Armageddon nyomában

„Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!” „Jézus, szabadíts meg minket, tehetetlen bűnösöket, ellenségeidtől.”

Merkel anyó fejmosást kapott!

A magyar mainstrem médiák nem is említették Angela Merkel pénteki Bundestag – beli “ledorongolását”!

sarah

A Baloldali Frakció vezetője, Sarah Wagenkneht elég szépen kiosztotta Merkel kancellárasszonyt, a Washington lábaihoz való bármi áron való dörgölődzés miatt. “Miért van az Frau Merkel, hogy Ön úgy gondolja, hogy az amerikai kormány és az amerikai üzleti érdekek fontosabbak Önnek, mint a német érdekek? Ön Sidneyben a berlini fal lebontásának 25. évfordulóján azon kesergett, hogy az még mindig létezik a fejekben, és hogy újjáélednek a régi befolyási övezetek. Ön a nemzetközi jog lábbal tiprásáról harsogott Oroszország kapcsán. Hol élt Ön az utóbbi 25 évben Frau Merkel? Amikor az USA lábbal tiporta a nemzetközi jogot Irakban, Líbiában, Szíriában, Jugoszláviában? Vagy az Ön szerint összhangban volt a nemzetközi joggal? Mert az USA akként deklarálta?

Ön Frau Merkel! – Ön vezeti a hidegháború új kiadását Oroszország ellen. Ez pedig elsősorban a német és az európai gazdaságnak okoz károkat! Mert az USA – nak ez jó!”

Civil kutatási programnak álcázva indulna meg a világűr nyersanyagainak kitermelése

Újabb költségvetés-megvonásokkal kell szembenézzen a NASA űrprogramja, miután az amerikai kongresszus januártól egy aszteroida Hold körüli pályára állítását célzó program költségvetését is újra fontolóra veszi. A korábbi tervek szerint az űrügynökség elindítana egy szondát, ami megközelít egy 10 méteres aszteroidát, és azt gyakorlatilag "elvontatná", majd Hold körüli pályára állítaná, azzal a céllal, hogy abból mintákat hozzanak vissza a Földre. A projekttel már a kezdeti fázisban kiütközött az a probléma, hogy a NASA szakértőin kívül mindenki más szerint ennek semmi értelme, így pénzt sem érdemes költeni rá.

A programnak van egy következő fázisa is, amiről nem véletlen nem akarnak az amerikaiak politikai diskurzust tartani, enélkül viszont nem fogják a gyakorlatba átültetni az elképzelést. Egy ilyen projekt ugyanis hosszú távon lehetővé tenné, hogy az Egyesült Államok az űrprogramon keresztül hozzájuthasson olyan ritkaföldfémekhez, amelyek a Földön jelenleg túlnyomórészt Kína területén találhatók meg, és a nyugati elektronika olyan mértékben függ tőlük, hogy amennyiben a kínai (és orosz) készletek nem elérhetőek, a nyugati országokban semmilyen fejlett elektronikai eszköz gyártása nem lenne lehetséges. Mindez azonban érthető módon nem jutott be a politikai diskurzusba, mert az amerikaiak az előtt akarnának monopolhelyzetet kiépíteni ezen a téren (is), hogy más hatalmak jelentős előrelépést tennének ezirányba.

Hídfő.net.ru | RitkaföldfémekRitkaföldfémek - több mint 50%-os arányban Kína területéről. 30 millió európai munkahely is függ tőlük.

Mivel a politikusok tisztán politikai alapon vizsgálják a NASA által meghirdetett projekteket, azoknak következetesen semmi értelme. Bill Nelson, demokrata politikus, az amerikai szenátus kereskedelmi, tudományos és technológiai albizottságának elnöke következetesen annyit nyilatkozott a NASA programjairól, hogy "azok, akik egy aszteroida helyett inkább a Holdra akarnának visszamenni, mutassák a pénzt." Nelson szerint a következő évtizedben talán újra lehetséges lesz egy amerikai holdprogram, a Marsra tett expedíció előkészítéseként, de egyelőre ennek a finanszírozása nem megoldott, a NASA ne terveket szövögessen, hanem abból a pénzből dolgozzon ki programokat, amit a szenátus a rendelkezésére bocsát.

Üzleti alapon egyelőre az aszteroida Hold körüli pályára állítását célzó projekt is kérdéses, ennek ugyanis akkor lenne haszna, ha a programból nem csak kutatási eredmények származnak, hanem azzal a Földön ritka és így felbecsülhetetlen értékű nyersanyagokhoz jutnak hozzá.

Az előzetes tervek szerint az ezt célzó küldetésre is csak az évtized vége felé kerülhet sor, elsősorban a kutatási program technikai nehézségei és a pénzügyi gondok miatt. A terv abból állna, hogy a NASA robotszondájával befognak, elvontatnak és Hold körüli pályára állítanak egy aszteroidát, amit utána a Mars misszió ugródeszkájaként használnának. Ennyiből értelemszerűen nem jövedelmező a befektetés, mert a politikusok annyit látnak belőle, hogy ez egy nagy kiadás, ami egy még nagyobb kiadást készít elő, de semmi kézzel fogható haszna nincsen. Annyi kézzel fogható haszna mégis csak lenne, hogy a NASA által kiszemelt aszteroidák sokszor olyan fémeket tartalmaznak (vagy maga az aszteroida egyetlen hatalmas fémtömb), ami a Földön esetleg nem elérhető, vagy a legdrágább anyagok közé tartozik.

Hídfő.net.ru | NASA aszteroidCivil kutatási programnak álcázva indulna meg a világűr nyersanyagainak kitermelése

A republikánus szenátorok csak "költséges őrületnek" nevezik a programot. Érthető, mert annak sok vonatkozását nem lehet nyilvánosságra hozni. Elég azonban, ha annyiból indulunk ki, hogy a nyugati kormányok soha semmi olyan lépést nem tesznek, ami nem vezethető vissza a közvetlen anyagi haszonra. Ennek megfelelően a NASA programjaiban is elsősorban az anyagi hasznot kell keresni - ami ezesetben közvetlen geopolitikai előnnyel is jár; az Egyesült Államok "magas-technológiájának" fenntartása ugyanis olyan hatalmak nyersanyagkészletétől függ, melyekkel szemben Washington ellenséges politikát folytat. Az amerikai kormány pedig inkább az űrből szerezné be a szükséges ritkaföldfémeket, mint hogy a Földön békét kössön.http://www.hidfo.net.ru/2014/11/30/civil-kutatasi-programnak-alcazva-indulna-meg-vilagur-nyersanyagainak-kitermelese

2015. március elsejétől megszünteti a kormány a leg népszerűbb segélyeket.


A hír igaz! Törlik a szociális törvény kötelező segélyei közül a leg népszerűbbeket.


Nem várnak túl sokat, hogy felkészülhessenek az emberek. Még itt lesz a hideg idő, de már nem lesz állami támogatás a fűtésre sem.


A kormány tényleg jól átalakítja a szociális rendszert, ugyanis szerintük ezeknek a támogatásoknak nem jó a folyósítási háttere. Így nagyon nagy hatalomhoz jutnak az önkormányzatok.


