroknyi féreg tartja sakkban az ellenfélnek tekintetteket az ellenfél katonáit, rendőreit felhasználva fegyverként, mert ahhoz az élősködők kevesen vannak, hogy önerőből képesek legyenek erre. Túlszaporodniuk meg nem lehet, mert így is egymást falják fel.
Semmiféle változás nincs a sötét középkor feudális "nagyuraihoz, arisztokráciájához" hasonlítva a jelenlegi helyzetet. A génhibás arisztokrácia fennmaradt része és a szaporodó újabb génhibás "globalisták" ugyanúgy összezárnak, mint a "feudális hűbéri rendszerekben". A kifosztás módja sem változott, csak a "csomagolás"...


Az "ellentéteket" a tudatlanságban tartás generálja a leghatékonyabban. Mert mit is mond az egyszerű cigány? "A cigány vezetők meg a magyarok ellopják a segélyeinket..." Ha rákérdezünk, kik azok a "magyarok", felsorolnak néhány kazár-zsidó köztisztviselőt, beleértve a "kormány tagjait" is, de a csóri cigány azt hiszi, azok is "magyarok", mert "fehérek". Még mielőtt felhördülne valaki, hogy "a magyarok között is van gazember", végezzen alapos vizsgálatot minden "magyarnak nevezett" származását illetően. A "nagyon magyarról nagy átlagban" gyorsan ki fog derülni, hogy nemhogy nagyon nem magyar, de még kicsit sem, vagy csak "nyomokban". Az 1900-as évek elején még készültek olyan statisztikák, hogy melyik népcsoport milyen arányban képviselteti magát különféle típusú bűncselekmények elkövetésében, de az "érintettek" a hatalom birtokában ezt is betiltották. Ugyanez a probléma Európa többi részében is. A lakosság túlnyomó része nincs tisztában azzal, hogy a korrupt politikusaik, köztisztviselőik, bíróik, ügyészeik nem osztrákok, nem németek vagy franciák, hanem a kazár-maffia cégéres, erre a feladatra kinevelt tagjai. Ez Ábrahám-népe "fehér-zsidó trükkje". (A második "trükk" már az lesz a bevándoroltatás eredményeként, hogy még nehezebb lesz kiszűrni az arabok keveredésével a zsidókat. A "13. törzs", a cigány és kazár-zsidó keveredés ugyanilyen eredményű.) A meglévő magyar demokratikusnak csúfolt pártstruktúra is azt mutatja, hogy nincs semmilyen magyar "érdekképviselet". A Jobbik, mint egykori nemzeti párt, 2009. szeptember végi Morvai-féle és a 2009. október eleji Vona (Zazrivecz) - Orbán megegyezéskor eladta a 2010-es választást, vele a tagokat, szimpatizánsokat, a nemzeti oldalt is. A 2010-es választási csalásokat, visszaéléseket nem vizsgálták, nem engedték vizsgálni. A teljesen, még saját korábbi, érvénytelen törvényeik szerint is érvénytelen 2010-es választás után a Gárdát fokozatosan leépítették, felszámolták. A FIDESZ "jogfolytonosságra" hivatkozva vállalta a korábbi 1989-től megkötött egyezséges betartását, de felhatalmazás és jogalap nélkül alkotmányozott! A jobbik képviselőinek sorait feltöltötték tapasztalatlan, bevásárolt és főleg nem magyar "helyettesítőkkel". A leépítési technika szinte azonos, mint a Kisgazda Párt (FKGP) esetében volt anno. Az MSZ (Magyarok Szövetsége) tagságát és szimpatizánsait szétszórták, megkeserítették, kiábrándultakká tették az eltelt évek alatt, köszönhetően a "vezetés" szándékainak és megbízatásának, amit a "hatalomnak" nevezett illegitim kormányzat hozott létre, üzemeltetett, majd számolt fel.

Céljuk akkor az volt, hogy a köztisztviselői és a kis -és középvállalkozói réteget, az MSZ tagságának zömét, távol tudják tartani a Jobbik táborától, főleg, hogy anyagi bázist ne tudjanak nyújtani a nemzeti oldal számára. Az MSZ lelkes tagjai emlékműveket sikáltak, koszorúztak, megemlékezéseket, ebédeket, vacsorákat szerveztek és 2010-től fokozatosan felszámolódtak, mivel ez volt a célja az Orbán-rezsimnek. A jelenleg még létező magyarnak nevezhető szervezetek, csoportosulások kis létszámúak, és vezetőik pozíciójukat féltve képtelenek az együttműködésre a közös célok érdekében, pedig a magyarságot csak az összetartás mentheti meg. Ezért visszatérve az alkotmányozni szándékozókra és azokra akik 1989-es MSZMP által egy év alatt összetákolt "ideiglenes alkotmányt" hiszik megoldásnak:

A Magyarországnak nevezett területnek és lakosságának van érvényes Alkotmánya, a mai napig hatályban van! A legutolsó és magyar, Alkotmány 1944. március 17-én kelt. A király nélküli Magyar Királyság Magyar Kormánya azért alkotmányozott és erősítette meg másnap a Nemzetgyűlés és Népszavazás, mert tudták, a németek megszállják Magyarországot, de azt is tudták, hogy a németek rövid időn belül elvérzenek, és utána szovjet megszállás következik. Akik most alkotmányozni akarnak, vagy elfogadnák a soha meg nem szavazott 1989-es "ideiglenes alkotmányt", azok nincsenek tisztában azzal, hogy alkotmányozás esetén 13,5 millió (az 1989-óta hatalmat bitorlók által betelepített 50%-ban sem magyar) szerintük szavazásra jogosult fog "magyar állampolgárként" (plusz fél Izrael) szavazni, és fogja leszavazni a "magyar kisebbséget". Az 1989-es (1949-es XX-as törvény) alkotmánynak nevezett MSZMP átirat szerint pedig visszaállítható lenne a "kollektív bizalmatlanság intézménye" (ami bebetonozza az elmozdíthatatlan képviselők és kazár-zsidó kormányok jogait). Az 1989-es "ideiglenes alkotmányt" visszaállítani szándékozók valószínűleg nem olvasták el azt a förmedvényt, ahogy a FIDESZ-KDNP 2011-es illegitim alkottákolmányát sem. A jelenlegi megszállt Magyarország magyar lakossága nem szüntetheti meg az 1944-es Alkotmány jogfolytonosságát, mert erre jelenleg nincs felhatalmazása, lehetősége és módja, nem helyezheti hatályba az 1989-es "ideglenes alkotmányt", mert azon kívül, hogy erre sincs módja, a magyar és a nemzetközi jog szerint az utóbbi nem érvényes. A magyarságnak jogában áll visszatérni bármelyik történelmi MAGYAR ALKOTMÁNY-hoz, mert egyik sem lett népszavazással hatálytalanítva, de nem térhet vissza egyetlen, az utóbbi 72 évben ránk erőszakolt és népszavazással meg nem erősített alkotmánynak nevezett, felhatalmazás nélküli megszálló kormányok által összetákolthoz sem! Bár ez is jogunkban állna elvileg, mert:

"Az 1960. évi Nyilatkozat a gyarmati országoknak és népeknek biztosítandó függetlenségről megállapítja, hogy "valamennyi népnek jogában áll teljes szabadságát megvalósítani, szuverenitását gyakorolni és nemzeti területét megvédeni”, illetve hogy "minden fegyveres akciót, vagy a függő népek ellen irányuló bármilyen megtorló intézkedést meg kell szüntetni".

"Az ENSZ Közgyűlésének, ugyancsak 1960.-ban elfogadott, 1541. számú határozata előírja azt a három módszert, ahogyan az önrendelkezési jogot alkalmazni lehet. Ennek megfelelően, a gyámsági vagy az önkormányzattal nem rendelkező területeknek jogukban áll új, független államot létrehozni, szabadon egyesülni független, már létező állammal, vagy szabadon integrálódni már létező államba A két fenti határozat révén az önrendelkezési jogot a gyarmati területeken élő népek tagadhatatlan jogaként ismerték el." Link


Mint látható, az 1944. március 19-től folyamatosan megszállt és gyarmati sorban tartott Magyarország magyar lakosságának ugyanúgy jogában állna önállósodnia, mint Ukrajnában Luhanszk és Donyeck megyéknek, vagy Erdélynek csatlakozni az anyaországhoz ahogy a Krím esetében történt, de ugyanaz a nyugat, amely létrehozta ezt a jogot, köpi szemközt e jog alkalmazóit, ha nem a kazár-maffia érdekeinek megfelelően élnek vele. Kisebb, de már jegyzett és nem elhallgatható kezdeményezéseknél a Jörg Haider-rel szembeni, a nagyon problémás eseteknél a Lech Kaczyński-kormány likvidáláskivitelezése az alkalmazott módszer. További kérdés, kik és hogyan döntik el, ki magyar? Ki számít magyarnak, és milyen alapon? Ebbe már Dr. Halász Józsefnek is beletört a bicskája, és mindenkinek, aki rászervezett a 2010-2011-es alkotmányozási cirkuszra, melynek végén Orbánék átvertek mindenkit. Van érvényes Magyar Alkotmányunk, de nem a 2011-es! Az "ellenállási jog" minden népnek alapjoga, így nekünk is. Élni vele csak úgy lehet, ha egységet teremtünk 72 éves Magyar Alkotmányunk szerint...

Bár látszólag nem kapcsolódik szorosan az előzőekben felvetett alkotmányozási kérdéshez, napirenden van Orbán népszavazása, ami hátsó szándékok sorát takarja:
"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"
Az illegitim kormányzat illegitim országgyűlése, kollaboráns pártjai felhatalmazást kérnek arra, hogy egyedüli döntésjogot szerezve, egyúttal legitimálva magukat, dönthessenek Magyarországra bármely népcsoport betelepítési kérdésében, így nem csak az arab és néger betolakodók, de az izraeli lakosság betelepítésének kérdésében is, ami amúgy is folyamatos az utóbbi években. Nem az a kérdés, hogy akarunk-e bevándorlókat fogadni uniós nyomásra, hanem az, hogy legitimáljuk-e az Orbán-rezsim országgyűlését az Unióval szemben. Ilyen megvilágításban a népszavazás felhasználható hivatkozási alapként az uniós kilépésre, az izraeli betelepítésre, és Orbán stadionjainak megtöltésére is Pinochet mintára. Az álellenzék (a zsákmányolásból egyre jobban kiszorítottak) nem véletlenül tekinti ezt a népszavazást Orbán megmérettetésének. A "nem" szavazat legitimálja a "rablókormányt és országgyűlését", feleslegessé téve az alkotmányozáskor nem véletlenül elmaradt, de kötelező népi megerősítést. Az "igen", polgárháborús helyzetet idézhet elő, bár a magyarság és az igen nagy létszámú cigányság együttesen gyorsan "kiutálná" a bevándorlókat. Nem mellékes, hogy az utóbbi összefogás könnyen zsidóellenességbe is átcsaphat, ami esetleg bevándorlótámogatást is kaphat, mivel az utóbbiak nagyon jól tudják, ki az ellenség, kik parancsára dúlták fel, rabolták ki és rombolták le otthonaikat, hazájukat és kik miatt kellett elmenekülniük onnan.


A népszavazás feltett kérdése vétójogot kér az uniós döntés ellen (és később akár más uniós döntések ellene is, a népszavazásra hivatkozva), magába foglalva az uniós kilépésre feljogosítást, miközben szembe megy saját alkottákolmányával, és "magyar állampolgárokra" korlátozná a betelepíthetőséget (fél Izrael magyar állampolgár). És még nem beszéltünk a "magukat bevásárló állampolgárokról", akik jó üzletet jelentenek a "gyarmati kormánynak". A népszavazás áthárítaná a felelősséget a lakosságra iszlám bevándorlók fogadását is elutasítva, de az "országgyűlés", vagyis a kormány "népi felhatalmazásaal"mindenkit idetelepíthetne, akiknek állampolgárságot ad, ráadásként a NATO támaszpontokat is. Igaz, eddig is ezt tették, de ezek az "állampolgárságok" érvényteleníthetők, mivel erre sincs felhatalmazása, joga az illegitim gyarmati kormánynak. A népszavazás után, ez már nehezebb lenne, mivel "nem" esetén Orbán már népi beleegyezéssel vihetné tovább az izraeli betelepítést és az Eurázsiai Unió tervét. Az uniós kilépést és az Eurázsiai Unió megalakításának azon tervét, mely szerint budapesti logisztikai központtal az izraeli kazár-zsidók magyar állampolgárságú (3,5 milliós) része Magyarországra, a másik felük a megalakítandó Kazáriában, a mai Luhanszk és Donyeck megyék, valamint a Krím területére telepedhetnének orosz megegyezéssel. Netanjahu erről a "tervezetről" beszélt 2015. elején, és ezért beszélt erről Dr. Drábik János is az Echo TV-ben, idézve Netanjahut. Igaz, a "részleteket" nem ebben a kontextusban említve, de ugyanezt kotyogta el Matolcsy is már 2001-ben.

