Armageddon nyomában

„Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!” „Jézus, szabadíts meg minket, tehetetlen bűnösöket, ellenségeidtől.”

Új NATO-hadosztály született

A román főváros legnagyobb szárazföldi hadosztálya hétfőtől a NATO Délkeleti Nemzetközi Hadosztályaként folytatja tevékenységét, amelynek irányítását egy boszniai és afganisztáni békemissziókban edződött katona, Ovidiu-Liviu Uifaleanu dandártábornok vette át.

Ezzel elkezdődött a NATO bukaresti hadosztály-parancsnokságának kialakítása. Az Észak-atlanti Szövetség az ukrajnai válságra reagálva tavalyi, walesi csúcsértekezletén döntött keleti szárnya megerősítéséről: ennek keretében Bulgáriában, Romániában, Lengyelországban és a három balti országban úgynevezett integrációs egységeket (NATO Forces Integration Unit – NFIU) hoznak létre a szövetség gyorsreagálású erői számára, Romániában és Lengyelországban pedig egy-egy új hadosztály-parancsnokságot létesítenek – emlékeztetett közleményében a román védelmi minisztérium.

A hétfői ünnepségen Uifaleanu átvette a bukaresti NATO-hadosztály parancsnokságát, amely jövőre éri el kezdeti, 2018-ra pedig teljes operatív kapacitását.

Csak hetvenöten jönnek máshonnan

A NATO Délkeleti Nemzetközi Hadosztály-parancsnokságán mintegy 280 katona teljesít majd szolgálatot, közülük 75-en más NATO-országokból érkeznek Romániába. A hadosztályszintű vezénylési központ kialakítása mintegy 60 millió euróba kerül, a kiadások egy részét a NATO később megtéríti Romániának.

Uifaleanu szerint az első szakaszban a romániai és bulgáriai integrációs egységek (NFIU) koordinálása lesz a hadosztály-parancsnokság feladata, de hosszabb távon a kiképzésre helyezik a hangsúlyt, hogy a NATO-hadosztály Délkelet-Európa bármely részén bevethetővé váljon.

Egy nemzetközi NATO-hadosztály elvileg 10-15 ezer katonát jelent, de egyelőre nem tudni, milyen létszámú lesz a szövetség délkeleti hadosztálya – tette hozzá a román dandártábornok.

Mircea Dusa román védelmi miniszter korábbi közlése szerint csütörtökön egyszerre avatják fel mind a hat új vezénylési központot (NFIU) a NATO keleti szárnyán.MTI

Tombol a béke Donbasszban

Donbasszban tombol a béke. Olyannyira, hogy Eduard Baszurin két kezén-két lábán össze tudta számolni a latortüzérség aljasságait. Még négy szabad ujja maradt is.

Persze azon a 16 helyen, ahol a latorgránátok hullottak, nem tudnak maradéktalanul örülni a donbassziak.
Kiváltképpen igaz ez Zsabicsevora, és Szpartakra. No meg az ezekhez közeli donyecki reptérre.
Több helyről is érkeztek olyan jelentések, hogy kézifegyverekkel meg géppuskákkalingerkedtek a felek egymással, de hát ezek már igazán csak csendháborításnak számítanak.
Unatkozik a martalóchorda. Nincs ami lekösse őket. Így aztán vedelgetnek-narkózgatnak. Mint a dologtalan avgyejevkai tüzérlatrok. Aztán betörögetnek, fosztogatnak, dúlogatnak!

Valamivel el kell ütni ezt a mérhetetlen sok szabadidőt.
Alekszander Zaharcsenko bejelentette? szeptember elsején a DNR minden iskoláskorú nebulója-már akik megérték-elkezdik az új tanévet. Igaz, az iskolapusztulás olyan mérvű, hogy tucatnyi intézményben képtelenség lesz elkezdeni a 2015-16-os tanévet, de összevonásokkal meg fogják oldani a problémát-jelentette ki Zaharcsenko.
Hasonló problémákkal küzd az LNR is, de ott azért csak két iskola vált oly mértékben romhalmazzá, hogy nem tudják bennük elkezdeni a munkát.
Az LNR erői pedig készülnek a Népköztársaság védelmére. Gyakorlatoznak.

https://balrad.wordpress.com/2015/08/31/tombol-a-beke-donbasszban/

Gránátot dobtak a rendőrsorfalra az ukrán parlament előtt

Kijevben újrakezdődtek a tüntetések a parlament előtt. A tüntetők gránátot dobtak a rendőrsorfalra, lövéseket is hallani. Helyszíni beszámolók szerint több rendőr életét vesztette.

A Ria Novosztyi hírügynökség szerint összecsapások kezdődtek Kijevben, miután a parlament első olvasatra elfogadta Petro Porosenko alkotmánymódosítási javaslatait az ország decentralizálására vonatkozóan. A parlament épülete előtt több lövés eldördült, majd egy robbanást lehetett hallani. A rendőrség közleménye szerint még vizsgálják a történteket, a helyszínen tartózkodók szerint azonban valakik a parlament épületét védő rendőrökre lőttek, majd egy gránát robbant közvetlen a parlament előtt.

Az ukrán belügyminiszter a Ria Novosztyinak tett nyilatkozta szerint több mint 100 sérültje van az összecsapásnak. Vitalij Klicsko, Kijev polgármestere azonban azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy a parlament közelében több rendőr életét vesztette. A Nemzeti Gárda ugyanakkor nem erősítette meg a halálesetekről szóló értesüléseket, ehelyett számos sérültről adtak ki információkat. A belügyminisztérium közleménye szerint tíz rendőr szenvedett súlyos sérüléseket, az ő állapotuk kritikus.

Anton Gerascsenko, a belügyminiszter tanácsadója eközben arról számolt be, hogy valaki gránátot dobott a Nemzeti Gárda parlament előtt sorfalat álló tagjaira.

A belügyminisztérium már terrortámadásnak nyilvánította a történteket. Több mint 30 személyt vettek őrizetbe a parlament épülete előtt, köztük azt is, aki a gránátot dobta. A biztonsági kamerák felvételei alapján még tucatnyi személyt keresnek, a már letartóztatott személyektől pedig több gránátot, fegyvereket foglaltak le. A támadás mögött állítólag a Szvoboda párt tagjai állnak, a belügyminiszter legalábbis őket tette felelőssé. A párt azonban egy közleményt jelentetett meg, amiben követeli a belügyminiszter lemondását, és a hatóságokat okolja a kialakult helyzetért.

A Ria Novosztyi beszámolója szerint a Finance francia hírügynökség helyszíni tudósítója is megsérült az összecsapásban, őt az első lövések után kórházba szállították.

Az összecsapások közvetlen előzménye, hogy a parlament épülete előtt mintegy 200 fő gyűlt össze egy tüntetésre, akik követelték, hogy a képviselők ne fogadják el az alkotmány módosítását. Az ország decentralizálása ugyanakkor a minszki egyezmény feltétele. Megakadályozásában azok a szélsőséges soviniszta szervezetek – és szponzoraik – érdekeltek, akik már a 2014 februári puccs idején dollárban kaptak kifizetéseket a Majdan téren, majd a minszki megállapodás aláírásakor bejelentették, hogy a kormány döntései és a kezdődő békefolyamat ellenére is tovább folytatják a háborút.

http://hidfo.ru/2015/08/granatot-dobtak-a-rendorsorfalra-az-ukran-parlament-elott/

Amire már szombati tudósításunkban utaltunk: a legújabb minszki paktum Nyalókakirály politikai pozícióit ássa alá-kezd valósággá válni.

kij

A 26-i megállapodás politika része nagyon kiverte a biztosítékot Maradék-Ukrajna legfasisztább, legnácibb Radába “bejuttatott” hordái körében. A Donbassznak adandó alkotmányos garanciákat a banderista Szvoboda-Tyahnyibokkal az élén-a Ljasko vezényelte Radikális Párt néven futó csürhe, no és persze a már Donbassz helyére az Új Izraelt vízionáló Jaros-féle Jobb Szektor Maradék-Ukrajna további fogyatkozásaként élik meg.

ki

A barmok nem hajlandók felfogni, hogy ellenkező esetben viszont MINDEN VESZNI FOG!
Szóval a fasiszta bagázs a kijevi Rada elé szólította ma híveit. Azok meg érkeztek.
Érezhette a Valcman-Jacenyjuk-Turcsinov latortrió a probléma súlyát, hiszen reggel óta a Nemzeti Gárdájuk vette védelmi gyűrűbe a Rada épületét. Ez a feltüzelt náci hordákat nem hatotta meg egyáltalán. Gránátokat hajigáltak a “palotaőrség” közé. Nem gyakorló gránátokat ám.

kv

Eddig legalább két halottja, és legalább ötven sérültje van a védőseregnek. Többen életveszélyes állapotban kerültek a kijevi foltozóműhelyekbe.

Az alábbi élő közvetítésen nyomon követhetőek a kijevi események:

Közben hírek szerint a “csúcs” sápadozva ülésezik, és Harmadik Majdantól retteg. A Rada és az elnöki hivatal telefonvonalai izzanak. Feltételezik, hogy Valcman azonnali katonai segítségért könyörög kitartóinál, elkerülni akarván a Janukovicsénál is cudarabb véget.

https://balrad.wordpress.com/2015/08/31/kijevben-kitort-a-harmadik-majdan/

Nem segíti tovább a menekülteket a kiskunhalasi MigSzol

A jelek szerint a halasi menekültsegítők belefáradtak a szélmalomharcba: túl sok a munka, kevés az önkéntes, és nem csatalkoznak újabbak. Emellett saját raktárhelyiséget sem kaptak a kiskunhalasi állomáson. Ha a menekültsegítők kiesnek a rendszerből, tetőzhet az amúgy sem kis feszültség a kiskunhalasi gyűjtőpont közelében.
Augusztus 31-ével felfüggesztette működését a kiskunhalasi MigSzol – közölte Facebook-oldalán a MigSzol Halas.
“Ezt a munkát ezzel a létszámmal és ilyen körülmények között folytatni nem tudjuk, nem bírjuk” – írták.
Az önkéntesek a halasi állomáson segítették a migránsokat. Tevékenységüket azért függesztik fel, mert elkészült a GYODA, azaz az ideiglenes drótkerítés a határon. Emellett nem jutottak olyan raktárhelyiséghez, amit folyamatosan használhattak volna. Abbahagyják a migránsok segítését azért is, mert nem csatlakoztak hozzájuk újabb segítők és szervezetek (tolmácsok, aktivisták), és egyszerűen nem bírnak el a munkával.
Mint írták, köszönik a segítséget mindazoknak, akik adománnyal, támogatással, médiafelülettel, jó szóval biztatták őket, és segítettek céljaik elérésében.
“Talán ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy Halas egy másik arcát is megmutassa. Talán sikerült bizonyítani, hogy igenis értékes és eredményes a civil kurázsi, hogy léteznek elvek, pártok, világnézeti különbségek felett álló értékek, amelyeket NEM képviselni bűn” – írták a halasi önkéntesek vezetői.
Nagy a feszültség Kinskunhalason
Kiskunhalason, ugyanúgy, mint a többi migrációs gócponton, óriási a menekültügyi túlterheltség, amelyet az önkéntesek tevékenysége enyhített valamelyest.
Az elmúlt napokban kétszer is érkezett hír rendzavarásról a kiskunhalasi gyűjtőpontról. Pénteken még tárgyalás útján csillapították le a kedélyeket a rendőrök: a migránsok gyorsabb ügyintézést, jobb ételt akartak, és azt mondták, ha ezeket nem teljesíti a rendőrség, akkor vagy kitörnek a táborból, vagy felgyújtják. Vasárnap már könnygázt vetettek be a rendőrök, amikor tömegverekedés tört ki hetven migráns között, a hírek szerint azért, mert egy csoport nehezményezte a megítélésük szerint lassú ügyintézést, az ujjlenyomatok rögzítését, ezért egy követ dobtak az egyik távozó csoport tagjai közé.
(HVG)

Csak egy térkép?- vagy “A” TÉRKÉP!