Ezek a leg népszerűbb támogatások, amik megszűnnek 2015. március elsejével:

 • rendszeres szociális segély,
 • lakásfenntartási támogatás,
 • adósságkezelési támogatás,
 • óvodáztatási támogatás.


A rendszeres szociális segély helyett egységessé teszik az aktívkorúak támogatását így az önkormányzat fog dönteni mindenről.


Az óvodáztatási támogatást 2015 szeptember elsejével szüntetik meg.
Akiknek járnak ezek a támogatások 2015. február. 28.-áig folyósítják és nem tovább.

Többszáz tonna humanitárius segély Novorosszija területére - tízezrek várakoznak otthon nélkül

Megérkezett a Luganszki Népi Köztársaság területére az orosz vészhelyzetek minisztériumának újabb segélyszállítmánya. Több mint 40 teherautóból álló konvoj érkezett Luganszkba, mintegy 400 tonna humanitárius segéllyel, főként építési alapanyagokkal és élelmiszerrel. Ma délelőtt kezdődött meg a konvoj szétválása és a kirakodás. A közlemény szerint rendkívüli helyzet nem állt elő, a leszállítás gond nélkül megtörtént.

Hídfő.net.ru | Humanitárius konvoj

Donyeck határában szintén egy 60 gépjárműből álló konvoj várakozik, ezek több mint 800 tonna humanitárius segélyt visznek a Donyecki Népi Köztársaságba. Az újabb konvoj esetében a célba juttatást már az időjárási viszonyok nehezítették, hóvihar, jegesedés és rossz látási viszonyok közepette történt a segély célba juttatása. A beszámolók szerint esetenként a két gépjármű közti távolságot se lehetett belátni, a konvoj minimális sebességgel haladt, emiatt a szállítmány a korábbiaknál lassabban jutott célba.

A kiszállított humanitárius segély létfontosságú, mivel az ukrán csapatokkal vívott harcok során a volt ukrán megyében több száz családi házat semmisített meg a kijevi csapatok tüzérségi támadása, a központi területeken pedig egész lakóparkok égtek ki. Több tízezer civil, akik részt sem akartak venni semmiféle politikai csatározásban vagy függetlenségi harcban, egyik pillanatról a másikra áldozatává vált az ukrán csapatok tüzérségi támadásainak, és jelenleg Oroszország területén, vagy az orosz határ mentén menekülttáborokban várja, hogy a függetlenedő köztársaságok - Moszkva segítségével - új otthonokat biztosítsanak a háború által elűzött családoknak.


http://www.hidfo.net.ru/2014/11/30/tobbszaz-tonna-humanitarius-segely-novorosszija-teruletere-tizezrek-varakoznak-otthon

Laci Te! Hallod – e?!

A szigetszentmiklósi Nyár utcában terpeszkedő Kövér – lak környéke csütörtökön ismét felélénkült. A “magyar” országgyűlés örökös és fölkent elnökének lakhangyija előtt a Nem adom a házamat Mozgalom aktivistái zavarták a Ház Urának nyugalmát. (Nem először esett ez meg! – de nem is utoljára – és hát az utcabéliek is kezdik megszokni, hogy az amúgy nemigazán kedvelt szomszédjukat vegzálják időnként.)
Csupa bajuszos demonstráló otthonvédő olvasta szemére – fejére Kövér Lászlónak az általa gardírozott országgyűlésnek nevezett politikai bűnözői csoportosulások gaztetteit, és helyezett kilátásba egy közeljövőbeni kis nemzeti számonkérést. (A bajuszok azok többnyire álságos, ragasztott és rajzolt förmedvények voltak egyébként, utalva a demonstráció célalanyának útálatos voltára!)
A mintegy háromórás (nyitással – produkcióval – zárással) demonstráció kötelező hatósági kellékei is felvonultattak. A rezidencia őrei már régi ismerősökként tekintettek a megjelentekre, a feliratokat is már kívülről ismerik.
A “whytézz” úr – a Nemzet Bajusza – természetesen a bajszát sem dugta elő a családi fészekből. (Lehet hogy “ott se vaút”!)
A kivezényelt rohamrendőrök is békésen kivárták a demonstráció végét, majd kis híján egyeztettek Póka Lászlóékkal, hogy legközelebb akkor hol is?
Hát a legközelebb az ma délután három órakor lesz a Trócsányi – villa előtt, utána pedig az otthonvédők “tisztelgő” látogatást tesznek a “Bonafarm”, az OTP és még ki tudja hány rablócég tulajdonosának – Csányi Sándornak – otthonvédő berkekben a Legnagyobb Uzsorás névre elkeresztelt – a hajlékjánál. A túrát a Nem adom a házamat Mozgalom az “Első Gyertya” akciónévvel illeti, Advent első vasárnapja lévén a mai!

https://balrad.wordpress.com/2014/11/30/laci-te-hallod-e/

Lesz pénz arra, hogy hétvégén is meleg ételt kapjanak a gyerekek

A cél, hogy legalább egyszer mindennap meleg ételhez jusson minden arra rászoruló gyerek, ezért a kormány 5 és fél milliárd forinttal többet szán jövőre a gyermekétkeztetésre. Így már nemcsak a nyári szünetben, hanem iskolaidőben, a hétvégéken is biztosítani tudják a szociális étkeztetést.

A kormány célul tűzte ki, hogy minden gyereknek naponta legalább egyszer meleg ételhez kell jutnia. Ezért a jövőre életbe lépő új gyermekvédelmi törvényben kiszélesítik a szociális étkeztetést. Ezután már nemcsak a nyári szünetben, hanem iskolaidőben is minden hétvégén kapnak majd meleg ételt a rászoruló gyerekek. „Jövőre a tanévközi gyermekétkeztetésre 5 és fél milliárd forinttal fog emelkedni ennek a támogatásnak az összege. A nyári étkeztetés pedig 25 százalékkal fog emelkedni 2,4 milliárd forintról 3 milliárd forintra. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy ezt továbbfejlesszük” – mondta a HírTV-nek a felzárkóztatási államtitkár, Czibere Károly.

A Központi Statisztikai Hivatal szerint a kiskorúak negyede súlyos anyagi körülmények között él, további 41 százalékuk pedig ki van téve a szegénység és kirekesztődés kockázatának. Ennek egyik oka, hogy a szegényebb háztartásokban több a gyermek; a másik az, hogy a kisgyermekes háztartások többségében az anya nem dolgozik, így kevesebb jövedelemmel rendelkeznek.
A népesség egyharmada olyan háztartásban él, ahol gondot okoz, hogy kétnaponta hús kerüljön az asztalra.
Jövőre 8 milliárd forinttal többet szán a kormány családtámogatásra is. A Magyar Nemzet információi szerint a terhességi-gyermekágyi segély és a gyermekgondozási díj mértéke 5 és fél százalékkal emelkedik.
(Csatlós Hanna)

Hihetetlen pénzügyi hablaty – Így magyarázzák Magyarország jelenlegi és további kifosztását a nemzetközi hitelminősítők

fitch-rating

MTI: Megerősítette Magyarország államadós-osztályzatait pénteken a Fitch Ratings. A besorolások kilátása továbbra is stabil.