Összességében: gondolkodjon el azon mindenki a fentiek figyelembevételével, hogy az Orbán-rezsim miért képviseli saját törvényeit figyelmen kívül hagyva ("nem tartható népszavazás uniós döntésekkel kapcsolatban") Magyarország lakosságának bevándorlóellenességét? Miért köti ezt a kollaboráns országgyűlés felhatalmazásához, és ez az "országgyűlés", miért vándoroltathatna be, tőlük magyar állampolgárságot kapott idegeneket? Egyúttal azon is el kell gondolkodni, hogy miért cseréljük le a máig érvényben lévő Magyar Alkotmányunkat, mely a magyarság jogait a megszállás alatt is elévülhetetlenné tette, egy olyanra, amely minden jogunk elvesztését okozná? Mert ez utóbbi kérdés esetében senkinek ne legyenek illúziói: milyen alkotmány születne egy olyan országban, amelynek lakosságából a magukat magyarnak valló ténylegesen magyarok csak egyharmadát teszik ki a népességnek, miközben a magukat szintén magyarnak nevező évek alatt bevándoroltatott és állampolgárságot kapott nem magyarok majdnem kétharmaddal olyan törvényeket hozhatnak, amiket később még valódi magyar összefogással sem lehetne érvényteleníteni? Aki ezekkel a kérdésekkel "üzletel", vagy hülye, vagy provokátor, vagy haza -és nemzetáruló. A látszólag uniós bevándorláspolitika elleni népszavazás Orbánék által feltett kérdése átverés! "Adj szállást a tótnak és kitúr a hajlékodból". A megválaszolatlan kérdésekre a válasz: megszállás előtt, alatt és után is, Magyarország a magyar identitású igaz magyaroké, és jog előtti egyenlőség biztosítása mellett minden Magyarországot hazájának tekintő nemzetiségé! A "népszavazásnak" végeredményben semmi köze ahhoz, hogy az unió mit tehet meg, vagy mit nem. Az "illegitim országgyűlés" akkor is felülírhat mindent ("nem" esetén már legális népi felhatalmazással is)...

/Tulok/

Hackertámadástól tartanak az amerikai elnökválasztások idején

Az Amerikai Egyesült Államok tizenkilenc tagállama kérte a szövetségi kormány segítségét ahhoz, hogy a novemberi elnökválasztás idején megvédjék számítógépes rendszereiket az esetleges hackertámadásoktól.

Jeh Johnson belbiztonsági miniszter kedden a kongresszus előtt felszólalva azt mondta, tizennyolc tagállam tart attól, hogy hackerek megpróbálhatják manipulálni a választások kimenetelét, és emiatt szövetségi segítséget kértek. Egy nappal később egy a The Atlantic által szponzorált konferencián már tizenkilenc tagállamról beszélt, és azt mondta, a fokozódó aggodalmak közepette a szövetségi kormány jelenleg végzi az előkészületeket a kért segítség biztosításához.

A miniszter kijelentése szerint ismeretlen hackerek már több alkalommal behatoltak a választások során használt rendszerekbe, és hozzáfértek a választók személyes adataihoz. Johnson ugyanakkor egyértelművé tette, hogy az Egyesült Államok nem állapította meg, kik voltak felelősek ezekért a támadásokért. Az újságíróknak azon kérdését, miszerint mit gondol az Oroszországot a választások befolyásolásával vádoló sajtóhírekről, nem volt hajlandó kommentálni.


http://www.hidfo.ru/2016/09/hackertamadastol-tartanak-az-amerikai-elnokvalasztasok-idejen/

Domokos Kázmér: Új világrend és világkormány

Az emberiség történetében nem mai törekvés, hogy a föld lakóinak irányítását egyetlen kormány/hatalom vegye kezébe. Jelen időben ez világkormányt jelent. Ha erről valaki nyilvánosan tesz említést, azonnal megkapja a következő minősítést: ez összeesküvés-elmélet. Akár ez is lehetne, és talán volt olyan időszaka történelmünknek, amikor még tényleg csak elmélet volt, összeesküvés-elmélet.
Egy név, amely kevésbé ismert: Richard Coudenhove-Kalergi. Ő azzal írta be nevét az emberiség történetébe, hogy 1922-ben, nem kis munkával és előkészítéssel, Bécsben megalakította a Páneurópai Mozgalmat, és az volt a legfőbb kérdése, és egyben terve a benne résztvevőknek, hogy miként lehetne a nemzetállamokat egyetlen közösségbe terelni. Ez a törekvés természetesen, a haszonnövelést is hivatott szolgálni.
Kalergi véleménye szerint az országhatárok a profitnövelés útjában állnak. Ez bizonyos köröknek felkeltette az érdeklődését. A világállam létrehozásán már munkálkodtak a szabadkőműves páholyok, az illuminátusok, s ennek révén a hátérben „bújkáló” elit nyilvánosság elé léphet, és elgondolásaik végrehajtása elől eltűnnek az akadályok. Befolyásos támogatók álltak az ügy mellé odáig elmenve, hogy kierőszakolhatnak akár egy amerikai, afrikai, eurázsiai uniót is. Az ötlet megvalósításában található támogatók között tudhatjuk például: Albert Einsteint, Eduard Benest, Konrad Adenauert és másokat.
Emberünk, mint filozófus, történész és újságíró letette az asztalra az új világrend kialakításának és a világkormány létrehozásának elméletét és a kezdetek próbájára Európa volt kijelölve.
A már említett egyik igen fontos feladat mellett érdemes néhány további elképzeléséről is említést tenni. Kalergi, fontosnak vélte elérni, hogy a jövő embere kevertfajú legyen, hasonlítson az ókori egyiptomiakra, így a fehér embert a különbözőséget nélkülöző egyén váltja majd le. Nem tudok róla, hogy Izrael népét vajon miként akarja ide beépíteni. Én azért abban még bízom, hogy lesz számunkra néhány rezervátum, amelyet a múlt elrettentő példájaként be lehet mutatni. Ilyen csúnyák voltak a sápadt arcúak!
Kalergi javaslatai a továbbiakban, Európa átalakítását illetően, már a múlt század húszas éveiben a következőkről szóltak:
Először létre kell hozni a nemzetállamok közös külbiztonsági,- valuta,- környezetvédelmi-   gazdasági - és szociális politikáját.
E szándékok megvalósításáról már vannak ismereteink.
Létre kell hozni egy európai központi bankot, és lőn az Európai Központi Bank.
Létre kell hozni az európai kormányt. Parlament már van, bizottságosdival nevén még nem nevezett kormány is létezik, a demokrácia védelmére, amely antidemokratikus módon jött létre és megdöbbentő hasonlatosságot mutat a szerkezete és  megnevezéseit tekintve, a szovjet formákhoz. Elég talán a biztosok rendszerét megemlíteni. De lépjünk tovább:


a határellenőrzés teljes megszüntetése,
a teljesen szabad piac,
a szabad tőkeáramlás,
a nemzetek és rasszok teljes eltörlése, és mindez már megszületett a múlt század húszaséveiben.

Nem árt megjegyezni, hogy visszamenőleg kutatva az itt olvasható elképzelésekről, jól megalapozták mindezt a titkosan működő háttérhatalmi szerveződések, kiterjesztésük pedig folyamatban van.
Ezeket előrebocsátva talán már nem lesz meglepő, hogy ha idézem Paul Warburg 1950.II. 17-én az USA szenátusa előtt tett bejelentését: „Világkormányt fogunk csinálni, akár tetszik önöknek akár nem. Az egyetlen kérdés, hogy ez a kormányzat vajon megegyezés, vagy hódítás által születik majd meg?” – s ez, íme megerősíti, hogy az elmélet már gyakorlat, tehát maga a teljes  valóság.   Ez a
bejelentés – akár fenyegetésként is felfogható.  Első lépésként egy kísérleti változatát már megalkották.  Ez nem más, mint az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ), amelyet
1945.VI.26-án, az USA-ban, San Franciscóban hoztak létre. Ma már nyíltan is felteszik a kérdést, például a magyar rádióban is, hogy ez világkormánynak tekinthető-e. Csupán kezdemény, de véleményem szerint a jövőbeni változatához képest ma még sóhivatal.
Nem kis vállalkozásról van tehát szó. Megvalósításának csak egyetlen módja létezik – feltehetőleg és szerintem is – a hódítás. Ennek lépéseit pontosan meg kell tervezni, amelyet a pénzhatalmi világelit háttérhatalmi szervezetei már meghatároztak, például a következők szerint:
1./          nemzetállamok felszámolása, patriotizmus megszüntetése,
2./          nemzeti kormányok kiszorítása a hatalomból,
3./         a politikai és gazdasági irányítást a multinacionális cégek vezetői kezébe kell adni,
4./          a vallásosság, az istenhit és az erkölcsiség jogi felszámolása, (esetleg egy ateista világvallás létrehozása – D.K.),
5./          családi szerkezet bomlasztása,
6./          magántulajdon megszüntetése,
7./          kaotikus állapotok létrehozása,
8./          világkormány megalakítása.

A pontok tartalmát, lényegüket tekintve, a jakobinusok már 1798-ban papírra vetették, vélhetően a filozófus, történész és más illetékesek számára is ismertté váltak és alapul szolgálhattak.
A tennivalók nem egymást követő lépések, tehát párhuzamosan is végrehajthatók, amelyek közül napjaink történelmi folyamataiban jó néhány már könnyedén felismerhető.
A migránsáradat Európában például több meghatározott célt is szolgál: kiemelten a nemzetállamok felszámolását, továbbá első lépésként a kereszténység, mint a leggyengébb vallási közösség lenullázását, egy másik hit (ál)/fanatikusainak közreműködésével. Ezek ikerterméke a káoszteremtés. Ez felismerhető a párizsi és egyéb terrortámadások láncolatából, az egyre gyakoribb, szervezett, nők ellen elkövetett tömeges erőszak leplezetlen megnyilvánulása révén, miként megtörténtek ezek számtalan nyugat- és észak-európai városban szilveszter éjszakáján, és szinte naponta. Beavatottságról árulkodik az európai vezetők színlelt tehetetlensége, az integrálási kísérletezés, amelyről köztudott, hogy sikertelenségre van ítélve.  Az Egyesült Államok tízezer szírt fogad be azok közül, akiket fellázított. Ezek nem illegális határátlépők, de feltehetőleg válogatott társaság.
A családok felszámolásának részét képezi az azonos neműek együttélésének házasságként való folyamatos elismertetése, a két nem lány-fiú megnevezésének tilalma az óvodákban a svédeknél, a család, mint fogalom tiltott listára helyezése például Kanadában, hogy csak néhány jelenségre hívjam fel a figyelmet. Ha így fejlődik a világ, a szülők meglepetten fogják tapasztalni, hogy az óvodában a gyermekeik nem nevükön szerepelnek, hanem számot kapva Egyeske, Hármaska válik belőlük.  Az ember számára ez megalázó, hiszen a börtönben ülő rabokat – a politikaiakat is - szokták számokkal ellátni és így is szólították őket. Felejtsék el, hogy korábban embernek tekintették őket.
A hatalom átjátszásának kézenfekvő bizonyítéka a szabadkereskedelmi egyezmény elfogadtatása. Ez azt eredményezi, hogy a génmanipulált termény, termék egyes országokból való kitiltására a nemzeti kormánynak nem lesz módja, mert a független bíróságok ezeket el fogják utasítani, s a gazdasági hatalom, a piacgazdasági irányítás a világcégek kezébe kerül. A kormányokra csupán adminisztratív feladatok hárulnak.
Ezek a változások új világrendet is jelentenek, amelynél fontos cél az emberiség létszámát egymilliárdra csökkenteni. Bill Clinton szerint, ha ennél többen lesznek, ez majd az életszínvonal csökkenését fogja eredményezni. Hat-hét milliárd ember szomorú sorsáról csak egy megoldás vált számomra ismertté: az oltóanyagba kevert vírus. Hogy ez miként szolgálja majd az ügyet, azt nem részletezte az illetékes. Az „oltás” feladata akár egy szúnyogféleségre is rábízható? Ezt sem lehet kizárni, sőt az ellenállókat sem.  Rájuk sem vár jobb sors, és hősként sem emlegetik majd őket…
Én, mint emberszerető egyed, azt is el tudom képzelni, hogy az oltással leállítják hatmilliárd ember szaporodó-képességét, s így néhány évtized múlva már csak egymilliárd ember él majd a földön. Az emberiség átlagéletkora alapján viszonylag pontosan megjósolható a kívánt lélekszám elérése. A módszer attól is függhet, hogy mely körök akarnak ebből is óriási haszonra szert tenni.
Olyan világcég, amely mint temetkezési vállalkozás, ismereteim szerint még nem működik. Ha az első megjelenik, akkor már rövidesen óriási mértékben kopni kezd majd az emberiség. Ezzel a megoldással a kívánatos létszám eléréséhez legalább másfél évszázadra lesz szükség.
Lehetne folytatni a történések jövőkép kialakítására gyakorolt hatását. Nekem ennyi is elég.
Talán azt is érdemes mindehhez hozzátenni, hogy az EU vezetői, élükön a német kancellárral, nem tartoznak az agyalágyultak körébe. Beavatottak, egyetértők és feladatokat hajtanak végre. Óriási tévedésnek tartom, ha hülyéknek tartjuk őket. Minden ilyen vélemény - félrevezető.