Nagyjából három hete téma már orosz nyelvterületen egy térkép. Amely egy a Maradék-Ukrajnával, sorsával, lehetséges vagy elképzelt jövőjével kapcsolatos televízióműsorban bukkant fel.
A lengyel közszolgálati televízió, a “TVP Polonia” műsorának szakértő vendégei Maradék-Ukrajnáról szóló elmélkedései közben több alkalommal is illusztrációként lett a térkép “bevillantva”. Ha rápillantunk, megállapítható első ránézésre: mintha a kezdeti Kijevi Nagyhercegséget ábrázolná. (Ehhez képest a Bal-Rad által használt Maradék-Ukrajna megnevezés hatalmas területű birodalom.)
A műsor szakértői megállapodtak abban, hogy a térképen a vörös színnel ábrázolt Novorosszija Oroszország részét fogja képezni, egészen Moldova határáig. A Kijev-régió egy része, Harkov, Luganszk, Donyeck, Dnyepropetrovszk, Zaporozzsja, Mikolajev és Odessza régiók által alkotott Novorosszija-Újoroszország.

kijów

A “megállapodás” szerint a kárpátoki Csernyovci-régió Romániához, a galiciai rész pedig (Voliny, Lemberg, Ivano-Frankovszk, Ternopol régiók) Lengyelországhoz pártolnak, míg a Csehszlovákia Trianontól ajándékba kapott majd “elörökölt” soknemzetiségű Kárpátalja “kérdőjeles” hovatartozású. A “megelőlegezett bizalom” jeleként Kárpátalja Magyarországhoz van “odaszínezve”!
Számos hasonló térkép forog mindenféle internetes oldalakon, amelyek többé-kevésbé megegyeznek ezzel a térképpel. Ám mint önjelölt politológusok fejében megálmodott lehetséges variánsok. Pontosan ezért talán nem is különösebben érdemes foglalkozni AZOKKAL a térképekkel.
EZZEL a térképpel viszont már illő kellő komolysággal bánni. Pontosan azért, mert a lengyel közszolgálati televízió főcsatornájának műsorában bukkant fel. Főműsoridőben. Lengyelország pedig európai középhatalomként “tündököl” az utóbbi egy-másfél esztendőben. Mint amely középhatalom nem kis részt vállalt a tavaly februári puccs kirobbantásában, és mint ilyen, “elévülhetetlen érdemeket” szerzett magának Ukrajna szétzüllesztésében.
Ugyanez a Lengyelország viszont már kezdi bánni-no nem a Donbassz elleni kegyelenkedéseket!-hogy kiszabadította a palackból az ukrán nacionalizmus és fasizmust, amely az utóbbi időkben meglehetősen sok borsot tört Lengyelország orra alá.
Szóval a TÉRKÉP!
Magyar szempontból nézve akár azt is mondhatnánk rá, hogy szép. Dacára annak, hogy sok odaszagolnivalónk sincs az ügyek terén.
Viszont nagy kérdés az, hogy a Lengyelországon, Magyarországon, Románián és Maradék-Ukrajnán kivüli ÖTÖDIK ÉRINTETT (aki sorrendben talán inkább ELSŐ) OROSZORSZÁG politikai és állami vezetése látta-e már? És ha látta, mit szól hozzá?
Tekintettel arra, hogy a TÉRKÉP ott és olyan alkalommal bukkant fel ahol és amikor!-alighanem tudnak Oroszországban is a létezéséről.
Mert azért Lengyelország mégiscsak CSAK EGY európai középhatalmacska! Olyan harmad-negyedhegedűs. Amelynek fölöslegesen fantáziálgatnia azért nagyon nem illik! Kiváltképp nem főműsoridőben, és kiváltképp nem a központi állami televízióban.
Mi azért mások vagyunk. Mi fantáziálgathatunk.
Abba meg könnyen belefér, hogy alig kétszáz kilométerre LENNE Oroszország határa Tiszabecstől nyugati irányba. A TÉRKÉP szerint.
(Mi az a száz kilométer? Tankkal is alig három-négy óra.)


https://balrad.wordpress.com/2015/08/31/csak-egy-terkep-vagy-a-terkep/

Ausztria de facto felfüggesztette a schengeni egyezményt Magyarországgal szemben

…”Értesülések szerint a Nemzetbiztonsági Kabinet múlt heti ülésén felvetődött a hadköteles korúak összeírása. A hírt hivatalos forrásból nem erősítették meg és nem is cáfolták”

Bécs-Budapest, 2015. augusztus 31. hétfő (MSZF)

Ausztria hétfőn de facto felfüggesztette a schengeni egyezményt Magyarországgal szemben, és határellenőrzést léptetett életbe – tudatta a Magyar Szociális Fórum.

Az intézkedést a Magyarországról érkező menekültáradattal indokolták. Az osztrák belügyi szervek parancsot kaptak arra, hogy akár személy szerinti ellenőrzésnek vessék alá a magyar határon átkelőket, elsősorban a kamionosokat, és a különböző méretű buszokat.

Nyugati szomszédunk intézkedése következtében hétfőn reggel 10-20 km-es autósor keletkezett az M1-en, Hegyeshalom előtt, délelőttre pedig 30 km-esre nőtt a dugó.

Szigorították az ellenőrzést a vasúti átkelőhelyeken is. Emiatt a Budapestről késéssel érkezhetnek a vonatok Bécsbe.

Az osztrák kormány lépésével egyidejűleg a magyar belügyminisztérium, az EU szabályaira hivatkozva vasárnap elrendelte, hogy nem utazhatnak tovább Magyarországról Nyugatra azok, akik nem rendelkeznek személyazonosságukat igazoló okmánnyal, és nem regisztráltatják magukat a magyar hatóságnál. Az erről szóló intézkedést Magyarország Kormányának belügyminisztériumi honlapján tették közzé vasárnap délután. Eszerint a menedékkérő csak úti okmány és érvényes vízum birtokában utazhat tovább Magyarországról Németország területére.

Nem tudni, mi történik azokkal, akik nem rendelkeznek ilyen okmányokkal, de nem akarnak Magyarországon maradni, mert Nyugat-Európába tartanak – jegyezte meg az MSZF.

A magyar kormány új törvényeket készül hozni, felhatalmazva a hadsereget a délről érkező tömeges bevándorlás elleni államhatár-védelemre, és „bűnténynek” akarja nyilvánítani a bevándorlók illegális határátlépését – tudatta a Magyar Szociális Fórum vasárnap a nemzetközi sajtónak kiadott angol nyelvű tájékoztató anyagában. Az intézkedések egyidejűleg születnének egy négy méter magas védőrendszer felépítésével, a Szerbiával közös határ mentén, 164 km hosszúságban. A jobboldal uralta magyar országgyűlés várhatóan több mint kétharmados többséggel fogja megszavazni az új törvényeket.

Értesülések szerint a Nemzetbiztonsági Kabinet múlt heti ülésén felvetődött a hadköteles korúak összeírása. A hírt hivatalos forrásból nem erősítették meg és nem is cáfolták – írta az MSZF.

Kiadta: MSZF SZK +36 30 5927371

mszfszk.hu

Egyiptom partjai mentén találták meg a Föld egyik legnagyobb gázkészletét

 

Olaszország legnagyobb olaj- és gázipari vállalata, az Eni bejelentése szerint találtak egy új gázmezőt Egyiptom partjai mentén, ami valószínűleg a Föld egyik legnagyobb ismert gázkészlete lehet.

A vállalat közleménye szerint az újonnan feltárt gázmező Egyiptom egészének földgázfelhasználását fedezni tudja a következő néhány évtizedre. Az eddig ismert adatok alapján a gázmező mintegy 850 milliárd köbméter készletet jelent, és a Földközi-tenger mélyén, Egyiptom partjai mentén 1450 méteres mélységben, mintegy 100 négyzetkilométer területen helyezkedik el. Az Eni bejelentése szerint ez az eddigi legnagyobb ismert gázmező Egyiptom és a Földközi-tenger területén, de lehetséges, hogy a Föld legnagyobb gázkészletei közé sorolható.

Könnyen lehet azonban, hogy az olasz vállalat mérési eredményei már korábban ismertek voltak. Vlagyimir Putyin orosz államfő szerdán személyes megbeszélést tartott Abdel Fattah El-Szisszi egyiptomi államfővel, ahol véglegesítették az új szabadkereskedelmi egyezményre vonatkozó megállapodást. Egyiptom várhatóan még 2016 során csatlakozik az Eurázsiai Gazdasági Unió szabadkereskedelmi zónájához. Ennek lehetősége először februárban, Vlagyimir Putyin Kairóban tett látogatásakor került megvitatásra, miután az ország tavaly év végén benyújtotta a csatlakozási kérelmet. Mohamed Elbadri, Egyiptom oroszországi nagykövete akkor közölte, hogy megkezdődött a tárgyalási folyamat, de a feltételek következő egy év során még nagy mértékben módosulhatnak.

Putyin most újból megerősítette: Egyiptom csatlakozik az eurázsiai szabadkereskedelmi övezethez. Oroszország a közeljövőben fokozza a gabonaexportot Egyiptomba, ami már most is az egyiptomi felhasználás mintegy 40%-t teszi ki. Oroszország emellett részt vesz majd az egyiptomi élelmiszeripar modernizálásában. A két ország most megállapodott egy közös terrorellenes front létrehozásáról, ami Szíriával és más térségi államokat közös erővel lép majd fel az “Iszlám Állam” nevű terrorszervezet ellen. Februárban megállapodást írtak alá az ország első atomerőművének megépítéséről is, ami további energetikai együttműködések megalapozását jelenti. Az új földgázmező kitermelésében így jóval nagyobb eséllyel vehetnek részt az Eurázsiai Gazdasági Unió tagállamainak energetikai cégei. Az eurázsiai szabadkereskedelmi zónán belül ugyanis a tranzit nagyságrendekkel olcsóbb, miközben Európa csak újabb akadályokat emel az orosz gázprojektek elé.

http://hidfo.ru/2015/08/egyiptom-partjai-menten-talaltak-meg-a-fold-egyik-legnagyobb-gazkeszletet/

Horvát államfő: Együtt kell működni Moszkvával a biztonságpolitikában

A horvát államfő szerint az európai országok együtt kell működjenek Oroszországgal a szíriai helyzet rendezésében és más biztonságpolitikai kérdésekben, mert ez a migrációs válság megoldását is elősegíti.

Kolinda Grabar-Kitarović az Alpbachi Európai Fórumon kifejtette, hogy Oroszország elsődleges szerepet kell játsszon a válsághelyzetek kezelésében, és az európai országok csak akkor tudnak hatékonyan fellépni a regionális válságok kezelése terén, ha ennek megfelelően cselekszenek. Az államfő emlékeztetett, hogy Szíria a migrációs hullám egyik kiindulópontja, Oroszország pedig jelentős erőfeszítéseket tesz a helyzet stabilizálására.

“Együtt kell működnünk Oroszországgal a szíriai válság megoldásában, és számos más biztonságpolitikai kérdésben.”

Grabar-Kitarović szerint a jelenlegi migrációs válság csak a kezdet; nemsokára közel-keleti és afrikai bevándorlók milliói jöhetnek Európába, és fel kell készülnünk a válsághelyzet fokozódására. Az államfő szerint Brüsszel nem határozhatja meg a bevándorlási kvótákat, mert bizonyos országok kevésbé érintettek a migrációs válságban, így annak velejáróiról sem alkothatnak valós képet. Ehelyett az európai országok maguk kell meghatározzák az általuk befogadottak számát, és ha egy tagállam nem hajlandó több bevándorlót befogadni, azt Brüsszel el kell fogadja.
http://hidfo.ru/2015/08/horvat-allamfo-egyutt-kell-mukodni-moszkvaval-a-biztonsagpolitikaban/

Belügyminiszter: London megtelt, nem kell több munkanélküli

A brit belügyminiszter szerint csak azokat fogadja be az Egyesült Királyság, akik már munkaszerződéssel érkeznek az országba – munkanélküli bevándorlókra nincs szükségük.