Figyelem! – Rafinált bankár magyarázkodás következik arról, hogy szerintük miért is legális dolog hazánk mérhetetlen kifosztása. – Csak erős gyomrúaknak, az MTI tolmácsolásában:

“A nemzetközi hitelminősítő jelenleg “BB plusz” osztályzattal tartja nyilván a hosszú lejáratú szuverén magyar devizaadósságot; ez a besorolás egy fokozattal elmarad a befektetési ajánlású kategória alsó szélétől. A Fitch besorolási listáján a forintban kibocsátott hosszú futamú államadósság minősítése ennél egy osztattal jobb, “BBB mínusz”.

A cég megerősítette “BBB” szinten a besorolási országplafont is, amely a magyar gazdaságban honos kereskedelmi adósok felső osztályzati határa. Ez két fokozattal jobb az irányadó szuverén magyar devizaadós-osztályzatnál.

A Fitch Ratings az európai és az amerikai piaci zárások után, péntek este Londonban bejelentett döntéssel erre az évre lezárta a magyar adósosztályzat felülvizsgálati ciklusát. A másik két nagy nemzetközi hitelminősítő, a Moody’s Investors Service és a Standard & Poor’s 2014-es menetrendjében sem szerepel már Magyarország besorolásainak további vizsgálata.

Magyarországot a három cég közül jelenleg a Standard & Poor’s tartja nyilván a leggyengébb besorolással: ennél a hitelminősítőnél a hosszú és a rövid lejáratú magyar államadósság-kötelezettségek osztályzata “BB/B”. A hosszú futamidejű “BB” magyar osztályzat az S&P listáján a befektetési ajánlású sáv aljától két fokozattal marad el, és eggyel gyengébb, mint a Moody’s és a Fitch szuverén magyar besorolása.

Moody’s “Ba1″ hosszú távú magyar államadós-osztályzata e cég besorolási módszertana alapján azonos a Fitch Ratings most megerősített “BB plusz” hosszú futamú magyar szuverén devizaadós-minősítésével.

A Moody’s e hónap elején stabilra javította a leminősítés lehetőségére utaló addigi negatívról a magyar besorolás kilátását. A cég e lépése nyomán a magyar szuverén adósosztályzat mindhárom nagy nemzetközi hitelminősítő nyilvántartásában immár stabil kilátással szerepel.

A Fitch Ratings a magyar adósosztályzatok péntek esti megerősítéséhez fűzött londoni elemzésében közölte, hogy az idén 3 százalék feletti – jövőre azonban érezhetően lassuló – növekedést, és a következő évekre 3 százalék alatti GDP-arányos államháztartási hiányt vár a magyar gazdaságban.

A Fitch jelenlegi előrejelzése szerint a magyar hazai össztermék 2014-ben 3,2 százalékkal növekszik, ami “markánsan meghaladja” az Európai Unió más gazdaságainak bővülési ütemét, bár elmarad a Fitch által Magyarországéhoz hasonló szuverén besorolással nyilvántartott országcsoport 3,7 százalékos idei várható mediánértékétől.

A Fitch Ratings londoni elemzői az idén a GDP-hez mérve 2,9 százalékos, jövőre és 2016-ban 2,8, illetve 2,7 százalékos államháztartási deficitet várnak. A hitelminősítő szerint az idei magasabb hiányt a választási évvel összefüggő “célzott” költségvetési intézkedések magyarázzák.

A cég szerint a 3 százalék alatti hiányok elősegíthetik a közadósság-ráta valamelyes mértékű fokozatos csökkenését, de a “kiszámíthatatlan üzleti környezet” hatással lehet a jövőbeni beruházásokra.

A munkanélküliségi ráta markáns csökkenése élénkíti a fogyasztást, a Fitch Ratings azonban 2015-ben 2,3 százalékra lassuló GDP-növekedést vár a magyar gazdaságban, tekintettel az Európai Unió előző finanszírozási ciklusának kifutására. A globális környezet várható fokozatos javulása középtávon 2,5 százalékos növekedési ütemet tehet lehetővé a magyar gazdaságban – jósolták a Fitch londoni elemzői.

Ez valamivel derűlátóbb előrejelzési pálya más nagy londoni házak rövid és középtávú prognózisainál.

A UBS bankcsoport londoni befektetési részlegének közgazdászai a 2015-2016-os időszakra szóló legutóbbi átfogó térségi prognózisukban 2,2 százalékos éves növekedéseket valószínűsítettek a magyar gazdaságban.

A JP Morgan globális pénzügyi szolgáltató csoport londoni elemzői a felzárkózó térségről összeállított, novemberre szóló havi előrejelzésükben 2015-re ugyancsak 2,2 százalékos növekedést jósoltak Magyarországon.

A Moody’s Investors Service minap Londonban ismertetett éves országjelentésében szintén azt jósolta, hogy a következő három évben a magyar hazai össztermék évi átlagban 2,2 százalék körüli ütemben bővülhet.

A magyar osztályzatok megerősítéséhez fűzött pénteki elemzésében a Fitch Ratings azt valószínűsítette, hogy az államháztartás várható deficitpályája alapján a GDP-arányos államadósság-ráta lassú csökkenésnek indul. A cég előrejelzése szerint az adósságráta 2016-ra 76,4 százalékig süllyed a 2013-ban mért 77,3 százalékról. Mérsékelt hiányokkal és éves átlagban a GDP-érték 1 százalékának megfelelő elsődleges többlettel, valamint 2,5 százalékos éves GDP-növekedésekkel számolva a Fitch Ratings 2022-re 71 százalékos államadósság-rátát vár, megjegyezve, hogy ez is magas adósságterhet jelentene.

A jelentős folyómérleg-többletek és a külső adósság leépítésének folyamata ugyanakkor várhatóan a nettó küladósság markáns csökkenéséhez vezet: a Fitch Ratings saját számítási módszertana szerint az így mért adósságráta 2016 végére 40,5 százalékig csökkenhet a 2013-ban mért 64,7 százalékról.

A devizaalapú adósságok ügyében hozott új törvények erősítik a háztartások pénzügyi mérleghelyzetét, ugyanakkor tovább gyengítik a már most is ingatag bankszektort – áll a Fitch elemzésében. A cég várakozása szerint a magánszektornak folyósított banki hitelek értéke az idén és 2015-ben is csökkenni fog, reálértéken 1,7, illetve 0,3 százalékkal.”

MTI – SzRTI

Az 'Év Bankára 2014'

Hitelminősítés: Megerősítette Magyarország osztályzatait a Fitch. – Bankminősítés: Már készítik a bilincseket a bűnös bankároknak az elszámolók…

MTI: Megerősítette Magyarország államadós-osztályzatait pénteken a Fitch Ratings. A besorolások kilátása továbbra is stabil.

SzRTI: A Fitch hiénái csak ne osztogassanak megtévesztő osztályzatokat, különösen ne a magyaroknak!