http://magyarforum.hu/cikk/2721/uj-vilagrend-es-vilagkormany/

Újabb “szakértői anyaggal” támadják Magyarországot Soros György aktivistái

Az Amnesty International szerint a magyar kormány nemzetközi jogot sért azzal, hogy nem engedi be az illegális bevándorlókat az Európai Unió területére. A szervezet emellett azt állítja, hogy Magyarország drákói eszközökkel legalizálja a migránsok bántalmazását.

A Soros György pénzéből működő szervezet ezúttal egy olyan jelentést közölt, amiben az áll, hogy amióta Magyarországon 2015 szeptember közepén működni kezdett a déli határzár, az ország drákói intézkedésekkel legalizálni kezdte a migránsok bántalmazását, és arra törekszik, hogy elszabaduljanak az indulatok. Az Amnesty International szerint például rendszeresen bántalmazzák őket a határ mentén, és a magyar hatóságok szándékosan “sértik az ő emberi méltóságukat”. A jelentés emellett kitér arra, hogy a hatóságok ezerszámra elutasítják a menedékkérelmeket, és a migránsok tömegei Szerbiában torlódnak fel, mivel a magyar határ egyre áthatolhatatlanabb akadályt jelent számukra.

Az Amnesty International határsértők sokaságával készített interjú-sorozatot követően arra a következtetésre jutott, hogy Magyarország nemzetközi jogokat sért azzal, hogy nem engedi be a migránsokat az ország területére. Szerintük a határvédelem éles ellentétben áll az Európai Unió menekültügyi szabályozásával.

“A magyar hatóságok továbbra is aláásnak minden megállapodást, ami a menekültek jogait védi, és garantálná, hogy a bevándorlók biztonságosan és legálisan eljussanak az Európai Unióba, és eközben méltóságteljes elbánásban részesüljenek.” – áll a jelentésben.

A szervezet köztudottan Soros György amerikai zsidó milliárdos pénzéből működik, emiatt a Magyar Idők konzervatív napilap a jelentés nyilvánosságra hozását követően azzal a kérdéssel fordult hozzájuk, hogy milyen pénzből finanszírozták a tanulmányt, illetve az mennyibe került, és támogatta-e az elkészítését Soros György valamelyik alapítványa. Válaszában a szervezet nem árulta el, hogy mennyi pénzt költöttek a magyar hatóságokat gyalázó tanulmány megírására, de azt közölték, hogy ha Soros György is lenne a pénz forrása, az nekik nem jelentene problémát.

http://www.hidfo.ru/2016/09/ujabb-szakertoi-anyaggal-tamadjak-magyarorszagot-soros-gyorgy-aktivistai/

Hollandia elutasítja az EU-Ukrajna társulási egyezményt

euromajdan-hidfo-ru_

Hat hónappal a Hollandiában tartott népszavazást követően a kormányfő bejelentette, hogy országa elutasítja az Európai Unió és Ukrajna közti társulási egyezményt.

Mark Rutte kijelentése szerint az egyezményt Hollandia nem ratifikálja a jövőben sem, hiszen a lakosság döntése egyértelmű erre vonatkozóan. Az ország 2016 áprilisában tartott népszavazást az ukrán társulási egyezményről, melynek során a lakosság több mint 60%-a elutasította az ukránok felvételét. A népszavazást követően Mark Rutte még azt mondta, jogi kompromisszumot kell keresni. Az utóbbi hét folyamán azonban már egyértelműen azt az álláspontot képviselte, hogy Hollandia végül nem fogja ratifikálni az egyezményt, mert a kormány nem mehet szembe a népszavazás eredményeivel.

A kijevi atlantista kormány “elfogadhatatlannak” tartja a holland kormány lépését. Az ukrán hatóságok közleményei szerint ez azt mutatja, hogy Hollandia nem tud felelőséget vállalni korábban hozott döntéseiért. Ám a népszavazás körüli alap konfliktus éppen az volt, hogy a kormány már a referendum előtt, a lakosság megkérdezése nélkül elfogadta az egyezményt (2015 júliusában), és ennek lett a következménye, hogy a lakosság referendumot követelt.

Az Európai Unió azonban még korábban, 2014 folyamán aláírta a társulási egyezményt Ukrajnával, szintén anélkül, hogy erről az ötszáz millió európai állampolgárt megkérdezte volna. Ukrajna azt követően írta alá a megállapodást, hogy Kijev utcáin lezajlott a fegyveres puccs, melynek során eltávolították hivatalából az államfőt, aki nem akarta aláírni ezt az egyezményt.

Az ukrán példát követve azonban az európaiak is elkezdték követelni a demokráciát, ami Brüsszel számára komoly fejfájást okozott. A kijevi kormány már a puccs végrehajtása óta vár a teljes vízummentességre, ami lehetővé tenné, hogy a forradalom miatt munkanélkülivé vált emberek tömegei ne maradjanak az országban a kormány ellen szervezkedni, hanem tömegesen kiutazzanak az Európai Unióba munkát vállalni.

Az Európai Unió azonban közel sem egységes abban a tekintetben, hogy elfogadja ezt az újabb nemzetközi egyezményt. Éppen az ukrán társulási egyezmény elutasítása mutatott rá arra; ma már nem tekinthető kész ténynek, hogy az európaiak többsége támogatja az Európai Unió további bővítését.


http://www.hidfo.ru/2016/09/hollandia-elutasitja-az-eu-ukrajna-tarsulasi-egyezmenyt/

A liberálisok néhány évtized alatt lecserélik Európa lakosságát

betelepites-hidfo-ru

Az északi országokban a liberális vezetők a lakosság elöregedésére hivatkozva támogatták a migránsok betelepítését. Néhány évtized után ma már annyi színesbőrű migráns él Skandináviában, hogy fennáll a veszélye annak, hogy az északi lakosság kisebbségbe szorul.

Az európai társadalom hanyatlik. A második világháborút követően, 1955-ben Európa lakossága még a világ összlakosságának 23%-át jelentette. A várakozások szerint 2050-re azonban ez az arány alig hét százalékra csökkenhet. A második világháború után a gyermekvállalási hajlandóság magas volt, mert a gyermekvállalás az akkori társadalmi-politikai környezetben még elismert és ösztönzött volt. Ma az európai társadalmak korfája egy fordított piramis képét mutatja, ahol a lakosság többsége idős vagy idősödő középkorú, miközben a liberalizmus mint uralkodó ideológia a gyermekvállalás ellen hangolja az embereket, mondván, hogy a családalapítás az egyén önmegvalósításának útjában áll.

A hanyatlás különösen az északi országokban látványos, ahol a magas életminőség és a fejlett szociális ellátórendszer lehetővé tette nagy létszámú migráns közösségek letelepítését. Az északi országok liberális vezetői azzal próbálták megoldani a lakosság elöregedéséből adódó gazdasági problémákat, hogy támogatták a fiatal migránsok letelepedését. Ennek köszönhetően ma Dánia lakosságának több mint 9%-a bevándorlók leszármazottja, Svédországban és Norvégiában pedig ennél is sokkolóbb a helyzet.

Az 1990-es évek kezdetén Norvégia lakosságának mintegy 4,3%-a volt migráns. Alig több mint két évtizeddel később ez az arány már 16,3 százalék. Svédországban az 1960-as években a lakosság 4%-a volt bevándorlók leszármazottja, 2015-ben pedig már 17 százalék. Finnországban szintén ilyen gyorsan nő a migránsok száma, bár ott később kezdődött a betelepítés. A finn társadalomban a 25 és 44 év közöttieknek országosan mintegy tíz százaléka bevándorlók leszármazottja – ez az arány a fővárosban a legmagasabb, ahol a korcsoportban minden ötödik finn állampolgár rendelkezik nem-európai felmenőkkel. Mára az 5,4 milliós lakosságnak 6,2%-a migráns, 85%-ban első generációs bevándorló.

Ezek a számok önmagukért beszélnek: azokban az országokban, ahol a kormány nem akadályozza meg a migránsok letelepedését, a nem-európai bevándorlók száma egy generáció alatt sokszorosára nő, hiszen afrikai és közel-keleti társadalmakra nem az a gyermekvállalási hajlandóság jellemző, ami a liberális-individualista Európára, hanem családonként a 6-8 gyermek sem ritka. Ahol az ilyen szapora népcsoportokból beengednek néhány tízezret, ott tíz éven belül több százezres kisebbségről beszélhetünk, két-három évtized elteltével pedig milliós tömegről. Fél évszázad alatt a színesbőrű lakosság több milliós tömeggé duzzad, a fehér európai lakosság pedig kisebbségbe szorul a saját hazájában. Nyugat-Európában már több mint 40 millió arab és afrikai bevándorló él. Ezt akarják a liberálisok, és az északi országok tapasztalata azt mutatja, hogy a lakosság kellő elöregedése esetén nem elégednek meg a fehér lakosság lassú genocídiumával, hanem leplezetlenül felajánlják földjeinket az afrikai és közel-keleti migránsoknak.http://www.hidfo.ru/2016/09/a-liberalisok-nehany-evtized-alatt-lecserelik-europa-lakossagat/

A magyar oktatás hiányosságaira alapozták a baloldali kampányt

Gyurcsány:A zsigereimben érvénytelen népszavazást érzek”

gyurcsany-hidfo-ru

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint az a kormány leváltásának kulcsa, hogy a jobboldal el kell higgye, hogy a kormány nem leválthatatlan. Gyurcsány Ferenc pártja sikeresen megosztja a magyarságot egy történelmi jelentőségű népszavazás előtt.

„Van történelmi jelentősége a népszavazásnak. Nem találkozunk már menekültnyomással Magyarországon, nem mi vagyunk a célország, Európának van ilyen problémája. Inkább abban az értelemben van súlya a népszavazásnak, hogy megerősíti-e a miniszterelnököt az elmúlt hat éves politikájában” – mondta a DK elnöke, az ATV-nek nyilatkozva. A radikális atlantista párt kampánya során arra törekszik, hogy Orbán Viktor személyére redukálja a kvótareferendum kérdését; hiszen a közvélemény-kutatásokból egyértelműen kiderül, hogy a kényszerbetelepítés megakadályozását jóval többen támogatják, mint ahányan Orbán Viktorra szavaznának.