Theresa May vasárnap kijelentette, hogy az Egyesült Királyság saját határait kell lezárja, mivel az Európai Uniónak gyakorlatilag nincsenek határai. A belügyminiszter szerint “meg kell hozni néhány nehéz döntést”, mivel a bevándorlást néhány tízezer főre akarják lekorlátozni, hogy az irányítható maradjon. A nemzeti statisztikai hivatal szerint azonban egy év alatt 330 ezer fő érkezett Londonba, és a migránsok száma exponenciálisan növekszik. A bevándorlók többsége érkezése után akar munkát keresni, és hónapokon át segélyből él, emiatt a gazdaság egészét megroppantaná az országba érkező sokmillió afrikai és arab munkanélküli.

“A munkaerő szabad áramlása az Európai Unión belüli szabad munkavállalást jelenti, az európaiak számára – nem azt, hogy bárki szabadon beléphet az unió területére munkát keresni, vagy segélyt igényelni.”

May szerint a schengeni övezet végét jelenti, hogy a külső határellenőrzés gyakorlatilag nem létezik. Ennek okán a tagállamok helyre fogják állítani az Európai Unió belső határait, és az európaiak számára is korlátozottá válik a munkavállalás uniós tagállamokban. A szociális háló ugyanis nem bír el ennyi munkanélkülit, és ameddig teljes határzárat nem építünk a schengeni övezet teljes külső határán, a nem-európai bevándorlók az európaiakat kiszorítják a segélyrendszerből.

David Cameron brit kormányfő ígérete szerint 2017-ben népszavazást ír ki az Európai Unióból kilépésről. Ennek egyik elsődleges oka, hogy az Európai Unió nem teszi lehetővé a nemzeti határok őrizetét, de eközben az unió határait sem őrzi senki.


http://hidfo.ru/2015/08/belugyminiszter-london-megtelt-nem-kell-tobb-munkanelkuli/

Sokadik generációs migránsok akadályozzák az európai válságkezelést

Bekérette a francia ügyvivőt Szijjártó Péter, miután a francia külügyminiszter megdöbbentő kijelentéseket tett. Úgy tűnik, Franciaország már nem európai országként reagál a migrációs válságra.

Laurent Fabius francia külügyminiszter a Europe 1 rádiónak, az I-Télé hírtelevíziónak és a Le Monde napilapnak adott interjúban Magyarországot bírálta a migrációs válságkezelés miatt. Szerinte “felháborító”, hogy Magyarország “nem tartja tiszteletben a közös európai értékeket”, és határzárat épít, hogy megakadályozza a bevándorlást. Fabius szerint Magyarország olyan drótkerítést épít a határra, “amit az állatoknak sem csinálnak”, és

szerinte fel kell számolni a szerb-magyar határon épülő határzárat.

Majd, miután hazánk uniós nyomásra felszámolja a még el sem készült határzárat, az ország vezetői számot kell adjanak az Európai Uniónak, ami “szigorú fellépést kell mutasson”.

Szijjártó Péter szerint megdöbbentő, és elképesztő a nyilatkozat, ami egyben azt is mutatja, hogy az Európai Unió máig képtelen megérteni, mekkora nyomás hárul Magyarországra a migrációs válságban.

A francia külügyminiszter nyilatkozatának azonban belpolitikai okai vannak. Laurent Fabius kormánypolitikusként azzal (is) kell foglalkozzon, hogy nyilatkozatai lehetővé tegyék a kormány népszerűségvesztésének megállítását. Ennek részeként pedig sajnos olyan választók millióihoz kell igazodjon, akik nem európaiak, és jelenleg Európába igyekvő rokonaik miatt aggódnak.

2004-ben az Institut Montaigne becslése szerint 10% észak-afrikai, 3,5% egyéb fekete, és 1,5% ázsiai élt a francia városokban. A 2006 és 2008 közt születettek már több mint 40%-ának volt legalább egy külföldi születésű nagyszülője, ebből 29%-nak nem európai felmenője volt. Hivatalos statisztikák ugyan nem készülnek a faji megoszlásról, de jobboldali szervezetek mérsékeltebb becslései szerint – szülészorvosok beszámolói alapján – 36-38% közt lehet a nem-fehér születések száma. Franciaország lakossága tehát sokkal inkább hasonlít az Amerikai Egyesült Államokéhoz, mint egy európai országéhoz – ami lehetetlenné teszi, hogy a migrációs válságra Európa képviseletében reagáljon.

Laurent Fabius nyilatkozata azt mutatja, hogy

Franciaország nem európai országként reagál a migrációs válságra, hanem a több tízmilliós fekete és arab lakosság véleményét tartja szem előtt, akik mind választójoggal rendelkeznek.

Az ország színesbőrű lakosságának arányából egyenesen következik, hogy a francia kormány nem tudja a belföldi nem-fehér lakosság nyomásgyakorlása nélkül, józan megfontolásból végiggondolni az Európában kialakult válsághelyzetet. A kormány tart az újabb terrorcselekményektől, melyek elsőként Franciaországot sújtanák, ha az Európai Unió határozottan lép fel az Európába özönlő afrikaiak és arabok tömegei ellen.

A Charlie Hebdo esete után Párizs arra számít, hogy amennyiben Európa határain megállítják a nyugatra igyekvő arabok tömegeit, Franciaországban újabb terrortámadások kezdődnek – a határokon (és már kontinenseken) átívelő családi kapcsolatok miatt. Mindez indokolttá teszi, hogy az Európai Unió kizárja Franciaországot a migrációs válsággal kapcsolatos döntéshozatalból. Laurent Fabius nyilatkozata után ugyanis egyértelművé vált, hogy Franciaország nem európai országként, hanem a kezeletlen terrorfenyegetés közepette, “fejének szegezett töltött fegyverrel”, túszként nyilvánít véleményt a migrációs válságról. Egy ilyen trójai faló pedig – amennyiben nem tudja helyén kezelni az Európai Unió többi tagállama – nem csak Franciaországot, de Európa egészét káoszba taszíthatja.


http://hidfo.ru/2015/08/sokadik-generacios-migransok-akadalyozzak-valsagkezelest/

Ez a köszönet: Magyarországot gyalázták a migránsok a Keletinél

Ezek minket gyaláznak

Hazánk gyalázásáról a videó itt látható >>

Az M1 Híradó tudósítása szerint néhány órára feszült helyzet alakult ki a pályaudvar alsó és felső szintjén is, de a tömeg már feloszlott. A menekültek azt szerették volna elérni, hogy engedjék őket tovább Németországba.

A migránsok angolul követelik, hogy “Engedjetek tovább Németországba.” Véleményüket kézjelekkel is kifejezik: Németország említésekor felfelé tartják ujjukat, Magyarország esetén lefelé. A tudósító elmondta: előző nap is voltak hasonló akciók, elhangzottak rigmusok, de vasárnap már az ENSZ jelenlétét is követelték.

A tömeg azt kifogásolja, hogy ugyan megvásárolták a vonatjegyeiket Németország irányába, de a rendőrség nem engedi őket továbbmenni.  Többen kevésnek tartják a napi egyszeri étkeztetést, sokaknak nincs pénze, hogy élelmiszert vásároljon magának. A másik nagy probléma a tisztálkodás.

Az M1 tudósítójának sikerült beszélnie a helyszínen egy régen Magyarországon élő szír állampolgárral, aki a migránsok és a rendőrök közötti tolmácsolást is segíti. Azt mondta: mindent megtesz annak érdekében, hogy lehűtse a kedélyeket, de “óriási a felháborodás”, nem értik a bevándorlók, hogy miért kell rostokolniuk a pályaudvarnál, miközben sokuk megvette vonatjegyét.

Ez hát a köszönet azért, hogy Magyarország érvényes útlevél és okmányok nélkül beengedte őket, – annak ellenére, hogy illegálisan lépték át határunkat. Ez a köszönet azért, hogy ingyen utaztatjuk őket az országban, ingyen kapják az ellátást, az ételt, s az alapvető tisztálkodási lehetőségeket, – miközben egy magyar állampolgárnak mindezekért a dolgokért BÚSÁSAN MEG KELL FIZETNI!

Vajon meddig tűrjük még, hogy így kihasználjanak minket, – s mindennek tetejébe még röhögve gyalázzák hazánkat?! Nézzék csak meg a fenti videót! Katt a képre!

Németország már szelektálja a bevándorlókat – Nem engednek be mindenkit!

A Magyar Belügyminisztérium tájékoztatása szerint; “Csak úti okmánnyal és érvényes vízummal lehet továbbmenni Németországba.” Ez lényegében azt jelenti, hogy nem engednek már be mindenkit, válogatás nélkül. Csakis azokat, akikről úgy ítélik meg, hogy a hasznukra lehetnek, – pl. magasan kvalifikáltak, hiányszakmákban képzettek, stb.

Ezen bevándorlóknak adhat ki a német követség érvényes vízumot. A többiek, az alulképzettek, vagy, akiket a németek valamiért gyanúsnak találnak, – azok bizony a nyakunkon maradnak. Ez szerény számítások szerint is, több tízezer embert jelenthet, de megközelítheti akár a 100 ezret is. – Hiszen nyilvánvaló, hogy nem szaladgálnak csak úgy a világban magasan képzett, s a ritka szakmákhoz értő emberek.

Az MTI a következő tájékoztatást adta ki erről:

“A vonatkozó uniós szabályozás szerint a menedékkérő csak úti okmány és érvényes vízum birtokában utazhat tovább Magyarországról Németország területére.

A fővárosi Keleti pályaudvarnál a hétvégén több alkalommal gyűltek össze migránsok tömegei, s egyebek között azt skandálták, Németország az úti céljuk. Az M1 aktuális csatorna helyszínen tartózkodó tudósítója vasárnap arról számolt be: az általa megkérdezett demonstrálók azt kifogásolták, hogy érvényes vonatjegyük van Németországba, de a magyar rendőrség nem engedi őket tovább.

A BM a közleményében azt írta: a menekültügyi eljárás idejére kiadott tartózkodásra jogosító engedély nem jogosít Magyarország területéről történő továbbutazásra az Európai Unió más tagállamába, az kizárólag Magyarország területére érvényes. Felhívták a figyelmet továbbá arra, hogy az eljárás idejére kiadott tartózkodásra jogosító engedéllyel a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) is csak akkor tudja a menedékkérőt ellátni, ha a számára kijelölt befogadó állomáson, vagy a hivatalban a menedékkérő kérelmét a hatóság regisztrálta.

A BÁH folyamatos munkarendben, így hétvégeken is dolgozik – emelte ki a BM, hozzátéve: a regisztrációs eljárásban nincs fennakadás.”

Szabad Riport
Tüntetni kezdtek a menekültek a Keletinél

A gondot az okozza, hogy a budapesti tranzitzónák teljesen megteltek a hétvégére, mivel a Szegedről érkezőket most nem a befogadó állomásokra irányítják, hanem a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Budafoki úti központjába.

A központ azonban hétvégén nem működik, így a most Budapestre érkezőket nem tudják hova irányítani, nekik a pályaudvarokon kell várniuk.
A Nyugati pályaudvarnál dolgozó civilek szerint ez okozza, hogy ezen a hétvégén sokkal több menekült tartózkodik az államások területén, mint korábban. Ez pedig egyre komolyabb ellátási problémákat okoz a pályaudvarokon.
Újabb tiltakozás van a Keletinél

Mintegy kétszáz körüli létszámú migránsnak hazudott határsértő zavarog, üvöltözik a Keleti Pályaudvar főbejáratánál (vasárnap 11,30 h.).

Németországot éltetik, Magyarországot szidják! Németország nevét skandálva a szokásos jelet használva felfelé mutatnak, amikor Magyarország nevét skandálják, akkor az ujjukkal lefelé mutatnak. Vagyis halál ránk!

Örülünk, hogy olyan lojális kormányunk van, hogy mindezek ellenére akár évekig eltartat benneteket velünk!
Amikor beeszi őket a fene, eldobálják az irataikat, és átjőve a vasúton, Röszkén az igazoltatáskor hazug adatokat diktálnak be! Cirka a fele Mohamed Aliként iratkozik be, és több mint felének január 1-jén van a születésnapja.