- Hírek, kommentárok, vélemények -

“Hihetetlen pénzügyi hablaty – Így magyarázzák Magyarország jelenlegi és további kifosztását a nemzetközi hitelminősítők” – írtuk előző anyagunkban arról, – hogyan teszik pénzügyi hablatyolással, rafinált bankár magyarázkodással, – vetítéssel és vakolással, – legálissá hazánk hihetetlen kifosztását, – a bankok által fizetett nemzetközi hitelminősítő intézetek.

Nos erről véleményünk a következő:

“A Fitch Ratings péntek este Londonban bejelentett döntéssel erre az évre lezárta a magyar adósosztályzat felülvizsgálati ciklusát.”

A Fitsch hiénái, – kiket nem mellékesen épp azok a bankok fizetnek, akik a hitelezési rendszerükkel tönkre teszik az adós országokat – és ezen bankok aktuális hitelezési stratégiái szerint minősítenek le, vagy fel bárkit, – csak ne osztogassanak megtévesztő osztályzatokat, különösen ne a magyaroknak!

Sok olvasónk nem tudja, (persze vannak, akik igen), de MINDEN hitelminősítő céget a hitelező bankok finanszíroznak!

Az adott tranzakció besorolását aszerint határozzák meg, hogy mekkora hitelt akarnak nyújtani neki, – emlékezzünk Izlandra!

A hírhedt és felemlegetett bankár etika, – (a zsidó pénzoligarchia bankár etikája) nem más, mint az, – hogy valamely bank minél jobban lerabol egy országot, céget, – annál drágább, annál aljasabb és annál teljesíthetetlenebb feltételeket szab az általa nyújtott hitelhez, – minél inkább égető szüksége van az illető országnak a forrásokra.

Ezeket a feltételeket szemérmetlenül és megtévesztő módon, – az általa lefizetett, – és így a valóságban, a “zsebében lévő” hitelminősítőtől megrendelt, – minősítő osztályzatra alapozza.

Ezt a szempontot sosem szabad figyelmen kívül hagyni, ha a hitelminősítők kerülnek szóba. Ugyanis ez a parasztvakítás magasiskolája.

De van még egy aljas buktató ebben bankár közgazdaságban; ez pedig a GDP;

Ez ugyanis egy ország tényleges teljesítményének és valódi pénzügyi állapotának felmérésére, – a legteljesebb mértékben ALKALMATLAN! – Mivel abszolúte nem a valóságot mutatja.

Egy ország GDP-jének vizsgálatakor, a legteljesebb mértékben fals adatokat kaphatunk, a vizsgálat befejezésekor. – Mivel a GDP mérés nemhogy csak DURVÁN manipulált adatokkal dolgozik, – de azt is méri, ami valójában nem létezik.

Vagyis a GDP-hez kötni bármit is, – azt jelenti, hogy eleve egy pénzügyi bűvészmutatványt végeznek, – néphülyítés céljából. – Ez legalább olyan óriási közgazdasági “találmány”, (tudjuk kiknek a találmánya), – mint a kamatos kamat, és teljes hiteldíj mutató. (THM).

Tehát ezek a hiénák, csak NE osztogassanak különféle osztályzatokat, különösképpen ne a magyaroknak! – És ez nemcsak a Fitch-re vonatkozik, hanem a Standard & Poor’s-ra, a Moody’s-ra, a JP Morgan-ra, és a többire és a többire is,… annál is inkább, mert ezek a pénzügyi fosztogató bandák nagy mértékben kivették részüket a globális, – vagyis a világra szóló devizapiaci csalásból, – melyben mesterségesen manipulálták, többek közt a svájci frank árfolyamát, – s melynek egyik “eredménye” lett a magyar devizaadós válság is!

“A nemzetközi hitelminősítő jelenleg “BB plusz” osztályzattal tartja nyilván a hosszú lejáratú szuverén magyar devizaadósságot; ez a besorolás egy fokozattal elmarad a befektetési ajánlású kategória alsó szélétől.”

Azt csak hiszi ez a mohó finánctőke, hogy Magyarország tartozik neki, – ugyanis mióta nevezik tartozásnak a világ tisztességes felén azt a minősíthetetlen pénzügyi uzsorát, – mellyel hazánkat zsarolják, majd 3 évtizede?

Magyarország a tartozásait rég kifizette, – sőt, 20 évvel előre is fizetett.

Itt van az ideje Magyarországnak elfelejtenie ezt a sok amerikai pénzügyi hiéna bandát, – hogy saját pénzügyi rendszert építsen ki, – és egyben teljesen kinyissa kapuit kelet felé.

Szabad Riport

Tízre nőtt a fagyhalál áldozatainak száma

Elhagyatva, az utcán halálra fagyva

Egy hónap leforgása alatt nyolcan fagytak meg Magyarországon, és ezzel tízre nőtt a fagyhalál áldozatainak száma október közepe óta – adta hírül a Magyar Szociális Fórum vasárnap.

Az áldozatok többsége (7 fő) a szabad ég alatt fagyott meg. Kisebbségük (3 fő) saját fűtetlen otthonában. A tíz áldozat közül kilencen férfiak. Míg az elsőként megfagyott két férfi életkora 49 és 53 év volt, az újabb nyolc elhunyt életkorának átlaga 60 év. Az egyetlen nő áldozat szintén a szabad ég alatt hűlt ki – jelentette az MSZF.

Kiadta: MSZF SZK – www.mszfszk.hu

Brutálisan szigorítanák a bevándorlást Svájcban

A lakosság 0,2 százalékában korlátoznák a bevándorlók számát Svájcban – erről is dönt a mai népszavazás.

A svájciak tavaly februárban, csekély többséggel ugyan, de már csökkentették a bevándorlási kvótát, az „Állítsuk meg a túlnépesedést – védjük meg természeti erőforrásainkat” elnevezésű népszavazási kezdeményezés azonban még tovább megy.

Svájc lakossága 8,2 millió fő – egymillióval több, mint húsz évvel ezelőtt. S bár a munkanélküliség alacsony, az életszínvonal pedig magas, sok svájci fél a túlnépesedéstől és az ezzel járó környezeti hatásoktól – emlékeztetett a BBC.

A berni kormány ugyanakkor arra figyelmeztetett, hogy nemcsak az ország gazdaságát hátráltatná az igenek győzelme – a munkaerő 25 százaléka külföldi –, de az Európai Unióval a bevándorlás kérdésében folytatott tárgyalásokat is, és általában véve rontaná a Brüsszellel fenntartott kapcsolatot.

A közvélemény-kutatások szerint szoros lesz az eredmény.

Szeretik az aranyat

A bevándorlás korlátozása mellett az embereknek véleményt kell alkotniuk egy másik kezdeményezésről is. A jobboldali Svájci Néppárt köreiből származó javaslat azt indítványozza, hogy a svájci jegybanki devizakészletek legalább 20 százalékát a jövőben aranyban kellene tartani.

A svájci jegybank, az SNB, az euróválság idején vezette be a minimális euróárfolyamot. A tőke tömegével áramlott euróból a menedékvalutának számító frankba, és a svájci valuta annyira megerősödött, hogy az export kezdett versenyképtelenné válni. Ha javaslat a népszavazáson többséget kap, akkor a frank gyengítése érdekében vásárolt minden egyes euróból 20 centért aranyat kellene vásárolnia a jegybanknak. További lépésként az SNB nem adhatna el az ország aranykészletéből, amelyet ezután csak Svájc területén őrizhetnék.