Az utóbbi hónapok során számos közvélemény-kutatás jutott nyilvánosságra, melyekből kiderült, hogy a Fidesz és a Jobbik szavazói mellett a baloldali pártok támogatóinak tekintélyes hányada is ellenzi a migránsok betelepítését. A lakosság több mint nyolcvan százaléka egyértelműen nemet mond a tömeges bevándorlásra, emiatt az október 2-i kvótareferendumon nem csak Orbán Viktor támogatói, hanem Jobbikos, DK-s, MSZP-s, LMP-s szavazók is nemmel voksolnának. Ebből következően a bevándorlást támogató pártok most arra törekszenek, hogy a bevándorlást ellenző szavazók közül lehetőleg csak azok menjenek el szavazni október másodikán, akik Orbán Viktort is támogatják.

A Demokratikus Koalíció kampánystratégiájának tehát szerves része, hogy a bevándorlást ellenző választók tömegét megpróbálják leapasztani egy kizárólag Fideszes szavazókból álló tömegre. Ez ugyanis lényegesen kevesebb, mint ha minden párt bevándorlásellenes választói részt vennének a népszavazáson – így nagyobb esélye van annak, hogy a népszavazás érvénytelen lesz. Gyurcsány emellett az ATV-nek nyilatkozva azt is egyértelművé tette, hogy ez a kérdés nem a baloldali sikerek esélyéről szól, hanem arról, hogy sikeresen meggyőzzék a jobboldalt.

A pártelnök szerint, ha érvénytelen lesz a kvótareferendum, “ez lesz az elmúlt tíz év legnagyobb veresége, az ellenzék számára pedig az első komolyabb győzelem, hiszen meg fog rendülni a miniszterelnök leválthatatlanságába vetett jobboldali hit, és mindig ez az első út a bukás felé.”

Bár korábban a Jobbik kezdeményezte a bevándorlásról egy népszavazás kiírását, a népszavazás tényleges kiírását követően a Jobbikos sajtó üzenetei kétértelműek voltak; több esetben megpróbálták Orbán Viktor személyére redukálni a kvótareferendum kérdését, és passzivitásra ösztönözték a választókat. Ennek szintén megvan a maga oka: Vona Gábor már júniusban kijelentette, hogy fel fogja szólítani Orbán Viktort a lemondásra, ha érvénytelen lesz a referendum. Ez némileg érthetőbbé teszi, miért nem tudják eldönteni a Jobbikos sajtó véleményformálói, hogy érvényes, vagy érvénytelen referendumot akarnak: nekik pártpolitikai szempontból mindkét alternatíva megfelelő.

A DK elnöke viszont egyértelművé tette, hogy a miniszterelnök nem fog lemondani, bármi történjen is. Azt mondta: „nekünk minden jó, politikai technikákról nem vitatkoznék. A fontos inkább a végeredmény, hogy álljon fel egy demokratikus alternatíva.” A Demokratikus Koalíció számára amiatt fontos a referendum érvénytelensége, mert a párt retorikájának alapja, hogy ők a demokratikus ellenzék, a kormány pedig egy diktatúrába hajló, despotikus hatalom. Ha a referendum érvényes, az alapjaiban zúzná szét a DK retorikáját, hiszen többé nem hivatkozhatnának a demokratikus többségre. Ugyanakkor, ha a referendum érvénytelen lesz, a liberálisok semmit nem kell változtassanak a mondanivalójukon: a következő években is azt ismételgethetik, hogy a kormány diktatúra (“hiszen a lakosság nem szavazta meg a bevándorlás elleni fellépést”), ők pedig a demokratikus ellenzék, akik harcolnak a diktatúra ellen. Gyurcsány így érvelt: “Mondhatja, hogy a többség őt támogatja, de azt is ő mondta, hogy a népakarat a legitim kifejezése a népszavazás. A népakarat pedig azt mondja, hogy nincs igaza, viszontlátásra. A zsigereimben érvénytelen népszavazást érzek.”.

Az érvénytelen referendum tehát biztosítja számukra a rétegpártként túlélés lehetőségét, miközben egy érvényes referendum által bizonytalan helyzetbe kerülnének, amiben a szakértőik számára nem egyértelmű, hogy lehet megőrizni korábbi támogatottságukat. Így forgácsolják szét pártérdekek az országot – a pártoskodást pedig külső hatalmak is támogathatják, hiszen az október 2-i referendum lavinát indítana el Európában. Az Európai Unió 28 tagállamából Magyarország az egyetlen, ahol népszavazással véleményt lehet mondani arról, akarjuk-e nagy létszámú idegen népcsoportok betelepítését.

http://www.hidfo.ru/2016/09/gyurcsany-a-zsigereimben-ervenytelen-nepszavazast-erzek/

bokros-lajos-hidfo-ru

A bevándorláspárti liberális baloldal arra alapozza kampányát a kvótareferendum előtt, hogy a magyar lakosság többsége semmilyen idegen nyelven nem beszél. A baloldal így megteheti, hogy letagad mindent, amiről egyébként a nyugat-európai sajtóban is meggyőződhetnének az emberek.

A Bokros Lajos féle Modern Magyarország Mozgalom, az Együtt és a Párbeszéd Magyarországért is arra biztatja a magyar választókat, hogy ne vegyenek részt az október 2-i kvótareferendumon. Kedd délután Győrben a pártok képviselői közös sajtótájékoztatót tartottak, ahol kijelentették, hogy szerintük értelmetlen és tárgytalan ez a népszavazás, mert az Európai Unióban senki nem is tervez olyat, hogy kvótával migránsokat telepítsenek Magyarországra. Bokros Lajos szerint a kötelező betelepítési kvótát a kormány találta ki, abból a célból, hogy ezzel elterelje a figyelmet saját hibás politikájáról. A liberális politikus emellett kijelentette; “nincs napirenden az Európai Unióban, hogy Magyarországra illegális migránsokat telepítsenek, kvótával vagy kvóta nélkül”.

Úgy tűnik, ezúttal a liberális baloldal arra alapozta a népszavazást megelőző kampányt, hogy a magyar lakosság többsége semmilyen idegen nyelvet nem beszél – emiatt megtehetik, hogy a brüsszeli vezetők népszerűtlen intézkedéseit egyszerűen letagadják. Az uniós politikában hónapok óta meghatározó kérdés a betelepítési kvóta, emiatt aki nem csak a magyarországi sajtóból tájékozódik, annak olyan érzése támadhat a keddi sajtótájékoztató láttán, mintha a balliberális politikusok egy alternatív valóságban élnének.

Az Eurostat adatai szerint a nyelvoktatás terén Magyarország nemhogy elmarad az uniós átlagtól, de majdnem nálunk legrosszabb a nyelvoktatás az egész Európai Unióban. A 28 tagállamban átlagos érték, hogy a munkaképes korú, 25-64 év közti lakosság kétharmada az anyanyelvén kívül legalább egy idegen nyelvet is beszél. Magyarországon ez az érték alig haladja meg a 37%-ot. A magyar lakosság kétharmada az uniós politikával kapcsolatban kizárólag a hazai sajtóból tud tájékozódni, nyelvismeret híján rá van utalva arra, amit valamelyik pártsajtóból, vagy Soros György “független” médiabirodalmából megtudhat. Ezeknek az állításoknak hitelességét azonban nem tudja ellenőrizni, hiszen a hazai sajtó mellett nem tudja figyelemmel kísérni más országok sajtóorgánumait.

A liberális baloldal a kvótareferendum kapcsán láthatóan arra alapozza a kampányát, hogy a választók többsége nem tud külföldi sajtóból tájékozódni a migránskvótákkal kapcsolatban, emiatt arra van utalva, amit a magyarországi balliberális sajtóban megtalál. Miközben az ellenzéki pártok gyakran próbálják mozgósító eszközként használni az oktatás helyzetének felemlegetését, úgy tűnik, a liberálisok nagyon is előnyét élvezik annak, hogy a magyar oktatás állapota olyan, amilyen. Ha a magyar lakosság többsége nyelvtudás szempontjából legalább közelítené az uniós átlagot, a liberális baloldal nem tehetné meg, hogy megalapozott érvelés helyett egyszerűen letagadja a tényeket.


http://www.hidfo.ru/2016/09/a-magyar-oktatas-hianyossagaira-alapoztak-a-baloldali-kampanyt/

„Az USA a mi oldalunkon áll” – interjú egy dzsihadistával

jurgen-todenhofer

Kommentár nélkül.

Jürgen Todenhöfer német újságíró interjút készített a dzsihadisták egyik parancsnokával, amit több német lap is közölt.

Az interjúból többek között kiderül, hogy az Al-Nusra front Washington által támogatott kormányoktól kapja a fegyvereit, illetve, hogy Szíriában amerikai szakértők tanítják meg a harcosoknak az új berendezések használatát.

„Igen. Az USA támogatja az ellenzéket [Szíriában], de nem közvetlenül. Azokat az országokat támogatják, amik minket támogatnak, de még nem vagyunk elégedettek a támogatás mértékével,” mondta Abu Al Ezz, a Jabhat Al-Nusra parancsnoka a Koelner Stadt-Anzeiger riporterének Aleppóban.

A dzsihadista parancsnok szerint „szofisztikáltabb fegyvereket” kellene kapjanak támogatóiktól ahhoz, hogy sikeresek lehessenek a szíriai kormány ellen.

A Zerohedge összefoglalta az interjú legfontosabb pontjait:

 • A szervezet az USA közvetlen támogatását is élvezi,
 • Líbián és Törökországon keresztül tankokat és egyéb nehézfegyvereket kapnak,
 • Amerikai, izraeli és török tisztek és szakértők segítik őket Aleppóban,
 • Az Iszlám Állam vezetőit a nyugati titkosszolgálatok irányítják,
 • Nem támogatják a fegyverszüneteket és a segélyek célba juttatását,
 • „Az USA a mi oldalukon áll,” mondta Abu Al Ezz.

A parancsnok azt is elmondta, hogy „addig harcolunk, amíg meg nem döntjük Assad kormányát”. Az Al-Nusra front célja „egy Iszlám állam felállítása, amit a saría törvény szerint kormányoznak és semmilyen világi államot nem ismer el.”

A kormányerők a légierőnek és a rakétakilövőknek köszönhetően előnyt élveznek, de „nekünk meg ott vannak az amerikai TOW rakéták, így a helyzet bizonyos területeken az irányításunk alatt áll,” mondta Al Ezz.

A parancsnok legmegdöbbentőbb mondata azonban arra a kérdésre érkezett válaszként, amikor a riporter az iránt tudakozódott, hogy vajon a TOW rakétákat eredetileg is a Jabhat Al-Nusrának szánták, vagy csupán megszerezték azokat a mérsékelt Szabad Szíriai Hadseregtől.

„Nem. A rakétákat közvetlenül nekünk adták,” válaszolta.

Azt is elmondta, hogy „amikor támadás alatt álltunk több tiszt is segített bennünket Törökországból, Katarból, Szaúdi-Arábiából, Izraelből és Amerikából… műholdas, rakéta, felderítési és biztonsági hőkamera szakértők.”

Amikor a német riporter visszakérdezett, hogy tényleg voltak-e köztük amerikai szakemberek, Al Ezz így válaszolt:

„Az amerikaiak a mi oldalunkon állnak.”

Amennyiben pedig valaki még kételkedne, a parancsnok megerősítette, hogy a Jabhat Al-Nusra „az Al-Kaida része”.

Az interjú szeptember 17-én készült egy kőbánya területén Aleppóban, Jurgen Todenhöfer, a Koelner Stadt-Anzeiger újságírója által.

A „másik” oldal is megszólalt a Szíriában folyó harcok ügyében, mert hát másik oldalnak is lennie kell, ha az ember rendes, mármint némiképp hihető konfliktust akar.

Az AFP cikke alapján az atv.hu „Oroszország a “totális háború mellett döntött” címmel írt, kifejtve, hogy

„Oroszország egész tűzerejét beveti, hogy segítsen a szíriai rendszernek Aleppó visszafoglalásában, mert úgy véli: érdemesebb katonai győzelmet aratni, mint folytatni a haszontalan tárgyalásokat Washingtonnal – írta az AFP elemzőkre hivatkozva.

“Oroszország ezt az opciót választja, mert nem hisz többé a Washingtonnal való együttműködésben Szíriát illetően” – vélekedett Fabrice Blanche a Washington Intézet Szíria-szakértője.”