A hatóság félrevezetése bűncselekmény! Magyar ember, ha igazolvány nélkül megy ki az utcára, megbüntetik! Ezektől meg elfogadja a hazug bediktálásokat! Hát hol élünk magyarok? Hülyét lehet belőlünk csinálni? A teljes ellátást egyedül Magyarország biztosítja nekik! A görögök még vizet se igen adnak nekik.

Elbocsátó szép üzenettel minél előbb el kell köszönni tőlük, mert bizony ilyenből még vagy kétmillió készül megszállni bennünket. Mi lesz, ha már kisebbségben leszünk a saját hazánkban?
Köszönjük Amerika!Köszönjük NATO! Köszönjük tökéletlen Európai Unió! Köszönjük teszetosza kormány!
Isten legyen irgalmas hozzánk magyarok!
SVPSZ

MÁR AZ ELKÖTELEZETT FIDESZHÍVŐK IS SOKAN ÁTLÁTNAK A KORMÁNY INTÉZKEDÉSEIN!!!

Mára már nincs abban a helyzetben a kormány hogy megvédje a polgárait. Végül is mára ezt kommunikálják a szómenők. De nem is akarja. Véglegesnek látszik ha tettszik ha nem, az uniós forrásokért képes a hazát átadnia. A Merkel-féle politikának. Mivel nem sikerült az országunkat eddig anyagilag tönkretenni a librális komcsis uniónak, ezzel most sikerült. Most már rengeteg pénzt áldoz...(a szegény menekültekre.) De nem az országnak a stabilitásának s annak megőrzését látjuk. Mivel a határunkba beözönlötteket nem állítja le, ráadásul megakadályozása vagy annak a rendezése csak szómenésen alapul. Ezért a jelenlegi kormánynak a felelőssége ezt, is amit naponta tagadnak le a mellébeszélésükkel. Ameddig napi 3000-3500 menekültnek látszók lépik át a határt embercsempészek segítségével, igen ezek a valós tények. Mindezért mit várhatunk a jövőnkre nézve? Most lettünk kormányunk által rabszolgák? Erre álltunk ki a Békemenettel. A nagy szlogen is elmaradt. Minden magyar állampolgárt m egvédünk!
Karácsonyi Mihály - Facebook

Kapcsolódó:
A fehér öngyűlölet pszichológiája a jelenlegi sötét invázió tükrében - egy történelmi áttekintés
A cigányszaporulat nem elég, Siklósnagyfalu vezetője bevándorlókat is telepítene a 20%-nyi magyarság nyakára
A szír menekültek 90 százalékának esze ágában sincs Európába jönni


‘Európa iszlamizációja MELLETT(?) akar tüntetni a HVIM?’ – Legalábbis Bős polgármestere ezt sugallja

Kotleba Krasznahorkan - Bumm.sk

Marián Kotleba a Mi Szlovákiánk Néppárt elnöke szerint: …”A magyar (határvédelmi) kerítés, mint az európai civilizáció bástyája, példát ad más európai országoknak is… Itt az idő Szlovákia és Magyarország közötti minden baj és történelmi vita félretételére: ‘Térjünk el a sovinizmustól, és lépjünk fel a valódi ellenségeinkkel szemben!’…” (Forrás: Index, – Fotó: Bumm.sk.)

De egy biztos: Valakik éket akarnak verni az iszlám hódítás ellen küzdő közép-európai hazafiak közé!

Az alábbiakban a felvidéki Bős (Gabcikovo) község polgármesterének hivatalos közleményét olvashatják, a Szlovákiát sem elkerülő migrációs válság, s az ellene tiltakozók ügyében:

“Felhívás!

Tisztelt bősiek!

Az elmúlt hónapokban a Bősön elhelyezendő menekültek ügye kavart számos vihart. Bár eddig egyetlenegy sem érkezett, máris túl sok feszültség gyülemlett fel miattuk – nem csak szűkebb régiónkban, hanem a szlovák társadalom egészében is.

Ahogy bizonyára hallották, a besztercebányai megyei közgyűlés elnöke, Marián Kotleba és pártja, (Mi Szlovákiánk Néppárt – a szerk.) településünk területén szervez tiltakozást „Európa iszlamizációja ellen.” Ezzel egy időben a híresztelések szerint, a Hatvannégy Vármegye mozgalom is – egy ránk nézve mindenképpen szerencsétlen döntés értelmében – ellentüntetésre készül, szeptember első napján, a Szlovák Alkotmány ünnepén.

Az önkormányzat nevében, ezúton is felkérjük Bős lakosságát, hogy amennyiben (e bizonyára barátságtalan) találkozóra sor kerül, azt lehetőleg kerüljék, és ne adjanak okot egy esetleges botrányra!

A migránsok ügyében lebonyolított sikeres népszavazás példa nélküli, egyedülálló Európában. Míg a demokratikus Németországban a lakosság egy része gyújtogatással ad hangot akaratának, addig mi, a volt szovjet blokk lakosai fegyelmezetten leiskoláztuk a fejlett Nyugatot a népuralom gyakorlásából és európai nívóból. Függetlenül ennek gyakorlati eredményétől, az erkölcsi győztesei mi vagyunk – s ezt nem tehetjük kockára erőszakos, verbális és fizikai villongásokkal.

Mindkét csoportosulás, bizonyára a saját érdekei szerint cselekszik, és saját hasznát szeretné gyarapítani. Számunkra azonban ebből semmi jó nem származhat. Kérjük Önöket, ne hagyják, hogy Bős ügye egy felesleges nemzetiségi ellentétbe fulladjon, s egy újabb szlovák-magyar konfliktus tegye hiteltelenné! Ne engedjenek az esetleges provokációnak, és ne feledjék: Bős, a közelmúltban felkerült a világ térképére s a világsajtó – Los Angelestől Szingapúrig – rajtunk tartja a szemét! Maradjunk józanok, legyünk hűek önmagunkhoz és jó hírünkhöz!

Köszönjük!

Fenes Iván polgármester”

Forrás: Bős (Gabcikovo) község honlapja

Ezzel a közleménnyel és felhívással kapcsolatban több kérdés is, sőt kétely felmerül bennünk, – melyet itt és most közzé is teszünk:

1. Vajon miért nevezi a Hatvannégy Vármegye mozgalom feltételezhető demonstrációját a bősi polgármester “ellentüntetésnek” -, őszerinte a HVIM konkrétan mi ellen akar tüntetni? – A létesítendő menekülttábor, vagy Kotleba és pártja ellen? Esetleg mindkettő ellen? – Tud valamit a bősi polgármester, amit nem hozott nyilvánosságra, ahelyett, hogy megpróbálna segíteni abban, hogy a két nacionalista csoport egységben és összefogva lépjen fel a menekülttábor ellen, – valamint az Európát, s Közép-Európát is elárasztó “illegális migránshullámnak” nevezett iszlamista beözönlés és hódítás ellen.

2. Miféle győzelemről beszél a polgármester?… Ennek a népszavazásnak csak akkor tud érvényt szerezni Bős népe, ha fizikai erő is áll mögötte, s ez jól is látható. Erre való egy ilyen demonstráció. – Az egyesült konkrét fizikai erő megmutatására mind szlovák, mind magyar részről.

3. Vagy a sikeres népszavazás a menekülttábor ellen, aminek Bős polgármestere úgy látszik nem akar érvényt szerezni, – csak egy színjáték volt a kedélyek lenyugtatását szolgálva? – Na ez az, ami semmiképpen sem jön össze, s ezt a hamarosan Bősre költöző iszlamista horda elég hamar be fogja bizonyítani.

4. Más részről azonban merjük remélni; ha Kotleba és a HVIM egy időben tüntet, az nem az egymás ellen szóló demonstráció  és villongás lesz, ahogyan ezt Fenes Iván állítja, – hanem az egységes erő felmutatása a közös ellenség, az iszlám hódítás ellen.

Ezért értelemszerűen nem lehet barátságtalan a Mi Szlovákiánk Néppárt elnöke Marián Kotleba és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom közötti találkozó, – hanem ellenkezőleg nagyon is barátságos.

Szabad Riport

Audiatur et altera pars: Mivel a HVIM honlapján erről semmiféle információt nem olvashatunk, – ezért a fenti kételyeinkkel hasonló tartalmú kérdéseinket, – írásban feltesszük a Hatvannégy Vármegye Mozgalom kommunikációs felelőseinek is. Válaszukat, közleményüket postafordultával közöljük.

***

HVIM - Felvidék

– Válaszok a bősi demonstrációval kapcsolatban –

Tisztelt Szabad Riport szerkesztőség!

Az önök által feltett kérdésekre az alábbiakban válaszolnék:

1. Terveznek-e tiltakozó demonstrációt a szlovákiai Bős nagyközség területén, 2015. szeptember 1-én?

Mozgalmunk ott lesz szeptember elsején Bősön, hogy jelenlétével tiltakozzon a szlovák kormány döntése ellen, mely figyelmen kívül hagyja a község lakosainak akaratát. Felháborítónak tartjuk, hogy a szlovák kormány a gazdaságilag mellőzött magyarok lakta déli régiót még menekülttáborok létesítésével is sújtaná.

2. S, ha igen, valóban Marián Kotleba elleni “ellentüntetésre” készül a HVIM, ahogyan ezt Bős polgármestere a fenti közleményben sugalmazza?

Fenes Iván, Bős polgármestere annak ellenére riogatja a község lakosait, hogy mozgalmunk korábban egy közleményben leszögezte, nem Marian Kotleba pártja ellen vagy mellett kívánunk tüntetni, hanem velük, mégpedig a tervezett menekülttábor ellen.

Az üggyel kapcsolatban kiadott korábbi közleményünket itt olvashatják:
http://hvim-felvidek.lapunk.hu/

3. Tervezik-e az egységes fellépést Kotleba csoportjával és pártjával a Bősön létesítendő menekülttábor, s “Európa iszlamizációja” ellen?

Egységes fellépésről nem beszélhetünk, csupán annyi fog történni, hogy mozgalmunk a Kotleba pártja által bejelentett demonstráción fog részt venni, képviselve a csallóközi magyar lakosságot. Nem tervezzük, hogy részt veszünk az iszlamizációval kapcsolatos rendezvényükön.

Tisztelettel:
Dobay Gergely
elnök
HVIM Felvidék

SzRTI

A transzparensek és feliratai

 


Gyilkoljatok le mindenkit aki az iszlámot megsérti, Európa fizetni fog, már elkezdődött, a kíírtásotok úton van...


Fejezzetek le mindenkit aki az iszlámot megsérti


Európa a rák az iszlám a válasz. Írtsatok ki mindenkit aki az iszlám ellen van!


Az iszlám fogja uralni a világot


Pokolba a békével


Európa tanulj Szeptember 11-ből


Európa fizetni fogsz. A te Szeptember 11.-ed úton van !Készüljetek fel a valódi holokausztra!


Várjunk egy kicsit...
Fogjuk hagyni így tüntetni az országainkban őket? Csak békés összejöveteleket szabadna nekik megengedni, ha úgy döntenek.
Nyissátok fel a szemeiteket, kommentáljátok, beszéljetek, levelezzetek róla. A demokrácia elve alatt megőrült fanatokusok által hagyjuk magunkat gyarmatosítani. Csak magunk közt, ők sértegetnek minket, mikor a mi templomainkat akarják leégetni. Továbbra is sértegetni fognak minket, nem tartják magukat a mi életformánkhoz, fejkendő hordását követelik és úgy viselkednek ahogy csak akarnak. Mennyi ideig fogjuk ezeket a dolgokat elviselni? Meddig fogjuk ámítani magunkat, hogy nem látjuk és nem tudunk semmit arról mi történik?
Milyen lesz a gyermekeink jövője?

francia nyelvről szabadon fordította: Pager

Kérdés: Melyik ország, náció jut eszünkbe a fentiek alapján?