AZ SNB aranykészlete jelenleg 1040 tonna, több mint 35 milliárd frank értékben, ami a devizatartalékok mintegy 7,5 százaléka. Az 500 milliárd frankos devizakészletek nagy része euróban és dollárban fekszik. Ha a polgárok megszavaznák a kezdeményezést, a jegybanknak 70 milliárd frank értékben kellene, mintegy 1500 tonna aranyat vásárolnia. A műveletre az SNB-nek öt éve lenne. A megvásárolandó arany mennyisége ugyanakkor meghaladja a világ éves aranykitermelésének a felét.

A népszavazáson mintegy 5 millióan járulhatnak az urnákhoz.

http://www.origo.hu/nagyvilag/20141130-brutalisan-szigoritanak-a-bevandorlast-svajcban.html

Palesztína az Arab Liga pártfogásában - Elmarasztalják Izraelt

 

Az Arab Liga külügyminiszterei tegnap Kairóban megegyeztek abban, hogy olyan közös határozattervezetet fognak az ENSZ Biztonsági Tanácsa elé terjeszteni, amely határidőt szabna a palesztin állam megteremtésének, az izraeli "megszállás" felszámolásának. A dokumentumban a miniszterek nem jelölték meg, hogy mikor terjesztenék be a tervezetet, de diplomáciai források tudni vélik, hogy Jordánia - mint a BT nem állandó tagja - "napokon belül" megteszi ezt. A kairói ülés résztvevői létrehoztak egy bizottságot, amelyben Kuvait, Mauritánia és maga Nabíl el-Arabi, az Arab Liga főtitkára foglal helyet, s amelynek az lesz a feladata, hogy megkezdje a nemzetközi támogatás szervezését a tervezet számára. "A palesztin probléma nemzetköziesítése már korábban megtörtént, most viszont az az újdonság, hogy az arab országok és Palesztina elhatározták: határozattervezettel fordulnak az ENSZ BT-hez ebben a kérdésben" - mondta az ülésen Nabíl el-Arabi.

 

 

Az Arab Liga


Ezzel az arab országok e szervezete ismételten támogatásáról biztosította Mahmúd Abbász palesztin elnököt abban a szándékában, hogy az ENSZ BT-hez forduljon. Már szeptember 8-án - ugyancsak Kairóban - a külügyminiszterek megegyeztek abban, hogy határidőt szabnak az izraeli "megszállás" megszüntetésének, és már akkor szó volt egy olyan ütemterv kialakításáról, amely időponthoz kötné egy független palesztin állam létrejöttét is az 1967-es határok között, Kelet-Jeruzsálemmel mint fővárossal.

A mostani ülésen jelenlévő Mahmúd Abbász ismételten kijelentette: nem lehet tovább várni, most már a világszervezet Biztonsági Tanácsához kell fordulni, mert - mint fogalmazott - a jelen helyzetben nem tartható fenn tovább a "status quo", különösen olyan helyzetben nem, amikor az izraeli kormány folytatja támadásait, továbbra is építi az izraeli telepeket, épületeket bont le és földeket koboz el.

A hírügynökségek szerint valószínű, hogy az említett tervezet nem megy át a BT-n, mivel számítani lehet a cionvezérelt amerikai vétóra. Abbász környezete már korábban is jelezte, hogy ha ez megtörténik, eljárást kezdeményez a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) előtt izraeli háborús bűncselekmények vádjával.

Az Arab Liga külügyminiszterei szintén tegnap határozottan elutasították az Izraelt zsidó nemzetállamként meghatározó új jeruzsálemi törvényjavaslatot.

 

 

Bakta Lóránt

Európa nagyobbat bukhat az értelmetlen szankciókon

Az ukrán válság miatt Oroszországot sújtó korlátozások eltörlésére szólította fel tegnap az Európai Uniót Alekszej Meskov orosz külügyminiszter-helyettes, azt ígérve, hogy cserébe Moszkva is hatályon kívül helyezi az ellenszankciókat.

Oroszország augusztusban rendelt el embargót a nyugati élelmiszertermékekkel szemben, válaszul az ukrajnai orosz beavatkozás miatt foganatosított amerikai és európai szankciókra.

"Nem számítunk semmire az európai partnereinktől. Az egyetlen dolog, amit elvárunk, hogy vessenek véget az értelmetlen szankciós spirálnak, és haladjunk a szankciók és feketelisták eltörléséhez vezető úton. Ez cserébe számunkra is lehetővé tenné, hogy érvénytelenítsük a mi listáinkat, és előmozdítaná az ellenszankciót eltörlését" - mondta Meskov.

Az orosz pénzügyminiszter a hét elején kijelentette, hogy az olajárak esése és a nyugati szankciók évente mintegy 130-140 milliárd dolláros veszteséget okoznak Oroszországnak, de figyelmeztet, hogy nem jár végzetes csapással ez Oroszországra, nem omlik össze az orosz gazdaság, ellenben Európa nagyobb kockázatnak van kitéve az értelmetlen politikai malőrök miatt.

A külügyminiszter-helyettes 50 milliárd dollárra becsülte az uniós szankciók miatt keletkező jövő évi veszteséget. Európa vesztesége ezzel szemben - európai elemzők szerint is - legalább az ötszöröse az orosz veszteséghez képest.

 

Gölöncsér Miklós

A liberális média "angol humorhoz" hasonlítja a segítsényújtást

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter ígéretet tett rá, hogy visszavonják az Európai Unióval szemben hozott szankciókat, ha az EU előbb visszavonja saját szankcióit, amit Brüsszel Washington nyomására hozott meg. Ez a lépés képes lenne arra, hogy az EU stabilizálja gazdaságát, és újra lábra tudjon állni, megőrizvén versenyképességét a globális piacon. Az amerikai nyomásra hozott szankciók hatására ugyanis az EU rohamosan veszti versenyképességét.

Hídfő.net.ru | Szergej LavrovSzergej Lavrov orosz külügyminiszter

Az orosz gazdaság a nyugati előrejelzések szerint 50 milliárd dollár veszteséget fog jövőre elkönyvelni a szankciók miatt. Csakhogy, miközben a szankciók az orosz belpiacra jótékony hatással voltak, az EU gazdaságát kis híján összedöntötték. Nem volt olyan európai ország, ahol nem közvetlenül a gazdákat sújtotta volna az orosz importtilalom. Miközben a gazdák tömegesen csődbe mennek, Brüsszel minimális anyagi segítsége - amit eredetileg a gazdák kimentésére hirdettek meg - már az első héten kimerült, és az európai kormányok holdudvarához tartozó vállalkozásoknál nem jutott tovább. Nem csoda, hogy az EU keleti régióiban egyre fokozódik a szembehelyezkedés a brüsszeli és amerikai akarattal, mivel ezek az országok a szankciók és ellenszankciók hatására éppen a csőd szélén lavíroznak. Az EU tagállamok felében a gazdaság (olasz, spanyol, portugál, görög, stb) olyan szinten sínylette meg a politikai alapon hozott szankciókat, hogy jövőre lehet bele is buknak. A gazdák tömegesen csődbe mennek, jövőre drasztikusa csökkenhet a mezőgazdasági termelés, akár visszavonják a szankciókat, akár nem. Ha Oroszország további, ilyen hatásos ellenszankciót léptet életbe, az európai gazdaság összeroppan, maga alá temeti az amerikai érdek kiszolgálása. Az utóbbi 100 év során éppen harmadszor fogja egy európai csőd és egy újabb, milliók életét követelő háború kihúzni a csődből az Egyesült Államokat.