Forrás: zerohedge.com

http://idokjelei.hu/2016/09/az-usa-a-mi-oldalunkon-all-interju-egy-dzsihadistaval/

Breedlove: Európa Oroszország elleni háborúra kell készüljön

Egy nyugállományú amerikai ezredes szerint Európa nem ad elég határozott választ az orosz hadsereg gyors ütemű modernizálására, emiatt nem is áll készen egy esetleges konfliktusra.

Philip Breedlove, az amerikai légierő négycsillagos tábornoka, aki korábban a NATO európai erőinek főparancsnoka volt, azt mondta, hogy az oroszok bármikor megszállhatják Európát, a felszabadító amerikai csapatok pedig nem tudnak elég gyorsan megérkezni a kontinensre. Elmondása szerint, ha a harmadik világháború holnap kirobbanna, Európát azonnal lerohanná az orosz hadsereg, mielőtt még az amerikai erősítés megérkezne.

Breedlove azzal ostorozta a NATO-országokat, hogy nem készültek fel eléggé egy Oroszországgal való esetleges konfrontációra, és miközben Moszkva modernizálta a flottát és a légierőt, “a Nyugat teljes mértékben védtelen maradt Oroszország következő generációs hiperszonikus fegyvereivel szemben”.

Breedlove szerint ma már idejétmúlt az az elképzelés, miszerint egy háború esetén az amerikaiak átkelhetnek az Atlanti-óceánon, hogy európai országok segítségére siessenek, hiszen Oroszország ma már képes arra, hogy lezárja Európát az Atlanti-óceán felől. A tábornok szerint ezáltal a NATO alapkoncepciója vált működésképtelenné, hiszen a nyugati katonai szövetség arra alapozott, hogy az Atlanti-óceánon akadálytalanul mozoghatnak a szövetséges országok erői.

Hetekkel ezelőtt Sir Richard Barrons volt brit vezérkari főnök pedig arra figyelmeztetett, hogy a NATO-országok vezetői ma nincsenek is tisztában azzal, milyen katonai képességek kellenének ahhoz, hogy az atlanti szövetséget egy újabb világháború esetén ne tudja egyszerűen kettévágni egy külső hatalom.

Mindkét baljós gondolatmenet abba a következtetésbe torkollott, hogy a NATO-országoknak fokoznia kell a védelmi költségvetést, és amerikai fegyvereket kell vegyenek, hogy ezáltal meg tudják védeni magukat Oroszországgal szemben.


http://www.hidfo.ru/2016/09/breedlove-europa-oroszorszag-elleni-haborura-kell-keszuljon/

A baloldal előre tudta, hogy robbantani fognak Budapesten

dk-kakuk-gyorgy-hidfo-ru

Házi készítésű, repeszes bomba robbant szombat éjjel Budapesten. Gyurcsány Ferenc pártja előre tudta, hogy robbantás lesz, és már a történteket megelőzően a kormányt vádolta.

Szeptember 23-án, pénteken megjelent a Demokratikus Koalíció weboldalán egy tájékoztató, “A Fidesz és a kormány ne szimuláljon terrortámadást és ne hajtson végre merényletet” címmel,  melyben arról számolnak be, hogy a párt elnökségi tagja, Kakuk György előre tudni véli, hogy ha Budapesten robbantás történik, azért a kormány lesz a felelős. Egy nappal később, szombat este valóban robbantás történt Budapesten, és a DK a kormányt tette felelőssé a történtekért.

“A Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja arra szólította fel a Fideszt és a kormányt, hogy “ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet” annak érdekében, hogy a szavazók részt vegyenek a népszavazáson. A DK nem akar bombariadókat, “hamis vagy még inkább valós, kormány által megrendelt terrorcselekményeket […] A kormány a tűzzel játszik és a DK attól tart, a kabinettől nem áll távol, hogy “bármilyen eszközt bevessenek”, annak érdekében, hogy a referendum érvényes legyen”.

A választóknak azonban igen hamar feltűnt, hogy a DK már a bekövetkezte előtt tudott a robbantásról, emiatt a párt weboldalára felkerült anyagban utólag vastagon szedve kiemeltek egy részt, miszerint “Kakuk György Simicskó István honvédelmi miniszter csütörtöki kijelentésére reagált, aki arról beszélt, hogy Magyarországon is bármikor bekövetkezhet terrortámadás annak ellenére, hogy a kormány mindent megtesz ennek elkerülése érdekében.”

A legkorábban az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) tudott a budapesti robbantásról, a DK mégsem vádolta meg a CIA-t azzal, hogy terrortámadást terveznének Budapestre. A CIA hónapokkal ezelőtt a lengyel belbiztonsági szolgálatnak is továbbított egy figyelmeztetést, miszerint a közeljövőben terrortámadás történhet Budapesten. Ez a figyelmeztetés így a lengyel forrásból nyilvánosságra jutott, amiről az ATV is beszámolt.


http://www.hidfo.ru/2016/09/a-baloldal-elore-tudta-hogy-robbantani-fognak-pesten/

Az ellenzék politikai éretlensége veszélybe sodorja az országot

migransok-machete-hidfo-ru

A Jobbikos sajtó képviselői nem értik, miért kell népszavazást tartani, ha enélkül is lehetne módosítani az alaptörvényt. Szerintük Orbán Viktorról szól a népszavazás. Pedig október másodikán arról dönthetünk, hogy a liberálisok a következő húsz évben is belülről rághatják-e az országot – és az a baj, hogy a radikális jobboldal távolmaradása a liberálisok aknamunkáját hitelesíti.

Bármennyire is azt hangsúlyozzák a Jobbik képviselői, hogy ellenzik a közel-keleti migránsok betelepítését, ha visszakeressük, mit mond a Jobbikos sajtó az október 2-i kvótareferendummal kapcsolatban, egyetlen, könnyen érthető üzenetbe botlunk: erre az egészre semmi szükség – nem kell népszavazást tartani, és aki elmegy szavazni október másodikán, az Orbán Viktort támogatja. A Jobbik(os sajtó) szerint akkor kell népszavazást tartani, ha ők kezdeményezik – de ha a kormány akarja ugyanezt, akkor már nem elfogadható a népszavazás. Egy történelmi jelentőségű döntés előtt áll az ország, de az ellenzék pártoskodása veszélybe sodorhatja a pozitív irányú folyamatokat. Ez a népszavazás ugyanis nem Orbán Viktorról, vagy a Habony-médiáról szól, hanem arról, hogy

akarjuk-e, hogy hazaárulók a következő húsz évben is abban a szerepben tetszelegjenek, hogy ők a demokrácia oldalán állnak, mindenki más pedig a demokrácia ellensége.

Ennek szemléltetése igen egyszerű – vegyük sorra a lehetőségeket:

– A magyar lakosság többsége október másodikán megszavazza, hogy az Európai Unió az országgyűlés hozzájárulása nélkül ne telepíthessen le Magyarországon afrikai és közel-keleti migránsokat. Ebben az esetben a magyar nép demokratikus úton kifejezte akaratát, a nyugati országok számára is egyértelmű, hogy ez a népakarat, Magyarországon a lakosság többsége nem akar migránsokat. Ebben az esetben a kormány kezdeményezheti az alaptörvény módosítását, amiben rögzítésre kerül, hogy Magyarországon a parlament jóváhagyása nélkül nem lehet sok százezer közel-keleti és afrikai migránst letelepíteni. Ebben az esetben a többségi magyar lakosság döntése egyértelmű, az alaptörvény módosítása pedig támadhatatlan, hiszen az a többségi lakosság akaratából történik. A liberálisok, akik nem akarják majd alaptörvényben rögzíteni a kényszerbetelepítés tiltását, a demokrácia ellenségeivé válnak, hiszen a többségi lakosság álláspontja ellenében akarnak migránsokat letelepíteni.

– Második lehetőség, hogy az október másodikai referendum érvénytelen lesz. A lakosság megszavazza ugyan, hogy nem támogatja a migránsok letelepítését, de nem elég magas részvételi arány mellett. A nyugati sajtó ebben az esetben azt fogja harsogni, hogy a magyar lakosságot nem érdekli a migránsok betelepítése, csak a kormány uszítja az embereket. Ha az alaptörvény módosításra kerül, annak nincs demokratikus felhatalmazása, vagyis támadható. Emiatt, ha érvénytelen lesz ez a népszavazás, a balliberálisok a következő évek során is azt fogják mantrázni, hogy ők a demokrácia oldalán állnak, hiszen a lakosság többsége nem utasította el a “menekültek befogadását”. Mondhatják, hogy a csendes többség őket támogatja, hiszen az emberek távol maradtak a népszavazástól.

Miközben a Jobbik politikusai rendszerint azt mondják, hogy ellenzik a migránsok letelepítését, az a baj, hogy a pártsajtóval ezt láthatóan elfelejtették közölni: az Alfahír információáramlása egy olyan alapállást képvisel, ami az embereket a távolmaradásra ösztökéli, hiszen azt sugallja, hogy ez a népszavazás Orbán Viktorról szól. A Jobbikosok pedig nem fognak Orbán Viktorra szavazni, tehát ha ez a népszavazás Orbánról szól, akkor a Jobbikos választó azon gondolkozik, hogy esetleg jobb lenne távol maradni a szavazóurnáktól október másodikán.

Egy az Alfahír hasábjain szeptember 23-án megjelent írás hűen mutatja, mennyire nem értik a Jobbikosok, miről szól ez a népszavazás. A cikk szerzője azt írja: “A kormány már az érvénytelenséget is sikernek adná el, de az Alaptörvény módosításáról is szó van, amit eddig lesöpörtek az asztalról, ha a Jobbik javasolta. Mi értelme volt akkor milliárdokat elszórni az adófizetők pénzéből?”

A Jobbik alaptörvény-módosításával az a gond, hogy ezt népszavazás nélkül akarják megtenni. Ezzel hitelesítenék a liberálisok “diktatúra elleni harcát”, hiszen a liberálisok okkal mondhatnák, hogy a kormány antidemokratikus módon tiltotta meg a migránsok betelepítését. Ha nincs népszavazás, semmi nem igazolja, hogy a lakosság többsége elutasítja a liberálisok álláspontját.

Tényleg Orbán Viktorról szól ez a népszavazás?

Nem, kedves Jobbikos szavazók és sajtóalkalmazottak – ez a népszavazás arról szól, hogy a következő húsz évben is akarjátok-e azt hallgatni, hogy aki nem akarja arabokkal és afrikaiakkal újranépesíteni az országot, az a demokrácia ellensége. Rajtatok áll a döntés, mert ennek október másodikán véget lehet vetni. Aki nem megy el szavazni a kvótarefrendumon, ehhez járul hozzá: a liberálisok továbbra is abban a szerepben tetszeleghetnek, hogy ők állnak a demokrácia oldalán, a hazafiak pedig a demokrácia ellenségei.

Az október másodikai népszavazás arról szól, hogy Magyarország akarja-e a demokrácia ellenségévé nyilvánítani a liberalizmust, vagy inkább a pártoskodás mellett dönt.

Hatalmas, történelmi léptékű öngól lenne az ország számára, ha ebben a helyzetben a radikális jobboldal inkább a liberalizmust hitelesítené a következő húsz évre.


http://www.hidfo.ru/2016/09/az-ellenzek-politikai-eretlensege-veszelybe-sodorja-az-orszagot/

Az EU hajlandóságot mutat az illegális bevándorlók deportálására

Dimitris Avramopoulos, az Európai Bizottság belügyekért és migrációért felelős biztosa azt mondta, az EU létrehoz egy külön hivatalt, aminek az lesz a feladata, hogy visszaküldje az illegális bevándorlókat származási országaikba. Eddig az EU hivatalai nem foglalkoztak annak lehetőségével, hogyan távolítják el az illetéktelenül itt tartózkodó idegeneket.

A migrációs biztos elmondása szerint az európai határ- és parti őrség keretein belül jön létre az új hivatal, aminek fő feladata az illegális bevándorlók származási országaikba visszajuttatása lesz. Avramopoulos Bécsben a “Migráció a balkáni útvonalon” konferenciát követő sajtótájékoztatón tette a bejelentést, ami egyben arra is emlékeztet, hogy az Európai Uniónak eddig nem voltak olyan intézményes keretei, amely érdemben kezelni tudta volna a bevándorlást. A migráció kezelése során a sajtó is elsősorban a menekültek ellátásáról beszélt mint “problémamegoldásról”, miközben azokat a migránsokat, akiknek menedékkérelmét elutasították, rendszerint nem sikerül eltávolítani az EU területéről, hiszen a hatóságok meg sem találják őket.