Kapcsolódó:
USA légi ereje segélyeket dobott az ISIS-nek (videofelvétel)
Az Iszlám Államot két amerikai tábornok ajánlására hozták létre
ISIS az új Izrael

Az izraeli zsidó titkosszolgálat egyik logója megegyezik a hitleri náci Németország náci logójával! Micsoda "véletlen"! És akkor még adjuk hozza azt is hogy a zsidó vallás az fasiszta uszító ideológia! Na akkor itt most ki a "fasiszta"?!
"Minden népet pusztíts el ne kíméld őket együttérzőn" - (Mózes V. 7/16, 12/2, 13/7, 15/6, 20/16, 23/20, 28/10)

TRAGIKUS ÖSSZEFÜGGÉSEK

Van összefüggés a Titkos Transzatlanti Szabadkereskedelmi egyezmény megkötésének kierőszakolása az Európai Unió tagállamaitól és a MIGRÁCIÓS áradat Európára - és benne Magyarországra - való rázúdítása között.
Ezt is nézd meg, hogy értsd mekkora a tét a migránsok miatt!
https://www.youtube.com/watch?t=89&v=uQg4jsdT944
Az USA minden áron világuralomra tör és ehhez nagyon jó partner SZÁMÁRA a NATO.
Mindent el fognak követni, hogy kiépíthessék a tervezett európai NATO támaszpontját Magyarország területén!
Ugyanakkor gőzerővel folynak a titkos tárgyalások, hogy létrejöjjön a Transzatlanti Szabadkereskedelmi egyezmény az EU és az USA között
Ha kell, migránsokkal fog ÜRÜGYET PROVOKÁLNI rá!
*
Magyarország tekintetében TRAGIKUS az, hogy hazaáruló volt "MINISZTERELNÖKÖK" kótyavetyélhetik el Magyarországot és tehetik végérvényesen tönkre a benne élő MARADÉK MAGYARSÁGOT, akik még mindig hisznek ezeknek a HAZAÁRULÓ VOLT MINISZTERELNÖKÖKNEK ÉS A VELÜK PAKTUMOT KÖTÖTT magukat demokratikusnak hazudóknak...
*
Sajnos, nem tudtok arról, hogy mindez amiatt a T/5311-es törvény miatt van, melynek minden áron érvényt akarnak szerezni!
Azért kell az ÜRÜGY, mert megtévesztéssel lett a parlament elé terjesztve - területfejlesztési törvénybe bújtatva - és, mint ilyen nem lehet a törvénynek érvényt szerezni közvetlen módon!
2008-ban tudomásomra jutott, hogy Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatva meg akarja szavaztatni 2008. április 22-én azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
blog

EGÉSZEN PONTOSAN HAZÁNK TERÜLETÉN AKARJA EZZEL A TÖRVÉNNYEL LEHETŐVÉ TENNI A NATO EURÓPAI TÁMASZPONTJÁNAK KIALAKÍTÁSÁT.
A/35 §-hoz: Az OTrT a következő 27/A §-sal és az azt megelőző alcímmel egészül ki:
,,Honvédelmi terület övezete 27/A § A honvédelmi terület övezetét a településszerkezeti tervben beépítésre szánt vagy beépítésre nem szánt különleges honvédelmi terület terület-felhasználási egységbe kell sorolni."
Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli.
Logisztikai központok és térségek:
I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.
Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép. Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:
- "...oda be kellett lépni!".
Lásd a korábbi képet az újságcikkről! Kép itt

Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt "szükség". Hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket.
Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése, pedig az IZRAELI MŰSZAKI ALAKULATOK KATONÁI - akik szerződéssel bedolgoznak a NATO-nak - azóta is magyarul tanulnak (még a gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra
*
Már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban az akkori SZU-katonaság magyarországi megszállására.
*
Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"! Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!
Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak! Kép itt
A meghívókon ezért is emeltem ki az ő nevét.
Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a 2006-os véres rendőri beavatkozás... blog
Csakhogy, akkor még nem volt kész ez a törvényjavaslat!
Ezért kell Borossnak és a mögötte álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tenni is fog azért, hogy a maradék kis országunk egész területe NATO támaszponttá váljon - a logisztikai központok kiépítésével.
Amiért eredménytelen volt az uszítás a jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával, ránk zúdították és zúdítják a menekülteknek álcázott dzsihadista fanatikusokat...
Majd ők elrendezik mindazt, amivel 25. éve hiába próbálkoztak a magukat baloldalinak hazudó és a velük PAKTUMOT kötött - és azt 25 éven keresztül betartó - magukat demokratának hazudó POLITIKUSOK...

Bóna Mária Ilona

Az európai vezetők támogatják Ukrajna decentralizálását

Franciaország és Németország nyomást fejt ki az ukrán államfőre, hogy ismerje el az Ukrajnától függetlenedő régiók önrendelkezését, még az ott megrendezett választások előtt.

Petro Porosenko Berlinben tett látogatása az ukrán sajtót is szembesítette azzal, hogy az államfő elveszítette nyugat-európai támogatását, és mostanra a francia, német vezetők a Donbassz régió függetlenedését támogatják. A Kijev központú Weekly Mirror kormány-közeli forrásokra hivatkozva azt írja, hogy az államfő csak elutasítást talált a Berlinben tartott találkozón, és a nyugati vezetők már határozottan Ukrajna decentralizációját, föderalizálását, a függetlenségi törekvések jogi megalapozását képviselik.

A látványos fordulat oka, hogy a nyugati vezetők nem tudnak kit támogatni Ukrajnában: Petro Porosenko támogatottsága 20%-ra alá esett, vagyis közel harmadára csökkent megválasztása óta. A Mittelbayerische Zeitung német napilap hétfőn megjelentetett publicisztikája szerint Porosenko bukása elkerülhetetlen, és amiatt próbál minél gyakrabban Nyugat-Európába utazni, hogy fenntartsa az európai támogatás látszatát, mert mostanra semmilyen belpolitikai támasszal nem bír Ukrajnában. “Petro Porosenko pártja csak papíron létezik, regionális és önkormányzati apparátus nélkül, és az elnök népszerűsége 20% alá csökkent.”

A Der Tagespiegel eközben arról számolt be, hogy Arszenij Jacenjuk ukrán kormányfő támogatottsága 2,8%-ra esett, és még a tél vége előtt végleg elveszítheti demokratikus legitimációját az a csoport, ami az EuroMajdant követően kormányra jutott. Egy ilyen fordulat azt jelentené, hogy Ukrajnában az atlantizmusnak minimális lakossági támogatottsága sincs, az EuroMajdan idején csak az épp fennálló hatalmi viszonyok elleni tiltakozás hajtotta az ukránokat a Nyugat csapdájába. A Jacenjuk-kormány azonban csak hatalomra jutása után 8 hónappal szerzett demokratikus legitimitást (a puccs 2014 februárban történt, a választásokat októberben írták ki), és most alig egy évvel azt követően, hogy egyetlen nagy protest-szavazás következményeként demokratikus felhatalmazást kaptak, ugyanígy el is veszíthetik azt.

Petro Porosenko a hét elején Berlinben találkozott a francia és német vezetőkkel, ahol megpróbált egy Moszkva elleni európai frontot létrehozni. A kísérlet azonban sikertelenül zárult: Angela Merkel és Francois Hollande nem volt hajlandó Porosenkoval közös platformra helyezkedni Oroszország ellen, ellenben az Ukrajnától fegyveres harccal elszakadó régiók függetlenségének jogi megalapozását szorgalmazták, és nyomást gyakoroltak Kijevre, hogy az tartsa be a Minszk-2 egyezmény feltételeit. Az egyezmény magában foglalja Ukrajna decentralizálását: ennek következményeként az ország hivatalosan egyben maradna, de a gyakorlatban a régiók külön államként működnének, és a központi kormány szerepe minimálisra csökkenne. A föderalizálás a magyar kisebbség számára is lehetőséget jelent a függetlenedésre; augusztus 15-én a magyar és ruszin közösség függetlenségét képviselő szervezetek együtt tüntettek Kárpátalja önrendelkezésének megadásáért.


http://hidfo.ru/2015/08/az-europai-vezetok-tamogatjak-ukrajna-decentralizalasat/

Donbassz

emlék
Már-már a “régi szép időkre” emlékeztető volt a mára virradó éjszaka Donbasszban!
Szinte tökéletes csend és nyugalom honolt a tájon. Mindössze Gvardejka felől lehetett hallani néhány pukkanást, és a gorlovkaiak úgy hallották, hogy a közeli Kodema vidékén mintha kézifegyverekkel valakik lövöldöztek volna.

lövész

Elcsendesült tegnap délután négy óra körülre Sztanyica Luganszka vidéke is. A Bjelaja Kamenyka melletti hétközepi ütközethez hasonló lefolyású és végkimenetelű összecsapás “eredménye” jónéhány gödröt halommá változtat a kijevi junta dnyepropetrovszki vagy zaporozzsjei “lerakójában”! Már amennyiben a martalóchad hajlandó lesz a latortetemek begyűjtésére.
Érdekessége a két ütközetnek, hogy akárcsak Bjelaja Kamenykánál, úgy Sztanyica Luganszkánál is a jobbszektoros pribékhorda egységeit vadászták le a népköztársaságiak. (Ezért még Valcman hálás is lehetne nekik akár!)
Jaros hordavezér és Turcsinov sakál orosz hadsereget vonyít-mint a katasztrófa okát. “Ez profi munka volt, az orosz hadseregre jellemző taktikával és módszerekkel”-hörögte Turcsinov, Jaros pedig ismét Moszkva elleni hadjárattal állna bosszút kedves fasisztái terítékre kerülése miatt.
Most egy darabig ismét csend és nyugalom prognosztizálható Donbassz felszabadított részein. Erre tett fagadalmat Nyalókakirály megbízottja Minszkben. Volt már ilyenre példa. Aztán…-meggondolták magukat.
A legfrissebb statisztikák szerint mintegy 7500 donbasszi civil halt meg a függetlenségükért indított háború kitörése óta.
A Moszkva melletti Noginszkban pedig nagy a sürgés-forgás-mozgolódás. Több száz kamionnyi áru vár a berakodásra (ami folyamatosan zajlik) hogy Oroszország Anyácska humanitárius segélyeként megérkezzen Donbasszba.https://balrad.wordpress.com/2015/08/30/donbassz-68/

ROMÁNIA – ANGELA MERKEL – USA – SZLOVÁKIA - SALVADOR DALI – ASSAD SZÍRIA – ÉSZAK-KOREA – IRÁN – KÍNA – MACEDÓNIA – PUTYIN – LE PEN

 