Moszkva jól látja ezt a folyamatot, és jól tudja, mit jelent ez. Súlyos árat fizettek már egy nagy győzelemért. Európa szintén, míg az Egyesült Államokban még egy ház sem dőlt össze, egyetlen ember nem halt meg az ellenség fegyverétől. Moszkva ezt akarja elkerülni, de ehhez a legminimálisabb szinten szükség van az Európai Unió politikai akaratára. Ha Európa - Oroszországgal együtt - békét akarna, akkor lesz is béke, és lenne felemelkedés is. Úgy viszont nem, ha elutasítják a békejobbot, - ha a segítő kezet nem fogadja el, akkor az EU épp most ítéli halálra magát.

Spanyol gazdák uniós zászlót égetnek, miután utcára borítottak százezer tonna, a szankciók miatt eladhatatlan terményt.

A szankciók és ellenszankciók miatt több százezer munkahely szűnne meg Európában, mert minden vállalkozás, ami eddig az orosz exportban volt érdekelt, egyik évről a másikra csődbe megy. Moszkva a szankciók visszavonásával segédkezet nyújt az európai gazdáknak. Nem a korrupt brüsszeli politikusoknak, hanem annak a több százezer embernek, aki az európai szankciók és orosz ellenszankciók miatt veszíti el megélhetését. A szankcióháború mindkét felet sújtja, de leginkább azokat a gazdákat, akik a gazdasági-politikai háborúskodás miatt kénytelenek elkönyvelni a csődöt.

Természetes, hogy az amerikai érdek kiszolgálása mellett elkötelezett liberális média ezt a hírt is igyekszik kiforgatni. Úgy tálalják, mintha Moszkva érdeke lenne a saját szankcióik visszavonása, és nem az orosz exportban érdekelt európai vállalatoké. Hazudnak mint a vízfolyás, mert a nyugat még a gazdasági katasztrófa szélén is győzelmi propagandát folytat.

Éppen pár napja számoltunk be a finn államfővel készült interjúról, amely a liberális médiában hatalmas hazugságok és csúsztatások árán, de teljesen ellentétes értelemmel jelent meg - mert hazudnak. A finn államfő kijelentette, hogy Finnország nem csatlakozik a NATO-hoz, mert ez megrontaná az kapcsolatukat Oroszországgal. Az államfő azt is kijelentette, hogy ő személyes véleménye szerint ellenzi országa csatlakozását a NATO-hoz. A finn államfő kijelentéseit a magyar média következetesen úgy tálalta, hogy Finnország elkötelezett a NATO-csatlakozás mellett.

Ahogy a korábbiakat is, a szankciókkal kapcsolatos híreket is igyekeznek félremagyarázni. Egy liberális sajtóorgánum a Gyalog-galopp fekete lovagjához (miután levágták kezét-lábát, bejelenti, hogy "egyezzünk ki egy döntetlenben") hasonlította Moszkvát. Miközben hazug győzelmi propagandát folytatnak, következetesen "megfeledkeznek" azokról a történésekről, amikor az Európai Unió tagállamainak gazdái több százezer tonna zöldséget-gyümölcsöt borítanak ki az utcára, mert az a szankciók miatt eladhatatlanná vált és csődbe mennek miatta.

Moszkva segédkezet nyújtott azoknak az európai vállalkozásoknak, akiket a liberális média semmibe vesz, vagy egyszerűen kiröhög. Ezek után azt várják, hogy emberek elmenjenek a tüntetéseikre, amin az Európai Unió zászlaját lengetik?http://www.hidfo.net.ru/2014/11/30/liberalis-media-angol-humorhoz-hasonlitja-segitsenyujtast

Paks - Fejlesztés magyar szakember-gárdával

Új üzemanyag-kazettával növelnék a Paksi Atomerőmű kapacitás-kihasználását, a paksi reaktorok számára kifejlesztett, 12 hónap helyett 15 hónapig használható fűtőelem magyar innováció - hangzott el az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. sajtótájékoztatóján.

Orosz és magyar szakemberek együtt dolgoztak

Hamvas István vezérigazgató hangsúlyozta, hogy az atomerőmű szakemberei több lehetőséget megvizsgálva dolgozták ki az üzemeltetési ciklus növelésének programját. Az orosz üzemanyaggyártó cég az ottani és a magyar tudományos háttér bevonásával fejlesztette ki az új fűtőelemeket, amelyek használatával a termelési idő növelhető. Az új kazettákat már tesztelik.

A vezérigazgató rámutatott: a meghosszabbított üzemanyag-ciklusnak köszönhetően ritkábban kell leállítani a blokkokat üzemanyag-cserére, illetve kevesebb kiégett fűtőelem keletkezik. Számos lehetőséget megvizsgálva és a nemzetközi tapasztalatokat figyelembe véve döntöttek úgy, hogy eddigi 4,2 százalékos átlagdúsítású helyett 4,7 százalékos átlagdúsítású üzemanyag-kazetták használatát vezetik be. A fejlesztésnek köszönhetően csökken a környező terhelés, emellett több energiát tudnak előállítani a biztonsági szempontok elsődlegességének figyelembevételével - húzta alá Hamvas István.

Az atomerőmű közlése szerint az új típusú üzemanyag segítségével éves szinten 2 százalékkal növelhető az erőműben megtermelt villamos energia mennyisége, ez önmagában 80 ezer háztartás, azaz közel negyedmillió ember éves, átlagos fogyasztásának felel meg.

A vezérigazgató kiemelte, hogy a blokkok üzembe helyezése után szinte azonnal elkezdődtek azok a fejlesztések az atomerőműben, amelyek a biztonság szintéjének folyamatos növelését szolgálták, a hatékonyságot, a versenyképességet javították, illetve azt célozták, hogy az erőmű berendezésének állapotát szinten tartva garantálják, hogy azok megbízhatóan működjenek akár a tervezett időn túl is.

Saját erőből fizették a fejlesztést

Hamvas István elmondta, hogy a műszaki mellett gazdasági indokok is alátámasztják az üzemidő meghosszabbítását. Rámutatott: a működő blokkok továbbüzemeltetése rendkívül költséghatékony beruházás, az üzemidő hosszabbításra fordított összegből semmilyen más megoldással nem lehetne 2000 megawatt termelő kapacitást létesíteni. Hozzáfűzte, mint minden fejlesztést, az üzemidő-hosszabbítást és az új üzemanyag kifejlesztését is saját forrásból finanszírozza az atomerőmű, ezek egyikéhez sem volt szükség költségvetési forrásra.