Tavaly decemberben a svéd hatóságok arról számoltak be, hogy több mint tizennégyezer olyan migráns tűnt el az országban, akiknek menedékkérelmeit elutasították. A vonatkozó statisztika szerint minden három elutasított menedékkérelemből kettő végződik eredménytelen deportálással. A migránsok az előtt tűnnek el nyomtalanul, hogy a hatóságok külföldre szállíthatnák őket, tehát a migrációs válság egyik fontos jellemzője, hogy többnyire azok a migránsok is Európában maradtak, akiknek a menedékkérelmeit elutasították. Az elutasítás esetükben annyit jelent, hogy a továbbiakban nem legálisan, hanem illegálisan élnek Európában.

A nyár folyamán, Görögországban az idomeni tábor kiürítését követően is több ezer migráns tűnt el nyomtalanul. Finnországban szintén több ezer migráns tűnt el nyomtalanul, emiatt kész tény, hogy az Európai Unió tagállamai nem tudják kezelni a bevándorlást, akkor sem, ha a menedékkérelmek egy részét el is utasítják. Avramopoulos bejelentése egyelőre csak kezdeményét jelenti annak, hogy az EU egyáltalán hajlandóságot mutatna az illegális bevándorlók eltávolításával érdemben is foglalkozni.


http://www.hidfo.ru/2016/09/az-eu-hajlandosagot-mutat-az-illegalis-bevandorlok-deportalasara/

Repüléstilalmi zónát akarnak Szíriában a németek

Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter repüléstilalmi övezet létrehozását javasolta Szíria felett, mert szerinte ez kell ahhoz, hogy be tudják tartani a tűzszünetet.

A szerdán megjelent minisztériumi közleményben az áll, hogy Szíriában mindent meg kell tenni a tűzszüneti megállapodás betartatásáért, és ennek érdekében korlátozni kell a légtérhasználatot.

Steinmeier az ENSZ közgyűlésének szerdai ülése alkalmából kijelentette, hogy “ha van egyáltalán valós esély a szíriai tűzszünet betartására, ez a katonai gépek minden tevékenységének beszüntetésén keresztül érhető el.”

Szeptember 9-én John Kerry amerikai külügyminiszter és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter közvetítésével létrejött a tűzszüneti megállapodás, ami három nappal később érvénybe lépett. E szerint a tűzszünet érvénybe lépését követően csak a terrorista szervezetek válhatnak katonai műveletek célpontjává. Egy héttel a tűzszünet kezdetét követően azonban az amerikai légierő bombázni kezdte a kormányerők állásait Kelet-Szíriában. Kedden pedig az ENSZ humanitárius segélyszállítmánya semmisült meg ismeretlen körülmények közt. Hétfőn a szíriai hadsereg semmisnek nyilvánította a tűzszüneti egyezményt, mert a másik fél ahhoz nem tartotta magát.

Tavaly októberben Mark Toner amerikai külügyi szóvivő bejelentette, hogy az amerikai hadsereg nem tud légtérzárat létrehozni Szíriában, mert ehhez nem rendelkezik megfelelő logisztikai háttérrel a térségben. Később az amerikaiak Szíria területén a kormány engedélye nélkül két katonai bázist kezdtek építeni.


http://www.hidfo.ru/2016/09/repulestilalmi-zonat-akarnak-sziriaban-a-nemetek/

Franciaország is népszavazást tartana az EU-tagságról

nicolas-sarkozy-hidfo-ru

Nicolas Sarkozy, Franciaország korábbi elnöke azt mondta, nem zárja ki annak lehetőségét, hogy újraválasztása esetén népszavazást írna ki az uniós tagságról.

Az elnökjelölt pénteken a BFMTV francia hírügynökségnek adott interjú során kijelentette, hogy bár nem a referendumot tartja megoldásnak az Európai Unió válságára, nem zárja ki a népszavazás megtartásának lehetőségét, ha az emberek ezt akarják. Sarkozy azt mondta, nem lehet Európa sorsáról úgy dönteni, hogy az emberek fotelban ülve referendumot követelnek, mert ez önmagában semmit nem old meg.

“Nem zárom ki a referendum megtartásának lehetőségét. De a problémákra nem ez az elsődleges megoldás.” – mondta.

Szeptember elején Marine Le Pen, a Nemzeti Front vezetője ígéretet tett arra, hogy népszavazást ír ki az uniós tagságról, ha 2017-ben megnyeri az elnökválasztást. Úgy tűnik, a francia társadalom már olyan mértékben nincs megelégedve az Európai Unióval, hogy az EU-tagságról kiírandó referendum egy alapvető ígéretté vált, amit a választási győzelemhez fel kel vállaljanak a jelöltek.

Egy nem sokkal a brit referendum után Franciaországban végzett közvélemény-kutatás során a megkérdezettek 55%-a mondta azt, hogy szerinte nem kellene népszavazást tartani az uniós tagságról. Közel minden második francia állampolgár viszont támogatná a népszavazás kiírását.


http://www.hidfo.ru/2016/09/franciaorszag-is-nepszavazast-tartana-az-eu-tagsagrol/

Schulz: a brit referendum nem felel meg a demokratikus normáknak

Harmadával csökkent az emberek Európai Uniós intézményekbe vetett bizalma, ez vezetetett végül a britek kilépéséhez. Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke a brit kormánnyal folytat tárgyalásokat a kilépés kapcsán: szerinte akkor lenne demokrácia, ha az emberek az Európai Unióra szavaznának.

Londonban tesz kétnapos munkalátogatást Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke. A politikus mandátuma kezdetekor egy “erősebb és demokratikusabb” Európát jelölt meg célkitűzésként, ám a britek egy júniusi referendumon az Európai Unió ellen szavaztak, ezért Schulz szerint már nincs demokrácia.

Schulz Londonban tett látogatásakor azt kifogásolta, hogy a referendumon más országokhoz képest alacsony volt a részvételi arány, emiatt valójában nem a britek többsége döntött arról, hogy ki kell lépni az Európai Unióból.

Az Eurostat nemrég nyilvánosságra hozta az uniós hivatalokba vetett bizalomra vonatkozó adatokat. A bizalomindex alakulása szerint az EU hivatalainak megítélése nagy mértékben leromlott, hiszen 2002-ben még az emberek 59%-a volt jó véleménnyel az uniós intézményrendszerről, mára azonban ez 42%-ra csökkent. Ráadásul az Egyesült Királyságban ez az érték mindössze 27 százalék, és korábban soha nem is érte el a többségi arányt. Ennek megfelelően a választási hajlandóság is fokozatosan csökkent az utóbbi évek során.

Schulz szerint emiatt a brit referendum nem felel meg a demokrácia normáinak, és a választások akkor lennének megfelelőek, ha az emberek megbíznának az uniós intézményrendszerben.


http://www.hidfo.ru/2016/09/schulz-a-brit-referendum-nem-felel-meg-a-demokratikus-normaknak/

“Az európaiak kevesen vannak, ezért a migránsoknak kell adni a földeket”

paul-romer-hidfo-ru

A Világbank vezető közgazdász várományosa szerint Svédországban alacsony a népsűrűség, emiatt földet kellene adjanak a migránsoknak, ahová később újabb több millió migránst tudnának befogadni. A javaslat szerint egy Hongkong méretű területet kellene odaadjanak a menekülteknek, saját használatra. Ez vár Magyarországra is, ha fontosabb a karrier, mint a gyermekvállalás.

Paul Romer, a Világbank vezető közgazdásza szerint van megoldás a migrációs válságra: azok az országok, ahol egyébként is alacsony a népsűrűsség, vagyis viszonylag kis létszámú lakosság él “túl nagy” területen, le kellene kerítsenek hatalmas földterületeket, amit a migránsoknak kellene adjanak, hogy ott földműveléssel gondoskodjanak saját magukról és családjaikról.

Az európai országokban a liberálisok évtizedeken át olyan nézeteket terjesztettek, miszerint a nők a gazdasági önmegvalósítást és a karriert fontosabbnak kell tartsák, mint a gyermekvállalást. Évtizedeken át a fővonalú sajtó, a liberális oktatás, és hollywoodi filmek sokasága teherként, problémaként ábrázolta a gyermekvállalást, ami egy nő számára csakis megoldhatatlan gondot jelenthet, hiszen a gyermek akadályozza a nőket a kiteljesedésben. Ez a nézet olyannyira elterjedtté vált, hogy az Európai Unióban évente másfél millió magzatot vetetnek el a fiatal, leendő anyák.

Ugyanezek a liberálisok mostmár azt mondják,

túl kevesen vannak az európaiak, emiatt oda kellene adni országainkat a közel-keleti és afrikai bevándorlóknak. Hiszen ők sokan vannak, és sok gyermekük van.

Paul Romer, Nobel-díjas közgazdász szerint Svédország “ki kell használja annak előnyeit”, hogy hatalmas, lakatlan földterületei vannak, amin a migránsok saját, önfenntartó közösséget hozhatnának létre. A Világbank vezető közgazdásza szerint egy Hongkong méretű területet kellene elkeríteni Svédországban, olyan értelemben, hogy ott tényleges határellenőrzést működtetnének a svéd hatóságok. Szerinte erre az elkerített területre kellene befogadják a migránsokat, hogy ott földműveléssel gondoskodjanak saját megélhetésükről, és saját, önfenntartó közösséget hozzanak létre. A liberális közgazdász szerint azért van erre szükség, hogy a migránsok beengedése ne jelentsen terhet a svéd gazdaság számára. Azt mondta:

“fontos, hogy ez a szabad zóna egy független egységként működjön, aminek saját törvényei, szabályai vannak, és nem lenne Svédország része. Akik ott élnek, nem válnának svéd állampolgárrá, ehelyett a svéd társadalomtól teljesen elkülönítve élnének.”

Tehát összegezve: a Világbank vezetőközgazdásza szerint európai országokból le kell keríteni területeket, ami többé nem lenne az adott ország része, hanem határellenőrzéssel elkülönülne tőlük, és ezekre a területekre több millió afrikai és közel-keleti migránst kell betelepíteni, hogy ott önellátó közösségek hozzanak létre. Ez egy igen cirkalmas körülírása annak, hogy a liberális közgazdász gyakorlatilag azt javasolja, hogy a migránsok alapíthassanak saját államot európai országokból elszakított területeken.

Paul Romer szerint, miután Svédország önszántából létrehozta ezt a “szabad zónát” és ezeken a földterületeken a migránsok saját kolóniát hoztak létre, Svédország további több millió migránst kellene beengedjen erre a területre, hiszen az országnak túl sok földterülete van, ehhez képest túl kevesen lakják, és ezekből a földterületekből több millió ember megélhetne.


http://www.hidfo.ru/2016/09/az-europaiak-kevesen-vannak-ezert-a-migransoknak-kell-adni-a-foldeket/

Lezuhant egy amerikai gyártású helikopter Görögországban

ah-64-lezuhant-hidfo-ru

Lezuhant a görög légierő egy amerikai gyártású helikoptere; a pilóta túlélte, de az esetről készült videofelvétel gyorsan terjed az interneten. Magyarországon szintén ilyen gépeket próbálnak eladni az amerikai fegyvergyártó cégek.

Szeptember 20-án lezuhant a görög légierő egy AH-64 “Apache” helikoptere észak-Görögországban. Az amerikai gyártású gép a SARISA-2016 gyakorlaton vett részt, amikor alacsony magasságban irányíthatatlanná vált. Egy görög weboldal videofelvételt közölt az incidensről, ami később a Youtube videomegosztón is gyorsan terjedni kezdett.

A felvételen látható, amint az AH-64 alacsony magasságban repülve próbál manőverezni, de a pilóta nem tudta visszaszerezni az irányítást, emiatt a gép becsapódott a vízbe. A felvételen látható, amint a mentőcsónak azonnal a helyszínre érkezik.

A görög fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az AH-64 pilótái túlélték a történteket, és jelenleg kórházi kezelésben részesülnek.