_______________________________________________________

Az első kép a román-magyar „barátságot” jelképezi, ami „örök” és „megbonthatatlan”, akárcsak régen a szovjetekkel. 2-es kép nagyon jó, mert a németek kinyomozták a kommunista, NDK-s Merkel iskolai képeit, s azt is, amikor menetelt az akkori KISZ-nek megfelelő német kommunista ifjúsági szervezetben, az FDJ-ben. A 3-as ATV képen a vén egyiptomi cionista kémfőnök, aki több cionbérenc egyiptomi elnököt is kiszolgált, kikotyogta, hogy a törökök is nagyban támogatták az Iszlám Állam nevű USA-cionista terrorszervezetet. A törökök megtehetik, hogy ügyesen lavíroznak az USA- EU-s és az orosz érdekek között. Egyelőre...A 4-es képen a „ragadozó” nevű amerikai vadászgépet a cionbérenc kelet-európai országokba akarja telepíteni Amerika. Az oroszok ellen. Aki látta videón a legújabb orosz Szuhoj gép bemutatóját repülés közben, az elárulta, hogy az oroszok ebben a technikában lekörözték Amerikát. Az 5-ös képen a cionisták terrorvezetői. A 6-os képet azért közöljük, hogy a tótokra rámutassunk, akik egyik bűnözőjükből csináltak nemzeti hőst. Jánosikról van szó, aki a kuruckor idején egy bandita volt, s maguk a tótok végezték ki ezért. Szülőfalujában hatalmas szobra áll. A 7-es képen a világhírű festő Dali és Franco tábornok mint államfő látható, akik jó kapcsolatban voltak. Most előjöttek a spanyol zsidók és kommunisták, hogy minden Daliról elnevezett közterületet törölni akarnak. A 8-as képen Assad elnök véleménye a török államról. A 9-es DW képet csak azért közöljük, mert egy érdekes törpe figura áll a kép jobb szélén, Assad sajtótájékoztatóján, aki valami katonaiskolás lehet. 10-es képen régi kedvencünk a Budhafejű kommunista vezér, a 11-es képen vezérkara kíséretében, s a 12-es képen egyik kegyvesztett tábornoka, akit nemrég végeztetett ki. A 13-as PressTV képen az iráni elnök egy katonai akadémiát nézett meg. A 14-es képen az oroszoktól vett iráni rakéták, ami miatt Amerika kénytelen volt megegyezni Iránnal. A 15-ös képen már kínai rakéták vannak, amivel Amerikát is elérik. A 16-os PressTV képen a legújabb kínai bombázó, amit a hírek szerint sikeresen teszteltek. A 17-es képen Sanghai városa, ami „csak” 24 millió lakossal bír. A 18-19-es képeken a nagy robbanás egy városban. Elképesztő méretek, elképesztő károk. A 20-as képen a kínai elnök az indiai elnökkel találkozott. A 21-es rajzon a cionisták módszerei látszanak. A 22-es DW kép nyugaton készült, ahol a külföldi banditák szintén rombolják a kerítéseket. Németországban igen nagy tüntetések vannak a banditák ellen, de a kancellár és a kormány nem a banditák tetteit ítéli el, hanem a tüntetőket gyalázzák. Ismerős ez nálunk is. A 23-as DW kép német oldalról, ahol állandóan színesbőrű idegeneket mutogatnak szőke németekkel, azzal a szöveggel, hogy tiszteljék a „másságot” és legyenek „toleránsak” velük. A 24-25-ös képen a macedón helyzet, amit a hazai tévékben nem mutattak! Azt se mutatták, ami a 26-os képen látható, ahol Meklenburgban fölgyújtották a bűnözők szállását. A 27-es képen a bűnözők svédeket is gyilkolnak. A 28-as képen USA határőr látható, nálunk megszüntették a gúnyhatárok őrzését, s most itt az eredmény. A 29-es kép a kedvencünk...Zsidó rendőr Izraelben zsidó rabbit ütlegel és köveken vonszol, egy tüntetés miatt. Csodálatos módon ott ez nem számít antiszemitizmusnak. A 30-as kép még májusban készült Moszkvában, a győzelem napi ünnepségen, ahol elhallgatták nálunk, hogy az indiai hadsereg katonái is szerepeltek ott. A 31-33-es képeken Putyin elnök a Krímbe látogatott pár hete, ahol egy kis tengeralattjárón bizánci hajóroncsokat nézett meg. Aki látta a teljes videót tanúsíthatja, hogy igen érdekes volt. A 34-es képen látható a világ legmagasabb Jézus szobra, ami Vlagyivosztokban fog állni. Végül a 35-ös kép megint a cionista mocsok témájába tartozik. Le Pent saját lánya, aki zsidóbérenc lett, kizárta saját pártjából és ezt a bíróság is kimondta. Vajon mennyivel fizethették le Le Pen lányát? Valószínűleg a következő választásokon bekerülhetnek a parlamentbe és azt a bohóc szerepet fogják eljátszani, mint nálunk a Jobbik.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/k%C3%BClf%C3%B6ldi-h%C3%ADrek-k%C3%A9pekben-184

A következő hetekben újabb csúcstalálkozót tarthatnak Maradék-Ukrajna, Oroszország, Franciaország és Németország vezetői a donbasszi válság rendezésének érdekében – közölte a francia elnöki hivatal szombaton.

Francois Hollande francia elnök szombaton telefonon beszélt Angela Merkel német kancellárral és Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Mindannyian úgy ítélték meg, “hasznos lenne” egy újabb négyoldalú találkozó, ahol kicsit megbúbolhatják Nyalókakirály kobakját.
Putyin elnök és a francia-német ravaszdipáros üdvözölte, hogy Kijev és a donbasszi Népköztársaságok képviselői abban állapodtak meg augusztus 26-án, hogy jövő keddtől (szeptember 1-től) maradéktalanul betartják a tűzszüneti egyezséget.
A felek egyetértettek abban, hogy Donbassz civiljeinek helyzetére való tekintettel szükséges lenne a fegyvernyugvási egyezmény tartós betartása.
A tegnapi berlini kormányközlemény nem említi a csúcstalálkozó tervét, a Kreml pedig arról számolt be, hogy a telefonbeszélgetés során megvitatták a “legmagasabb szintű újabb találkozó előkészületeit”.

MTI
Merkel és Hollande-mint Nyalókakirály legfőbb európai istápolgatói-korábban számos konferenciabeszélgetést folytattak Vlagyimir Putyinnal és Valcmannal.
A “normandiai négyek” néven is emlegetett négy ország közreműködésével február 12-én a fehérorosz fővárosban a kijevi junta és a donbasszi Népköztársaságok képviselői 13 pontos megállapodást fogadtak el a térségbeli fegyveres konfliktus békés megoldását célzó, előző év őszén aláírt egyezség végrehajtásáról. A megállapodást a népköztársaságiak ertői a rendszeres valcmanista provokációk ellenére alapvetően tiszteletben tartották egészen az utóbbi időkig, amikoris a magunk mögött hagyott héten a népfelkelők már türelmüket vesztették, és több-rendkívül súlyos-csapást mértek a kijevi junta bűnbandáira. Amiket követően-mint általában eddig mindig-a francia-német ravaszdipáros azonnal “időt kért”! Mint most is!

https://balrad.wordpress.com/2015/08/30/idokeres-valcmannak/

‘Egy kávé a szállodában’ – Rémálom, a nem is olyan távoli jövőből

‘A coffee in the hotel’ – Nightmare, in the not too distant future…

Többed magammal beültünk egy kávéra és csevegésre egy szálloda kávézójába.

Körülöttünk voltak mások is, többek között 2 vagy 3 asztal körül, olyan arab formák terpeszkedtek a fotelokban, mint a mostani beözönlők. Csak nem voltak annyira mocskosak és ápolatlanok, de kinézetre semmi biztatót nem mutattak. Néhány fejkendős nő is volt köztük.

Ki kellett mennem a mosdóba, de mivel elég bizalmatlan érzés kerített hatalmába, ezért az aranyékszereimet levettem hogy a barátnőmre bízzam, aki addig a társaságban maradt.

Az egyik távolabbi asztalnál ülők sötét alakok, nagy érdeklődést mutattak irányunkban. De mielőtt elindulhattam volna a toalettre, megjelent a felszolgálónő.

Az asztalon lévő ékszereimre pillantott, amiket épp összeszedett a barátnőm, s készült éppen a táskájában biztonságba helyezni.
A felszolgálónő nem szólt semmit, nem is tudom mire gondolt, talán, hogy nepperek vagyunk? Vagy hogy nem bízom abban, hogy a mosdójukban egyedül nem esem rablás áldozatául?

'Egy kávé a szállodában' - Rémálom, a nem is olyan távoli jövőbőlMindenesetre azt mondta; hogy mielőtt kiszolgálnának azonosítani kell magunkat, ráadásul orvosi vizsgálatnak is alá kell vessenek minket. Mondván, addig nem tud kiszolgálni egyikünket sem…

Kérdésünkre, hogy miféle vizsgálatról van szó és mi a csudáért, – azt válaszolta, hogy fertőző betegségekre kell szűrni minket, annak az eredménye két hét múlva megjön, akkor jöjjünk vissza és kiszolgál bennünket. A vizsgálat eredménye, ha negatív, egyébként 3 hónapig érvényes és 3 hónapon át bármikor visszajöhetünk, s azonnali kiszolgálásban lesz részünk.

Az állam is leesett.

Mélységesen felháborodtam ezen az eljáráson ráadásul, mint mondtam, nem két hét múlva, hanem most akartunk kávézni.
Közöltem a többiekkel, miközben újra felvettem az ékszereimet; hogy elment a kedvem az itteni kávétól, meghívom őket, hogy  üljünk össze nálunk egy kávéra. Vagy menjünk át bármelyikünk otthonába.

Erre a felszolgáló nem akart elengedni, mondván, hogy akkor kivételesen megihatunk itt egy kávét most is, de azért igazoljuk, hogy kik vagyunk, és az egészségügyi szűrést is el kell végezni.

Mondtam, hogy elment a kedvem az itteni kávézástól. Azt mondta, akkor meghív minket egy drinkre a szálló, elég csak a személyazonosságunkat igazolni, sőt az orvosi vizsgálattól is eltekintenek kivételesen. Mondtam a barátnőmnek, húzzunk innen minél előbb, majd elmondom miért.

Mindenesetre felálltunk és távoztunk. Szerencsére nem tartóztattak fel, bár én már arra is felkészültem. A másik asztaltól is átszóltak, hogy a vendégek azért ülnek be, hogy elfogyasszanak valamit, és nem azért, hogy két hét múlva visszajöhessenek. Ebből azaz érzésem keletkezett, hogy ezek valami törzsvendégek, vagy a szálloda, esetleg más cég emberei, akik próbálják menteni a menthetőt, csak hogy meggondoljuk magunkat.

Mikor kiértünk mondtam a többieknek, hogy volt egy olyan érzésem, hogy ezek valamivel meg akartak itatni minket. Akár valami tudatbefolyásoló szert, vagy másféle dolgot tettek volna az italunkba. Jobb, hogy semmit se fogyasztottunk.

Azt nem tudom, hogy követtek-e megfigyeltek-e minket később a távozás után.

***

Ennyi volt az álmom, ami szinte már rémálomnak is elmegy. – Lehet, hogy túl sok disznóságról hallottam már eddig is, – és ez generálta ezt a nagyon furcsa, ne mondjam rémisztő jövőképet mutató álmot.

Szász Gerda / Szabad Riport

Akár egy katonai támadás: Így koordinálják az illegális migrációt, az embercsempészek – GPS, okostelefon és Facebook

Migránsok Calaisnál - Fotó - Express.cu.uk

Migránsok Calaisnál – Fotó: Express.co.uk

Blokkolni kel a kommunikációjukat! – Megakadályozandó, hogy a “menekültek” közé rejtőzött embercsempészek feltölthessék okostelefonjaikat! – Ezen kívül, az embercsempészek elsődleges segítőjét és eszközét; a Facebookot, – is blokkolni kell végre Magyarországon!

…”Most már itt van az ideje, hogy a kormányzat, a rendőrség, a határvadászok és a honvédség, – valóban felvegye a kesztyűt, – és ha nem is adnak ki tűzparancsot, – de a szinte ezzel egyenértékű parancsot kiadhatnák végre; a magukat “menekülteknek” kiadó embercsempészek kommunikációjának totális blokkolására! – Ezzel szó szerint megvakítanák őket, s lehetetlenné tennék a “menekültáradat” általuk történő irányítását.”

Migránsok a Röszke- Horgos vasútvonalon Fotó - New York Times

Migránsok a Röszke- Horgos vasútvonalon Fotó: New York Times

Az okostelefon létszükséglet az illegális migránsokat irányító embercsempészeknek, hogy tájékozódjanak a lehetséges útvonalakról, a határrendőrség mozgásáról, s így egymás közt is koordinálhassák a migráns áradat mozgását és mozgatását.

Magyarországon nem kell ehhez más, mint egy érvényes SIM-kártya, melyen internet hozzáférés is van, ezt aktiválva letölthetik a térképet.

Az embercsempészet megszervezéséhez, koordinálásához és működtetéséhez elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció a csempészek között, – ezzel együtt a folyamatos és részletes felderítés, útvonal tervezés, a térképszoftverek, a GPS, a Facebook és az ingyenes telefonálást lehetővé tévő alkalmazások használatával.

Így az embercsempészek technikai felderítési, hír és információ szerzési, s kommunikációs szempontból, valamint a logisztikában, – több lépéssel előbbre járnak a magyar hatóságok előtt.

A csempészek folyamatosan fent vannak a Facebookon, saját csoportjaik posztjaiban, vagy akár privát üzenetekben beszámolnak egymásnak a rendőrség mozgásáról, s arról, hogy milyen városban milyen fogadtatásban, ellátásban lehet részük, hol és mit lehet vásárolni,s mennyiért és hogy hol lehet feltölteni az immáron létszükségletet jelentő okostelefonjaikat.