 

Hírfigyelő Szolgálat

Donbasszi hétvége

sis
Donbasszban a helyzet változatlan! A harctéri cselekmények jellemzője, hogy a tegnap reggeli rajtaütések után a népköztársasági erők megkezdték “heti rendes pihenőjüket” – valcmanisták pedig a reggeli felbolydulás után sem tudtak lenyugodni.
veze
A latortüzérség továbbra is a megszokott módon lövi Donyeck lakott területeit. A városban a legnagyobb izgalmat tegnap az váltotta ki, hogy a valcmanisták telibe találtak egy gázvezetéket “Kijev” – kerületben, ami aztán hatalmas lánggal égett! – egészen hajnali három óráig.
(Akkorra éget ki a közben lezárt csőszakaszból a gáz. Magyar szemek számára érdekesek ezek a “gázlégvezetékek”, amelyek pókháló módjára húzódnak a lakott területeken a házak között. De minden bizonnyal jó indokkal készítették így ezeket a csőrendszereket.)
Tegnap temették el Donyeckben a két nappal korábban a valcmanista terrorbombázásban meghalt 12 éves kissrácot.
A donyecki repteret ismét vad ostrom alatt tartja Nyalókakirály pribéktüzérsége. Avgyejevka és Peszki környéki tűzfészkeiből munkálkodik a latortüzérség. A népköztársaságiak vissza – vissza lőnek. Ez pillanatnyilag még elegendőnek tűnik a latrok reptértől való távoltartásához. A milicisták sakkozgatnak, meg igyekeznek hasznosan tölteni a hétvégét.

Motorola zászlóaljparancsnok otthonában számolgatja az utód megszületéséig hátralévő időt. Jelena asszony szerint már most okoz a “kis terrorista” némi gondot a mamának, de ez még a kötelező elviselhetőség határain belül van.

Dokucsajevszk lakosságának viszont tegnap délután alaposan kijutott a latortüzérség figyelméből. Először Bugasz környékéről kapták a nem kívánt “áldást”, majd amint onnan véget ért a település gránátozása, rázendített a Volnovaha mellett táborozó valcmanisták “Grad” – ütege.
dok
Szerencsére Dokucsajevszk lakossága már megszokta ezt a “fokozott figyelmességet”, de a tegnap késő délutáni – kora esti kettős akció már nagyon kiváltotta a rosszallásukat. Kész szerencse, hogy civil áldozata nem volt a tegnapi terrornak, viszont az egyik óvodaépület – mondjuk így – elveszítette funkcióját.

dok2

Mariupol környékén nagy a latorhorda készülődése. Érkezik a zsoldoshad megerősítéséhez mindenféle kellék és szerszám. A fenti videon “Uragan” rakétavetők igyekeznek Mariupol felé.


https://balrad.wordpress.com/2014/11/30/donbasszi-hetvege/

Mi a párt? - Miért nincs a hungaristáknak pártja?

"Erős igazsággal az erőszak ellen:
így élj, s nem kell félned, veled már az Isten."

Babits Mihály

 

Légy becsületes, tisztességes és igaz!


Ezek azok az emberi értékek, melyeken nemzeteknek, országoknak épülniök kell. Hamis szó, hamis cselekedet ingoványba vezet. Aki csalásra épít: nyakát töri. A felelőtlen ember homokra épít, amit elfúj a szél, és elmos az eső. A becsületesség olyan, mint a sziklakő: kemény és maradandó. Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövendő az igazaké.

Haladj csak bátran a becsület és tisztesség útján, a jövendő az igazakkal van.

 


Szolzsenyicin a következőket írta 1991-ben a pártoskodásról:

"Mi a párt?
Emberek csoportja, mely meg akarja ragadni a hatalmat, hogy lehetősége nyíljon programja megvalósítására.
A párt szó azt jelenti: rész. Ha pártokra oszlunk, azt jelenti: részekre oszlunk.

Ha a párt a nép része, vajon kivel áll szemben?
Nyilván a nép többi részével, mely nem követi.

Minden párt elsősorban NEM az EGÉSZ NÉP, hanem saját maga, és követői érdekében tevékenykedik. A pártérdekek elhomályosítják a nemzeti érdekeket.

A pártok érdeke, de még a létezésük sem azonos a választók érdekeivel.
A pártok versengése eltorzítja a népakaratot.
"


Már az ókorban Titus Livius megírta:


"A pártok közötti harc sokkal nagyobb bajt hozott és hoz is a nép számára, mint a háború, az éhínség, a dögvész, vagy bármely más istencsapás."

Jonathan Swift szerint:

"A párt sokak őrültsége kevesek érdekének szolgálatára."

 

 

Várhegyi Kálmán gyűjtése

Zene, mint fegyver az emberi tudatra ébredés ellen

Sokunkban felvetődött már, hogy az emberiséget irányítani szándékozó háttérhatalom aljas eszközökkel igyekszik az embert szellemileg visszafogni, visszafejleszteni, vagy abszurd esetben teljesen lebutítani állatias rabszolga szintre, a kontrollálás érdekében. Ennek jelei az élet szinte minden területén tetten érhetőek.

 

Fénykép: Zene, mint fegyver az emberi tudatra ébredés ellen Sokunkban felvetődött már, hogy az emberiséget irányítani szándékozó háttérhatalom aljas eszközökkel igyekszik az embert szellemileg visszafogni, visszafejleszteni, vagy abszurd esetben teljesen lebutítani állatias rabszolga szintre, a kontrollálás érdekében. Ennek jelei az élet szinte minden területén tetten érhetőek. A teljesség igénye nélkül csak néhány példa: - szellemi visszafejlesztés a média segítségével (elhallgatott hírek, buta műsorok, stb.) - tudatmódosítás („oktatás", erős manipuláció a reklámokban, hírekben, HAARP stb.) - élelmiszermérgezés (azok vagyunk, amit megeszünk, sok-sok E betűs szám...) - immunrendszer mérgezés (gyógyszermaffia, oltások, fogkrém fluor-idegméreg, stb.) - anyanyelvtörlés (latin, később angol, majd még később „windows" világnyelv erőltetése) - történelemhamisítás Fentiek már vélhetően nem szorulnak különösebb bizonyításra, elég csak szétnéznünk az életünkben, viszont „uraink" sajnos még mindig tartogatnak meglepetéseket. A fentieken túl ugyanis egy egyre inkább elterjedt vélemény szerint létezik egy még ezeknél is alattomosabb, észrevehetetlen fegyver, amit bevetettek ellenünk, mégpedig a frekvenciamódosítást. Ugyanis az a helyzet emberek, hogy mi mind félre vagyunk kollektíve hangoltatva. http://turul.ucoz.hu/blog/zene_mint_fegyver_az_emberi_tudatra_ebredes_ellen/2012-01-31-2

 

 

A teljesség igénye nélkül csak néhány példa:

- szellemi visszafejlesztés a média segítségével (elhallgatott hírek, buta műsorok, stb.)

- tudatmódosítás („oktatás", erős manipuláció a reklámokban, hírekben, HAARP stb.)