Az amerikai gyártású gép a szeptember 19-én kezdődő SARISA-2016 gyakorlat során zuhant le, melyen a görög és az amerikai hadsereg közösen vett részt. A történtekből látható, hogy ezek a gépek komoly kockázatot jelenthetnek a pilóták életére, hiszen nem zárható ki annak lehetősége, hogy hirtelen irányíthatatlanná válnak. Korábban történtek már ehhez hasonló esetek, melyek nyilvánosságra jutottak: egy alkalommal az amerikai légierő AH-64-ese zuhant le Afganisztánban, 2008 júniusában pedig az olasz légierő AH-64-es gépe zuhant bele a Bracciano tóba (Rómától északra). Az incidens során az egyik pilóta életét veszítette.

Az utóbbi hónapokban Simicska Lajos újsága, a Magyar Nemzet és az Index.hu egyaránt leközölt olyan cikkeket, amiben használt amerikai helikopterek megvásárlásáról próbálják meggyőzni az olvasókat. Ilyen tartalmú írás később a Magyar Idők konzervatív napilapban is megjelent. A cikkek megjelenése vélhetően valamelyik amerikai fegyvergyártó cég lobbi-tevékenységének köszönhető, amit alátámaszt, hogy megjelenésük ideje közt sem volt jelentős eltérés; a lobbista vélhetően egyetlen, Magyarországon tett látogatása során kereste fel a különböző sajtóorgánumok képviselőit.

http://www.hidfo.ru/2016/09/lezuhant-egy-amerikai-gyartasu-helikopter-gorogorszagban/

Németország ilyen történettel készül Merkel bukására

Hackertámadás érte a német pártokat, emiatt arra gyanakodnak, hogy az orosz titkosszolgálatok megpróbálják befolyásolni a választások kimenetelét. Ausztriában nem ragad a boríték, Clinton szintén oroszokra gyanakszik.

Németországban a hatalom által kézi vezérléssel működtetett sajtó egy megdöbbentő indokkal állt elő, amivel később meg tudják kérdőjelezni a választási eredmények hitelességét, amikor a bevándorlás-párti erők vereséget szenvednek. A Süddeutsche Zeitung beszámolója szerint hackertámadás érte a Bundestag több képviselőjét, és bizalmas információk kerülhettek illetéktelen kezekbe. A hatóságok most

attól tartanak, hogy orosz titkosszolgálatok próbálják majd befolyásolni a választások kimenetelét, azáltal, hogy a kampányidőszakban nyilvánosságra hozzák, amit a politikusok a választók elől eltitkolnak.

Angela Merkel pártja, a Kereszténydemokrata Unió az utóbbi hetek folyamán sorozatos vereséget szenvedett a helyi választásokon, amiért nem hajlandóak leállítani a tömeges bevándorlást, ehelyett segélyen eltartják a közel-keleti migránsokat, és lakásokat osztogatnak nekik.

A közvélemény-kutatások szerint a választók azokhoz a pártokhoz fordulnak, melyek le akarják állítani a bevándorlást, vagy legalább felső korlátot vezetnének be a befogadott menekültek maximális létszámára vonatkozóan. A szövetségi választásokon várhatóan megalázó vereséget fog szenvedni Angela Merkel bevándorláspárti pártja, emiatt a sajtó már most elkezdi felkészíteni a közvéleményt arra, hogy a választási eredményeket mire hivatkozva fogják megkérdőjelezhetőnek tartani.

angela-merkel-hidfo-ruA történtek érdekes párhuzamot mutatnak az Ausztriában történtekkel, ahol választási csalás miatt nem nyert a szélsőjobboldali elnökjelölt, ám a visszaélésekre utólag fény derült, emiatt meg kell ismételni az elnökválasztásokat. Ausztriában a bevándorláspárti erők most el akarják halasztani az újabb elnökválasztást, arra hivatkozva, hogy nem ragadnak a borítékok, és emiatt a választás eredményének hitelessége megkérdőjelezhető lenne.

Hillary Clinton amerikai demokrata elnökjelölt korábban szintén Oroszországot vádolta azzal, hogy nyilvánosságra hozta a levelezéseit. A politikus ezáltal azt sugalmazza, hogy idegen erők befolyásolják a választás kimenetelét, emiatt nem elfogadhatóak annak eredményei, ha nem ő nyeri az elnökválasztást.

Ebben a három esetben közös nevező, hogy mindhárom országban egy liberális, bevándorláspárti vezető kell szembenézzen a választók többségével, akik nem akarják megszavazni a tömeges bevándorlást, és Európa vallási/etnikai arculatának eltorzítását.

Mivel a bevándorláspárti liberálisok megalázó választási vereséggel kell szembenézzenek, különféle indokokkal állnak elő, amivel már előre megpróbálják igazolni, miért nem fogják elfogadni a választások eredményeit. Való igaz: Németországban már az is a liberális-atlantista rendszer bukásához vezetne, ha egy hackertámadás után csak a nyers igazság jut nyilvánosságra, mindenfajta hazugság vagy ferdítés nélkül.

A pénzügyminiszterük nemrég maga ismerte el, hogy nem gazdasági okokból, hanem az európai lakosság színesbőrűekkel bekeverésének céljából támogatják a tömeges bevándorlást.

http://www.hidfo.ru/2016/09/nemetorszag-ilyen-tortenettel-keszul-merkel-bukasara/

Szakértő: a liberálisok miatt erősödik a szélsőjobboldal

migrans-rendor-hidfo-ru

Szakértők szerint Európa elveszítette politikai stabilitását, és ez a bevándorlást támogató erőknek köszönhető, akik tevékenységükkel maguk idézték elő a radikális jobboldali mozgalmak megerősödését.

Huszein Bagci, a Valdai Klub ismert külpolitikai szakértője szerint a tömeges bevándorlást támogató erőknek köszönhető, hogy Európa-szerte váltópárttá válnak a radikális jobboldali mozgalmak, és az emberek végleg kiábrándultak az elmúlt évtizedek “hagyományos” pártjaiból. A migrációnak köszönhetően Európa elveszítette politikai stabilitását, és a bevándorlást támogató liberálisok tevékenysége semmi egyebet nem ér el, mint hogy a populisták mögött sorakoztatja fel az embereket.

A szakértő szerint az Európában megjelenő újradikális pártok nézetei gyakran alapvető ellentmondásokban állnak egymással, és egyetlen közös nevező köztük, hogy ezeket az új, gyorsan növekedő pártokat olyan emberek támogatják, akik a társadalmi környezet gyors változásával szembesülnek, és azt látják, hogy országaikat elfoglalják az idegenek. Ilyen pártok például a francia Nemzeti Front, vagy az Alternatíva Németországnak párt, ami szintén a tömeges bevándorlásnak köszönheti megerősödését; saját választóik gyakran a párt egyéb célkitűzéseivel sincsenek tisztában, azt leszámítva, hogy nem akarják beengedni a közel-keleti és afrikai migránsokat.

Úgy tűnik, ma már ez is elegendő célkitűzés egy nyugat-európai politikai párt számára; a bevándorlás támogatása vagy elutasítása vált a politikai pártok közti elsődleges választóvonallá, és háttérbe szorít minden más társadalmi kérdést. Ezért végső soron a liberálisok tehetőek felelőssé, hiszen ők maguk leplezetlenül támogatják Európa közel-keleti és afrikai migránsok millióival elárasztását. A politika emiatt a migránskérdésre redukálódik, minden más háttérbe szorul.

A liberálisok miatt a politikai kultúra igénytelenebbé vált.

Stefan Meister, a Külkapcsolatok Európai Tanácsának (ECFR) vezető “Oroszország-szakértője” szerint ez a folyamat Kelet-Európában mutatja a kontroll nyomait, ezekben az országokban ugyanis a hagyományos pártok megpróbáltak hozzáigazodni a választók elvárásaihoz. “Európa keleti régióiban, különösen Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon a hatóságok elleneznek bármilyen kvóta alapú elosztást a migránsokkal kapcsolatban, ezáltal megpróbálják megakadályozni a populisták hatalomra jutását.” – mondta.

A szakértők szerint a tömeges bevándorlásnak köszönhetően Nyugat-Európa egy politikailag instabil régióvá válik, ahol éveken belül a populista pártok egymással versengése fogja jellemezni a választásokat, miközben a társadalom minden szegmense tovább radikalizálódik. Ezzel szemben Kelet-Európa tudja megőrizni politikai stabilitását, amennyiben elutasítja a tömeges bevándorlást – ám ebben a régióban is mutatkoznak annak jelei, hogy a bevándorlás kérdése minden más társadalmi problémát háttérbe szorít. Ha a jövőben már nem lehet az egészségügy és oktatás helyzete miatt tömegeket mozgósítani, ezért a liberálisok a felelősek, hiszen továbbra is mindent megtesznek azért, hogy importáljanak egy a ma létezőnél sokkal nagyobb problémát, ami elvonja az emberek figyelmét a fontos társadalmi kérdésekről.


http://www.hidfo.ru/2016/09/szakerto-a-liberalisok-miatt-erosodik-a-szelsojobboldal/

A jogvédőknek nem tetszik, hogy a határon határvédelem van

hatarvedelem-hidfo-ru

Egyre többen jelentkeznek az újonnan szerveződő határvadász századokba. Az Index beszámolójából kiderült; ma már nem a liberalizmus elvei irányadóak a határsértések kezelésekor. Nemzetközi emberi jogi szervezetek szerint Magyarországon a teljes értékű határvédelem jelei kezdenek mutatkozni.

Teljes kampány-üzemmódba kapcsolt az Index.hu, amerikai tulajdonban lévő liberális sajtóorgánum. A lap részletesen közli a Human Rights Watch nevű emberi jogi szervezet kifogásait a magyar határzár működésével kapcsolatban. Elmondásuk szerint egyenruhás személyek kemény kézzel bánnak a határsértő bűnelkövetőkkel, és akár erőt alkalmazva is visszateszik őket Szerbiába, ha illegálisan léptek be Magyarország területére.

A Soros György pénzén működő szervezet ezúttal arra költötte a milliárdostól kapott támogatásokat, hogy aktivistákat fizettek meg, akik a magyar határ mentén beszélgetnek a határsértőkkel, és megkérdezik őket arról, hogy érte-e őket valamilyen sérelem törvénysértés közben. Az egyikük azt mondta:

“A kerítéshez autóztunk, papírokat mutattak arról, hogy illegálisan jöttünk, és átnyomtak a kerítés ajtaján, vissza Szerbiába. Mondtam nekik, hogy vigyenek egy magyar táborba, de csak annyit mondtak, „menjetek vissza Szerbiába”.

A határkerítést megrongáló, szögesdróton át érkezett közel-keleti személyek sérüléseiket mutatták a Soros György féle szervezetnek, és azt állították, hogy a magyar határt védő egyenruhásoknak köszönhetik ezeket a sérüléseket. “Láttak fotókat sebekről, duzzanatokról, felszakadt bőrről és más sérülésekről, ami tonfás ütésre és kutyaharapásra utalhat.” – írták.

Az Index emellett szó szerint idézi a HRW kutatóját, aki úgy tesz, mintha nem tudná, hogy ezek az ismeretlen személyek törvénysértést elkövetve érkeznek Magyarországra. Ráadásul, Görögországot elhagyva már nem háborús zónából menekülnek, mégis illegálisan akartak beszökni Magyarország területére. „Különösen kegyetlen a már az országban lévőket visszakísérni – mondta Lydia Gall, a HRW régiós kutatója. – Magyarországnak […] speciális szabályokat kellene alkalmaznia a sérülékeny csoportokra, hogy emberségesen kezelje őket.” – mondta.

A Soros-szervezet jelentéséből kitűnik, hogy a magyar-szerb határ kezd olyan jegyeket mutatni, mint egy tényleges országhatár, ahol határvédelem működik. Bárki, aki személyazonosságát igazolni tudja és joga van az országban tartózkodni, szabadon átjöhet a határátkelőhelyeken, az illegálisan beszökni próbálókat viszont egyenruhás személyek visszateszik a határ túlsó oldalára – általában ezt szokás határvédelemnek nevezni.

Soros György ideológiája szerint azonban minden államot és országhatárt el kell törölni, ezért a milliárdos olyan politikai aktivistákat foglalkoztat főállásban, akik a határellenőrzés láttán értetlenkednek. Emellett – elsősorban az érzelmekre hatással – megpróbálják az emberek támogatását elnyerni, hogy együtt egy idegen hatalom érdekérvényesítő eszközeként rákényszerítsék a kormányt a határátkelés liberalizálására.