Folyamatosan közzéteszik a fontosabb utak, állomások koordinátáit, – a rendőrség és határvédő egységek pontos helyét, felszereltségét, sőt még a hangulatát is, – utalva arra, hogy a “menekülteket” vezető, azok közé rejtőzött társaik milyen fogadtatásra számíthatnak a magyar hatóságok részéről.

Érdekes, hogy a magyar lakosság hangulatával szinte egyetlen megosztott üzenet sem foglalkozik.

Ezeknek, a számukra létfontosságú információk nélkül – TELJESEN VAKOK és szinte MOZGÁSKÉPTELENEK lennének.

Csakis ezen információk birtokában volt eddig lehetséges az, hogy az embercsempészek ilyen hihetetlen nagy mennyiségű, majd 150 ezer fős illegális bevándorlót léptessenek be törvényellenesen hazánkba, – kiknek a legnagyobb része katonaköteles férfi. Részletesebb adatok szerint: Az illegális migránsok 80 %-a férfi, ezek 66 %-a 18 és 36 év közötti fiatalember. (Lehet számolni).

Elmondható tehát, hogy az illegális migránsárad végeláthatatlanul  menetelő oszlopai, a hihetetlen eredményességet tekintve szinte már katonai jellegű támadásnak mondható mind a határaink, s az ország mélysége ellen. – Melyben a fegyverek megegyeznek egy katonai hadművelethez elengedhetetlenül szükséges alapvető eszközökkel, mind a hírszerzés, mind a felderítés, és a hírközlés és kommunikáció, valamint a logisztika tekintetében.

Tekintve, hogy a háttérben az Iszlám Állam szervezési tevékenysége erősen valószínűsíthető, – innen már csak egy lépésre állnak a csempészek, – a halált hozó fegyverek bevetésétől is. (Maroklőfegyverek, kalasnyikovok, stb.)

Iszlám Állam a Facebookon

Iszlám Állam a Facebookon

Ennek a mindenképpeni megakadályozására tehát, hogy semmiképpen se fajuljanak el idáig a dolgok, – az alapvető cselekvésnek kell lennie annak, hogy ezeket az információ áramlásokat blokkolja a magyar állam, – ezért használhatatlanná kell tennie első lépésben, – a magukat “menekülteknek” kiadó embercsempészek okostelefonjait!

Mindenki észrevehette már, hogy kifejezetten idegesek lesznek a migránsok, ha lemerülnek a telefonjaik. És szinte az élelmezésnél is fontosabbnak tartják, ezen készülékek rendszeres feltöltését.

Afgánok tölti telefonjaikat Calaisnál - Fotó - New York Times

Afgán migránsok töltik telefonjaikat Calaisnál – Fotó: New York Times

Blokkolni kell tehát az illegálisan Magyarország területére behatolók kommunikációját! – Megakadályozandó, hogy a “menekültek” közé rejtőzött embercsempészek feltölthessék okostelefonjaikat! – Ezen kívül, az embercsempészek elsődleges segítőjét és eszközét; a Facebookot, – is blokkolni kell végre Magyarországon!

Az okostelefon létszükséglete az illegális migránsokat vezető embercsempészeknek, hogy tájékozódjanak a lehetséges útvonalakról, a határrendőrség mozgásáról, s így egymás közt is koordinálhassák a migráns áradat mozgatását.

Ám ez a teljes eredményhez nem lesz elég: nem elég a csempészek autóját kisajátítani, csempészek telefonját is el kell kobozni, – azokét is, akik a migránsok tömegében próbálnak elbújni a hatósági felelősségre vonás elől, – s magukat “menekültnek” álcázva akarnak elsunnyogni.

***

Most már itt van az ideje, hogy a kormányzat, a rendőrség, a határvadászok és a honvédség, – valóban felvegye a kesztyűt, – és ha nem is adnak ki tűzparancsot, – de a szinte ezzel egyenértékű parancsot kiadhatnák végre; a magukat “menekülteknek” kiadó embercsempészek kommunikációjának totális blokkolására! – Ezzel szó szerint megvakítanák őket, s lehetetlenné tennék a “menekültáradat” általuk történő irányítását.

Szabad Riport

Felhasznált források: New York Times + SzRTI saját információk

Meghökkentő dolgokat vásárolt a főváros a menekültek miatt

Laptop, mikró, kávéfőző – nyolc nap alatt összesen 29,3 millió forintot költött a főváros a pályaudvarok mellett kialakított tranzitzónák működtetésére, holott Budapest vezetése már az elején leszögezte: a fővárosi intézményeknek az a feladatuk, hogy minél hatékonyabban és minél gyorsabban továbbküldjék a migránsokat a kijelölt befogadóállomások felé. Az új Verseny utcai tranzitzóna havi működési költsége várhatóan 77,2 millió forint lesz.
Pető György, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságának (FÖRI) vezetője a Keleti pályaudvar melletti tranzitzóna megnyitásakor mindenkit figyelmeztetett a „túlvárakozás veszélyére”. Ez csak tüneti kezelés, ami a környékbeli területek tehermentesítésére lehet alkalmas.

jut

A főváros tehát a legalapvetőbb közegészségügyi és higiénés viszonyokat – vízvételi lehetőség, zuhany- és WC-használat – biztosította a menekülteknek. A legvastagabban a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. ceruzája fogott: a területek nyolc napig történő „fokozott fertőtlenítéssel” történő takarításáért és a kukaürítésért 12,6 millió forintot számlázott. A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. 3,6 millióért biztosította és ürítette a WC-konténereket.
A BKV két buszt adott a menekültek pályaudvarok közötti szállításához, amelynek 2,6 millió forint volt az ára. A BKK Közút 2,3 milliót kért, amelynek legnagyobb tételét 120 darab 30×42 centiméteres tájékoztató tábla legyártatása és műanyag oszlopon való elhelyezése jelentette. A Főkert 2,6 millió forintos költségének java részét a II. János Pál pápa tér megtisztítása tette ki.
De a legmeghökkentőbb a FÖRI 5,2 milliós kiadása. Így például harmincan kaptak százezer forintos „céljuttatást”, a túlmunkáért 3,17 milliót fizettek ki nyolc napra. De hirtelen venni kellett három laptopot, kilenc íróasztalt, egy mikrót, egy mobil klímát és egy kávéfőzőt. (Talán itt főzték a duplát a szír menekülteknek.) Az új Verseny utcai tranzitzóna havi működési költsége várhatóan 77,2 millió forint lesz. A legtöbbet ezúttal is az FKF kéri: 47,2 milliót. Míg a korábbi költségek háromszorosát tervezi számlázni a BKV és több mint ötszörösét az FCSM.
(NOL)

Egyetlen irodából elérhetővé válhat a magyarországi zsidólista

Új központi nyilvántartást hozna létre a kormány, amiben tárolnák minden magyar állampolgár arcképét. Az intézkedés lehetővé teszi a hazai zsidóság listázását és egy hiteles cigány népszámlálás elvégzését is.

A Belügyminisztérium által nyilvánosságra hozott törvénytervezet szerint egy olyan központi nyilvántartás jönne létre, ami kezdetben a hivatalos igazolványképekből épülne, és ahhoz valamennyi állami szerv hozzáféréssel rendelkezne. Az intézkedés nem igényel állampolgári közreműködést: a személyi igazolványok, vezetői engedélyek, útlevelek már létező képeit vonják össze egyetlen hatalmas adatbázisba. A tervezet véleményezésére szeptember 1-ig van lehetőség, így mire a lakosság többsége tudomást szerez az új adatbázisról, annak létrehozásáról már a hozzájárulása nélkül is végleges döntés született.

A belügyminisztérium a nemzetközi okmányhamisítás elleni harccal, bűnözők felkutatásának könnyebbé tételével, ismeretlen holttestek azonosításával, politikusok, védett személyek biztonságának garantálásával indokolja az új központi nyilvántartás létrehozását. Az intézkedés indoklása elsősorban az állampolgárokkal elfogadtatás megkönnyítését célozza. Az adatbázis létrehozásával párhuzamosan épül az új térfigyelő-kamera rendszer, melyek – némi modernizáció után – arcfelismerő programmal lehetővé teszik, hogy a hatóságok a körözött bűnözők tartózkodási helyéről friss információt szerezzenek.

Gyakorlati haszna azonban állambiztonsági szempontból jelentős: az adatbázis megkönnyíti a párhuzamos személyazonosságok kiszűrését, ami így a kémelhárítást tehermentesíti. Példának okáért: ha X.Y. nevű személy másodvonalas politikusként működik egy ellenzéki pártban, de eközben egy vagy több másik neve is van, melyeken a nyilvánosság számára ismeretlen üzletemberként folytatja tevékenységét, az új központi nyilvántartás azt egy megfelelő programmal képes lesz kiszűrni. Ez a hazai titkosszolgálatok személyi állományát tehermentesíti, miközben nagyobb humánerőforrás működtetését teszi szükségessé a hazánkban működő idegen titkosszolgálatok számára.

A belügyminisztérium tervezete emellett lehetővé tenné valós időben több tízezer személy lehallgatását, amit a telefon- és internetszolgáltatókra vonatkozó új szabályozással garantálna. Eszerint minden, legalább egymillió előfizetővel rendelkező szolgáltatónak olyan csatlakozási pontokat kell kialakítania, ami lehetővé teszi az előfizetők 0,1 százalékának online lehallgatását, követését.

A baloldali liberális körökben és a jobboldali ellenzék soraiban egyaránt elhangzott ennek kapcsán az orwelli világra utalás. Tény, hogy az adatkezelés központosítása egy a társadalom teljes ellenőrzés alatt tartása felé tett újabb lépés – de azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a nyugati országokban ez ma meghatározó trend, és amennyiben a kormány nem lép ezen a téren, más országok nagyobb rálátással rendelkezhetnek a magyar társadalom folyamataira, mint a magyar kormány. Ez a mindenkori kormány milyenségétől függetlenül egy nemzetbiztonsági kockázat, amit semlegesíteni kell.

Az új központi adatbázisnak azonban vannak más, alternatív felhasználási lehetőségei is, amivel a magyar társadalom “jobbra tolódása” miatt számolni kell. Az arcfelismerő programok működésének logikája ugyanis lehetővé teszi, hogy bizonyos módosításokkal a rendszer más attribútumokat is kereshetővé tegyen. A két világháború közt, amikor a mára ideológiai okokból száműzetésbe került rasszantropológia fénykorát élte, a kutatók még nem is álmodhattak arról, hogy tízmilliós mintán, digitalizált adatbázissal dolgozhassanak. Egy adott személy rasszjegyeinek megállapításához az adott személy közvetlen, személyes vizsgálata volt szükséges – fizikai eszközökkel. Ma egy szélsőjobboldali kormány kezében a központi arckép-nyilvántartás azonban lehetővé tenné, hogy az adatbázis akár bőrszín vagy más rasszjegyek alapján kereshető legyen. Egyetlen program, ami az ismerten zsidó származású személyek arcképei közti egyezéseket megállapítja – és az új adatbázis alkalmassá válik arra, hogy a keresett attribútumok alapján

a teljes hazai zsidóság listázása akár egyetlen irodából, nem több mint tucatnyi szakértő alkalmazásával történjen meg – anélkül, hogy arról a nyilvánosság tudomást szerezne.

Mindez azonban nem feltétlen lenne szükséges egy magyarországi zsidólista elkészítéséhez. Ahogy minden más rendezvényen, a zsidó kulturális rendezvényeken és zsinagógákban is megszámlálhatatlanul sok fotó készült, melyeken egy arcfelismerő program – a központi adatbázissal összevetve – felismeri az ott jelen lévők személyazonosságát.