Pozsgai Zsolt rendőr dandártábornok szeptember 11-én az M1-nek nyilatkozva azt mondta, már több mint háromszázan jelentkeztek az új határvadász századokba, a képzés szeptember elsejei meghirdetése óta. A programban  résztvevők egy moduláris képzést követően főállásban folytatják majd a határsértők elfogását, ezzel védelmezve a magyar társadalom minden törvénytisztelő, hasznos tagját.


http://www.hidfo.ru/2016/09/a-jogvedoknek-nem-tetszik-hogy-a-hataron-hatarvedelem-van/

Egy érdekes idézet Weöres Sándortól

"Négyféle vezetőember lehet egy ország élén: Prokrusztész, Napóleon, Samu bácsi és Szolón.

Prokrusztész egy elgondolás híve, melybe nemzetét belekényszeríteni akarja, ha törik, ha szakad.

Napóleon szenvedélyes játékos és akár nyer, akár veszít, mindenképpen tékozol.

Samu bácsi úgy ül az uralkodói teremben, mint egy fűszerboltban, dekákkal és garasokkal ravaszkodik.

Szolón az isteni ihletre figyel, minden tette az örök mértékből ered és országa virul."
(Weöres Sándor)

Legfrissebb bejegyzések
...

Felelős Szakembereket, nem felelőtlen szakbarbárokat,
Kíváló Szakembereket, nem söpredék pártkatonákat!
Magyar Nemzetért tevő Szakembereket, nem magyarság ellen tevő HAZUGSÁGGYÁR alkalmazottakat!

 

„Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen”

 

Gróf Széchenyi István

Előzmények uzenek.blogspot.com illetve nyomaban.blogspot.com
Feedek
Megosztás
Honnan
websas.hu

MapFree counters! Free counters! Free counters!

HonlaprendszerüNK
 • 45 év szabad garázdálkodása
 • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
 • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
 • Adni, hogy még többet adhassak!
 • Adni, hogy még többet adhassak!
 • Advent-ÚrJövet
 • Afrikai Látnokokat követvén
 • Afrikai Hűség Hőség
 • Afrikai Víz
 • Ahogy kapom, úgy adom!
 • Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet
 • Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet – VESZPRÉM
 • Áldott legyen mindörökké az Úr neve!
 • Albert Líra
 • Alföld – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Alvidék-Délvidék, mikor térsz vissza hozzánk? – ZENTA
 • Amarilliszfélék
 • Amerikai Hűség Hőség
 • Amerikai Hűség Hőség – SOPRON
 • Amerikai Látnokokat követvén
 • Amoris Laetitia Háború
 • Andre Lowoa – VESZPRÉM
 • Április
 • Antikrisztus által Irányított Népvándorlás
 • Anzix
 • Anzix
 • Áradások-figyelmeztetések
 • Áradások-figyelmeztetések
 • Armageddon nyomában
 • Armageddon nyomában
 • Armageddon nyomában etnikai tisztogatású polgárháborúkban
 • Áttekintő irodalmi jelleggel
 • Augusztus
 • Ausztrálázsiai Hűség Hőség
 • Ausztrálázsiai Hűség Hőség – SORPON
 • Ausztrálázsiai Víz
 • Bács-Kiskun – SÜKÖSD
 • Bálványtemplomok, vértanuk vesztőhelye
 • Baranya – MOHÁCS
 • Begóniák
 • Békés – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Borsod-Abaúj-Zemplén – SÁTORALJAÚJHELY
 • Böjt-engesztelés-ima
 • Böjt-engesztelés-ima
 • Bölcsen Okosan Magyaran – ESZTERGOM
 • Bölcsen Okosan Magyaran Természetben
 • Bölcsen Okosan Törpemagyaran – BUDAPEST
 • Bölcsességek
 • Bölcsességek idézetekben
 • Bölcsességek, tapasztalatok, népi kutatások
 • Bölcsességek terjedelmében
 • BTankok
 • Buda
 • Budapest
 • BudaPilisSolt – ESZTERGOM
 • Buzogányvirágok
 • Csongrád – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • December
 • Dél-Alföld
 • Dél – Alföld – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Dél-Dunántúl
 • Dél – Dunántúl – BALATONFÖLDVÁR
 • Délvidék
 • Dezső Líra
 • Dunántúl – BALATONFÖLDVÁR
 • Ébredések, jelenések
 • Egri Érseki Kerület
 • Előbb-utóbb
 • Előre! Győzelemre Fel! – VESZPRÉM
 • Epikus Gyökereink
 • Epikusan A-C Lírailag
 • Epikusan A-E Lírailag
 • Epikusan D-F Lírailag
 • Epikusan F-K Lírailag
 • Epikusan FGIK Lírailag
 • Epikusan G-I Lírailag
 • Epikusan J-L Lírailag
 • Epikusan L-R Lírailag
 • Epikusan LMR Lírailag
 • Epikusan M-O Lírailag
 • Epikusan P-S Lírailag
 • Epikusan S-Z Lírailag
 • Epikusan SZ Lírailag
 • Epikusan T-Z Lírailag
 • Erdély-Csángóföld-Bánát-Körösmező-Máramaros-Székelyföld
 • Erdély-Bánát-Csángó-Körösmező-Máramaros-Székelyföld, mikor térsz vissza hozzánk? – ZSOMBOLYA
 • Erkölcsi Gyökereink
 • Ervin Líra
 • Esti Éjszakák
 • Észak-Alföld
 • Észak – Alföld – NYÍREGYHÁZA
 • Észak-Amerikai Víz
 • Észak-Magyarország
 • Észak – Magyarország – SÁTORALJAÚJHELY
 • Esztergom-Budapesti Érseki Kerület
 • Esztergom-Komárom – ESZTERGOM
 • Esztergom-Vác
 • Eucharisztia
 • Eurázsiai Unió az Európai Unió ellen
 • Európai Hűség Hőség
 • Eurázsiai Hűség Hőség – SOPRON
 • Európai látnok által követvén
 • Európai látnok által követvén
 • Európai Víz
 • Február
 • Fejér – ESZTERGOM
 • Fejezetek
 • Fejezetek
 • Felvidék-Kárpátalja
 • Felvidék, mikor térsz vissza hozzánk? – ZSOLNA
 • Ferenc Líra
 • Figyelmeztetések, üzenetek minden szinten
 • Föld
 • Föld
 • Frank Hűség Hőség – SOPRON
 • Friss Üzenetek a Nagy Figyelmeztetés előtt
 • Frissülés
 • Függtelen Határzár
 • Gábor Líra
 • Gomora Szodoma Technika
 • Gomora Szodoma Technika alapján a Végső Időkbe
 • Gomora Szodoma Technika Ellen a Végső Időkben
 • Gondolkodó Szemlélődő
 • Gyarlóságunk miatt az utolsó háború elkerülhetetlen
 • Gyermeki Hűség
 • GyökereiNK
 • Gyökereink
 • GyökereiNK TöbbEzer Kárpát-medencében – ESZTERGOM
 • Győr-Moson-Sopron – SOPRON
 • Hajdú-Bihar – NYÍREGYHÁZA
 • Hamis Béke
 • Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet… Földkerekségen
 • Heves – VÁC
 • Heves Jeges – SOPRON
 • Himnuszok-dalok településekről
 • Hogyan akartam, de mégse úgy lett
 • Hosszúság – AL-SAFIROV
 • HőseiNK PéldaképeiNK
 • Hűség Hőség
 • Hűség Hőség – SOPRON
 • Ibolyafélék
 • Igazságokat keresek, nem féligazságokat!
 • István Líra
 • Jácintok
 • Január
 • Jász-Nagykun-Szolnok – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Jelenések-Zarándoklások – VÁC
 • Jelenések-Zarándoklások – VÁC
 • Jézus az Emberiséghez
 • Jézus az Emberiséghez
 • Jézus az Emberiséghez
 • Jézus Krisztus Dobogó Szíve és Szeretete – SOPRON
 • Jézus Krisztus Urunk Dobogó Szíve és Szeretete
 • József Líra
 • Jövő a Múltból kikövetkeztethető – SÜKÖSD
 • Július
 • Június
 • Kadarkút-Siófok-Veszprém
 • Kadarkút-Siófok-Veszprém-Esztergom-Vác
 • Kalitka
 • Kalocsa-Kecskeméti Érseki Kerület
 • Karácsonyi kaktuszok
 • Kard(Gladiátor)virágok
 • Károly Líra
 • Kegyelemteljes Áldásodat kérjük jóságos Uram!
 • Keresztény bizonyságok, életek, történetek
 • Keresztény életek, filmek, történetek
 • Keresztes Imahadjárat
 • Kolon (S)Zala – SÜMEG
 • Kontyvirágfélék
 • Koralkák
 • Közép-Dunántúl
 • Közép – Dunántúl – ESZTERGOM
 • Közép-Magyarország
 • Közép – Magyarország – VÁC
 • Ladik
 • Lajos Líra
 • Latin.Amerikai Víz
 • Lég
 • Lég
 • Legendák, mesék, mondák
 • Liliomok
 • Lírikus Gyökereink
 • Legendás MeseMondaVilág – HERCEGSZÁNTÓ
 • Lélektárs – MOHÁCS
 • Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak
 • Magasság -VARSÓ
 • Magyarán-magyarul hazánk, nemzetünk, nemzedékünk
 • Május
 • Március
 • Margitvirágok
 • MártírSors
 • MártírSzentSors – SÜMEG
 • MédBabiloni Hűség Hőség – SOPRON
 • Meddig még?
 • Mélység – TRIESZT
 • Messze Távolban
 • Mi hunok 300millióan vagyunk
 • Mihály Líra
 • Munkanapló
 • Muskátlik
 • Nebáncsvirágok
 • Nefelejcsek
 • Nemzeti Imahadjárat
 • Nógrád – VÁC
 • November
 • Nyugat-Dunántúl
 • Nyugat-Dunántúl – SOPRON
 • Október
 • Olajfafélék
 • Olvasó gondolkodó
 • Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!
 • Örömhír
 • Örömhír
 • Örömhír
 • Őrvidék-Gyepüvidék
 • Őszinte alázatos erkölccsel
 • Pálmafélék
 • Pest – VÁC
 • Pesti kerületek – VÁC
 • Pesti Nagykörút
 • Péter Líra
 • Polgárháborús Védelem
 • Pólusharc
 • Pünkösd-ElJövet
 • Római Katolikus – keresztény rádió – ZENTA
 • Rózsák
 • Sándor Líra
 • Segítek, hogy segíthessek!
 • Skandináv Hűség Hőség
 • Somogy, Pannonhalmi főapáti birtoktól napjainkig – BALATONFÖLDVÁR
 • Sopron-Vác-Mohács
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg – NYÍREGYHÁZA
 • Szegfűk
 • Szélesség – TACHOV
 • Szentek köztünk élnek, a múlt róluk beszélnek
 • Szentek köztünk járnak, csodák bennünk élnek
 • Szeptember
 • Szeretve szeretett egységben szép az élet, ha nem adják meg-vissza türelemmel várd a lelkitársad!
 • Szétszaggatott szívek, akik összetalálkozhatnak, ha egymásra figyelnének mennyei segítséggel
 • SzívHang
 • SzívSzólam
 • Szodomán túl Armageddon
 • TABU
 • Tamás Líra
 • Természet Bűnös természetünk ellen lázad!
 • Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!
 • Tolna – Mohács
 • TöbbEzer
 • Tulipánok
 • Tűz
 • Tűz
 • Üdvözlet
 • Üzenet
 • Üzenet
 • Üzenet a Kárpát-medence területéről
 • Üzenet a Kárpát-medencén kívülről
 • Üzzed El a Sötétséget!
 • Üzzed El a Sötétséget!
 • Változás
 • Vas – SOPRON
 • Veszprém – SÜMEG
 • Veszprémi Érseki Kerület
 • Vigyázz!
 • Visegrádi Hűség Hőség – SOPRON
 • Víz
 • Víz
 • Zoltán Líra
 • 2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

  2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

  2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

   

  Free counters!

   

  Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: “Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a Sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

  Locations of Site Visitors