Vannak olyanok, akik szerint Orbán Viktor neofasiszta diktátor. Mások tisztában vannak azzal, hogy az adatbázis felhasználása nem csak kormányrészről történhet; a mai világban az adatbázisok jönnek-mennek, nagyobb országok titkosszolgálatai akkor is megszerzik, ha a magyarországi szolgálatok mindent elkövetnek az adatok biztonságban tartásáért. Amint elkészül az adatbázis, kész a magyarországi zsidólista. Annak felhasználása pedig politikai folyamatok, aktuális nagyhatalmi érdekek kérdése. Mint mindig, a politikában ma is elképzelhetőek látványos fordulatok: 25 évvel ezelőtt ki gondolta volna, hogy egy akkor még liberális politikus végül a liberalizmus és multikulturalizmus elleni harc szószólójává válik, vagy egy ellenzéki politikus a parlamentben javasolja a zsidók listázását?

http://hidfo.ru/2015/08/egyetlen-irodabol-elerhetove-valhat-a-magyarorszagi-zsidolista/

Egy érdekes idézet Weöres Sándortól

"Négyféle vezetőember lehet egy ország élén: Prokrusztész, Napóleon, Samu bácsi és Szolón.

Prokrusztész egy elgondolás híve, melybe nemzetét belekényszeríteni akarja, ha törik, ha szakad.

Napóleon szenvedélyes játékos és akár nyer, akár veszít, mindenképpen tékozol.

Samu bácsi úgy ül az uralkodói teremben, mint egy fűszerboltban, dekákkal és garasokkal ravaszkodik.

Szolón az isteni ihletre figyel, minden tette az örök mértékből ered és országa virul."
(Weöres Sándor)

Legfrissebb bejegyzések
...

Felelős Szakembereket, nem felelőtlen szakbarbárokat,
Kíváló Szakembereket, nem söpredék pártkatonákat!
Magyar Nemzetért tevő Szakembereket, nem magyarság ellen tevő HAZUGSÁGGYÁR alkalmazottakat!

 

„Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen”

 

Gróf Széchenyi István

Előzmények uzenek.blogspot.com illetve nyomaban.blogspot.com
Feedek
Megosztás
Honnan
websas.hu

MapFree counters! Free counters! Free counters!

HonlaprendszerüNK
 • 45 év szabad garázdálkodása
 • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
 • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
 • Adni, hogy még többet adhassak!
 • Adni, hogy még többet adhassak!
 • Advent-ÚrJövet
 • Afrikai Látnokokat követvén
 • Afrikai Hűség Hőség
 • Afrikai Víz
 • Ahogy kapom, úgy adom!
 • Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet
 • Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet – VESZPRÉM
 • Áldott legyen mindörökké az Úr neve!
 • Albert Líra
 • Alföld – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Alvidék-Délvidék, mikor térsz vissza hozzánk? – ZENTA
 • Amarilliszfélék
 • Amerikai Hűség Hőség
 • Amerikai Hűség Hőség – SOPRON
 • Amerikai Látnokokat követvén
 • Amoris Laetitia Háború
 • Andre Lowoa – VESZPRÉM
 • Április
 • Antikrisztus által Irányított Népvándorlás
 • Anzix
 • Anzix
 • Áradások-figyelmeztetések
 • Áradások-figyelmeztetések
 • Armageddon nyomában
 • Armageddon nyomában
 • Armageddon nyomában etnikai tisztogatású polgárháborúkban
 • Áttekintő irodalmi jelleggel
 • Augusztus
 • Ausztrálázsiai Hűség Hőség
 • Ausztrálázsiai Hűség Hőség – SORPON
 • Ausztrálázsiai Víz
 • Bács-Kiskun – SÜKÖSD
 • Bálványtemplomok, vértanuk vesztőhelye
 • Baranya – MOHÁCS
 • Begóniák
 • Békés – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Borsod-Abaúj-Zemplén – SÁTORALJAÚJHELY
 • Böjt-engesztelés-ima
 • Böjt-engesztelés-ima
 • Bölcsen Okosan Magyaran – ESZTERGOM
 • Bölcsen Okosan Magyaran Természetben
 • Bölcsen Okosan Törpemagyaran – BUDAPEST
 • Bölcsességek
 • Bölcsességek idézetekben
 • Bölcsességek, tapasztalatok, népi kutatások
 • Bölcsességek terjedelmében
 • BTankok
 • Buda
 • Budapest
 • BudaPilisSolt – ESZTERGOM
 • Buzogányvirágok
 • Csongrád – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • December
 • Dél-Alföld
 • Dél – Alföld – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Dél-Dunántúl
 • Dél – Dunántúl – BALATONFÖLDVÁR
 • Délvidék
 • Dezső Líra
 • Dunántúl – BALATONFÖLDVÁR
 • Ébredések, jelenések
 • Egri Érseki Kerület
 • Előbb-utóbb
 • Előre! Győzelemre Fel! – VESZPRÉM
 • Epikus Gyökereink
 • Epikusan A-C Lírailag
 • Epikusan A-E Lírailag
 • Epikusan D-F Lírailag
 • Epikusan F-K Lírailag
 • Epikusan FGIK Lírailag
 • Epikusan G-I Lírailag
 • Epikusan J-L Lírailag
 • Epikusan L-R Lírailag
 • Epikusan LMR Lírailag
 • Epikusan M-O Lírailag
 • Epikusan P-S Lírailag
 • Epikusan S-Z Lírailag
 • Epikusan SZ Lírailag
 • Epikusan T-Z Lírailag
 • Erdély-Csángóföld-Bánát-Körösmező-Máramaros-Székelyföld
 • Erdély-Bánát-Csángó-Körösmező-Máramaros-Székelyföld, mikor térsz vissza hozzánk? – ZSOMBOLYA
 • Erkölcsi Gyökereink
 • Ervin Líra
 • Esti Éjszakák
 • Észak-Alföld
 • Észak – Alföld – NYÍREGYHÁZA
 • Észak-Amerikai Víz
 • Észak-Magyarország
 • Észak – Magyarország – SÁTORALJAÚJHELY
 • Esztergom-Budapesti Érseki Kerület
 • Esztergom-Komárom – ESZTERGOM
 • Esztergom-Vác
 • Eucharisztia
 • Eurázsiai Unió az Európai Unió ellen
 • Európai Hűség Hőség
 • Eurázsiai Hűség Hőség – SOPRON
 • Európai látnok által követvén
 • Európai látnok által követvén
 • Európai Víz
 • Február
 • Fejér – ESZTERGOM
 • Fejezetek
 • Fejezetek
 • Felvidék-Kárpátalja
 • Felvidék, mikor térsz vissza hozzánk? – ZSOLNA
 • Ferenc Líra
 • Figyelmeztetések, üzenetek minden szinten
 • Föld
 • Föld
 • Frank Hűség Hőség – SOPRON
 • Friss Üzenetek a Nagy Figyelmeztetés előtt
 • Frissülés
 • Függtelen Határzár
 • Gábor Líra
 • Gomora Szodoma Technika
 • Gomora Szodoma Technika alapján a Végső Időkbe
 • Gomora Szodoma Technika Ellen a Végső Időkben
 • Gondolkodó Szemlélődő
 • Gyarlóságunk miatt az utolsó háború elkerülhetetlen
 • Gyermeki Hűség
 • GyökereiNK
 • Gyökereink
 • GyökereiNK TöbbEzer Kárpát-medencében – ESZTERGOM
 • Győr-Moson-Sopron – SOPRON
 • Hajdú-Bihar – NYÍREGYHÁZA
 • Hamis Béke
 • Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet… Földkerekségen
 • Heves – VÁC
 • Heves Jeges – SOPRON
 • Himnuszok-dalok településekről
 • Hogyan akartam, de mégse úgy lett
 • Hosszúság – AL-SAFIROV
 • HőseiNK PéldaképeiNK
 • Hűség Hőség
 • Hűség Hőség – SOPRON
 • Ibolyafélék
 • Igazságokat keresek, nem féligazságokat!
 • István Líra
 • Jácintok
 • Január
 • Jász-Nagykun-Szolnok – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Jelenések-Zarándoklások – VÁC
 • Jelenések-Zarándoklások – VÁC
 • Jézus az Emberiséghez
 • Jézus az Emberiséghez
 • Jézus az Emberiséghez
 • Jézus Krisztus Dobogó Szíve és Szeretete – SOPRON
 • Jézus Krisztus Urunk Dobogó Szíve és Szeretete
 • József Líra
 • Jövő a Múltból kikövetkeztethető – SÜKÖSD
 • Július
 • Június
 • Kadarkút-Siófok-Veszprém
 • Kadarkút-Siófok-Veszprém-Esztergom-Vác
 • Kalitka
 • Kalocsa-Kecskeméti Érseki Kerület
 • Karácsonyi kaktuszok
 • Kard(Gladiátor)virágok
 • Károly Líra
 • Kegyelemteljes Áldásodat kérjük jóságos Uram!
 • Keresztény bizonyságok, életek, történetek
 • Keresztény életek, filmek, történetek
 • Keresztes Imahadjárat
 • Kolon (S)Zala – SÜMEG
 • Kontyvirágfélék
 • Koralkák
 • Közép-Dunántúl
 • Közép – Dunántúl – ESZTERGOM
 • Közép-Magyarország
 • Közép – Magyarország – VÁC
 • Ladik
 • Lajos Líra
 • Latin.Amerikai Víz
 • Lég
 • Lég
 • Legendák, mesék, mondák
 • Liliomok
 • Lírikus Gyökereink
 • Legendás MeseMondaVilág – HERCEGSZÁNTÓ
 • Lélektárs – MOHÁCS
 • Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak
 • Magasság -VARSÓ
 • Magyarán-magyarul hazánk, nemzetünk, nemzedékünk
 • Május
 • Március
 • Margitvirágok
 • MártírSors
 • MártírSzentSors – SÜMEG
 • MédBabiloni Hűség Hőség – SOPRON
 • Meddig még?
 • Mélység – TRIESZT
 • Messze Távolban
 • Mi hunok 300millióan vagyunk
 • Mihály Líra
 • Munkanapló
 • Muskátlik
 • Nebáncsvirágok
 • Nefelejcsek
 • Nemzeti Imahadjárat
 • Nógrád – VÁC
 • November
 • Nyugat-Dunántúl
 • Nyugat-Dunántúl – SOPRON
 • Október
 • Olajfafélék
 • Olvasó gondolkodó
 • Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!
 • Örömhír
 • Örömhír
 • Örömhír
 • Őrvidék-Gyepüvidék
 • Őszinte alázatos erkölccsel
 • Pálmafélék
 • Pest – VÁC
 • Pesti kerületek – VÁC
 • Pesti Nagykörút
 • Péter Líra
 • Polgárháborús Védelem
 • Pólusharc
 • Pünkösd-ElJövet
 • Római Katolikus – keresztény rádió – ZENTA
 • Rózsák
 • Sándor Líra
 • Segítek, hogy segíthessek!
 • Skandináv Hűség Hőség
 • Somogy, Pannonhalmi főapáti birtoktól napjainkig – BALATONFÖLDVÁR
 • Sopron-Vác-Mohács
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg – NYÍREGYHÁZA
 • Szegfűk
 • Szélesség – TACHOV
 • Szentek köztünk élnek, a múlt róluk beszélnek
 • Szentek köztünk járnak, csodák bennünk élnek
 • Szeptember
 • Szeretve szeretett egységben szép az élet, ha nem adják meg-vissza türelemmel várd a lelkitársad!
 • Szétszaggatott szívek, akik összetalálkozhatnak, ha egymásra figyelnének mennyei segítséggel
 • SzívHang
 • SzívSzólam
 • Szodomán túl Armageddon
 • TABU
 • Tamás Líra
 • Természet Bűnös természetünk ellen lázad!
 • Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!
 • Tolna – Mohács
 • TöbbEzer
 • Tulipánok
 • Tűz
 • Tűz
 • Üdvözlet
 • Üzenet
 • Üzenet
 • Üzenet a Kárpát-medence területéről
 • Üzenet a Kárpát-medencén kívülről
 • Üzzed El a Sötétséget!
 • Üzzed El a Sötétséget!
 • Változás
 • Vas – SOPRON
 • Veszprém – SÜMEG
 • Veszprémi Érseki Kerület
 • Vigyázz!
 • Visegrádi Hűség Hőség – SOPRON
 • Víz
 • Víz
 • Zoltán Líra
 • 2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

  2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

  2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

   

  Free counters!

   

  Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: “Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a Sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

  Locations of Site Visitors