- élelmiszermérgezés (azok vagyunk, amit megeszünk, sok-sok E betűs szám...)

- immunrendszer mérgezés (gyógyszermaffia, oltások, fogkrém fluor-idegméreg, stb.)

- anyanyelvtörlés (latin, később angol, majd még később „windows" világnyelv erőltetése)

- történelemhamisítás

Fentiek már vélhetően nem szorulnak különösebb bizonyításra, elég csak szétnéznünk az életünkben, viszont „uraink" sajnos még mindig tartogatnak meglepetéseket. A fentieken túl ugyanis egy egyre inkább elterjedt vélemény szerint létezik egy még ezeknél is alattomosabb, észrevehetetlen fegyver, amit bevetettek ellenünk, mégpedig a frekvenciamódosítást.

Ugyanis az a helyzet emberek, hogy mi mind félre vagyunk kollektíve hangoltatva.

Idézek egy, a témába vágó cikkből:

„A modern társadalomban élők egyre kevésbé fogadják el az ő személyes megítélésük felett álló és attól független szabályok létezését. Persze ez nem fog azon változtatni, hogy ha figyelmen kívül hagyjuk a természet törvényeit, biztos mi húzzuk a rövidebbet. A zene mostanában már csak egy fogyasztási cikk, ömlesztik is ránk tonnaszám, szinte elmenekülni sem lehet előle.

A baj mindössze annyi, hogy ezt is teletömik mindenféle „E" számokkal, térfogatnövelővel, állagjavítóval, adalékanyagokkal, hogy tetszetős legyen, és ezért azt gondoljuk róla, hogy jó zene még akkor is, ha teljesen üres, vagy ami még ennél is rosszabb, ha tele van a személyiségünket pusztító dolgokkal.

Az ókori görögök számára a helyesen megkomponált zene, amelyben minden egyes hangnak önálló értéke és tartalma volt ezzel szemben nagyon komoly erkölcsi értékkel rendelkezett, mert képes volt arra, hogy a hallgató jellemét fejlessze. A középkor óta elterjedt zenei felfogás szerint viszont a zene hatását mindössze a hangok egymáshoz való viszonya határozza meg, nem pedig a megszólaló hangok magassága önmagában.

Részben ennek a megközelítésnek volt az eredménye, hogy a normál „A" hang annyiszor és olyan tág határok között változott a történelem folyamán. Néhány példa erre: az 1720-ból származó angol hangolósíp a normál „A" hangot 380 Hz-en határozza meg, ezzel szemben azok az orgonák, amelyeken Johann Sebastian Bach játszott Hamburgban vagy Weimarban 480 Hz-es normál „A" hanghoz voltak hangolva. A tizenkilencedik század elején erős tendencia alakult ki a normál "A" fokozatos emelése irányában. Ezt a folyamatot végül az énekesek tiltakozásának hatására 1859 február 16-án a francia kormány egy törvény kibocsájtásával állította meg, amelyben a normál "A" hangot 435 Hz-en rögzítették, és diapason normal néven vált ismertté Franciaországon kívül is. Ebből a normál "A" hangból egy 258.65 Hz-es "C" hang származik, aminek egy alternatívája az úgynevezett filozófus hangolás, amelyben ez a "C" hang 256 Hz. Ehhez a "C" hanghoz egy 432 Hz-es "A" hang tartozik. 1884-ben Giuseppe Verdi írt egy levelet az Olasz Állami Zenei Bizottságnak, amelyben kéri tőlük a normál "A" hang 432 Hz-en történő rögzítését, amit matematikai okok miatt tartott szükségesnek és annak ellenére, hogy nem járt sikerrel a kérése, ő saját maga ezt a 432 Hz-es hangolást használta. Ezt a hangolást azóta is Verdi-hangolásként ismerik. Ez utóbbi hangolás nagyon kényelmes hiszen a 256 a kettes szám nyolcadik hatványa, ezért minden oktávban egész szám a "C" hang frekvenciája, de erről a hangolásról később részletesen is beszélek.

A normál "A" hang története persze folytatódott.

Anélkül, hogy ebből a cikkből a titkos Illuminati körök világuralmi törekvéseit leleplező írás kerekedne talán érdemes megemlíteni azt a konferenciát 1939-ben, amelyiken a normál "A" hangot 440 Hz-re módosították. Az egyik szervező és a módosítás javaslója is Joseph Goebbels náci propagandaminiszter volt. A javaslatot több tízezer zenész tiltakozó petíciója ellenére elfogadták és 1955 óta ISO szabvány.

Felmerül a kérdés, hogy van-e egyáltalán jelentősége annak, hogy milyen hangmagasságot választunk referenciaként. Ha van ennek valamilyen hatása, akkor az milyen és hogyan vizsgálható? A következőkben egyrészt néhány figyelemreméltó adatot szeretnék felsorolni, ezenkívül egy különleges kísérletet, amelyikben a különböző hangmagasságok hatását értékelték.

Az agy a hétköznapi gondolkodás folyamata közben 14 és 40 Hz közötti frekvencián bocsájt ki hullámokat, ez azonban csak bizonyos típusú dendritek működésének az eredménye, amelyek a domináns agyféltekében találhatók. Amennyiben a két agyfélteke működését 8 Hz-en tudjuk egymással szinkronizálni, akkor egy harmonikus működést érünk el, amelyben maximalizálni tudjuk az információ áramlást a két agyfélteke között. Erről agykontrollosok és meditációt gyakorlók tudnak a legtöbbet. Ezenkívül a DNS másolási frekvenciája és a Föld alap rezonanciája is 8 Hz. Ez utóbbit Schumann rezgésként ismerik, amelyik egy globális elektromágneses rezgés a Föld felszíne és az ionoszféra között. A zene alapvető eleme különböző hangok harmonikus összecsengése.

Amennyiben a zene alapja a korábban említett 256 Hz-es "C" hang, amelyik nem más mint a 8 Hz-es természetes frekvenciáknak öt oktávval magasabb felharmonikusa, akkor a zene amit hallgatunk, összhangban lesz ezekkel a testünket és környezetünket felépítő rezgésekkel és segíteni fog abban, hogy harmóniába kerüljünk saját magunkkal és a minket körülvevő világgal, sőt még az egészségünk megőrzéséhez is hozzájárul, ami nem más mint a testünk harmonikus működése. Ezzel szemben, ha a referenciapontunk 440 Hz, akkor függetlenül attól, hogy milyen stílusú zenét csinál, vagy hallgat valaki, mindenképpen egy disszonanciát hoz létre a zene és önmaga, valamint a természet között. Ez a hatás nem csak a zenei stílustól független, hanem még attól is, hogy milyen hangközrendszert építünk fel erre a frekvenciára. Ez a disszonancia pedig gyengít minket fizikailag és mentálisan is, aminek következtében könnyebben irányíthatóvá és kihasználhatóvá válunk. Ez megmagyarázhatja, hogy olyanok akiknek hatalom van a kezében és fizikailag valamint mentálisan is uralni akarnak minket, mint pl. a korábban említett Joseph Goebbels, miért mutatnak egyáltalán érdeklődést a hangolás kérdése iránt.

Ha körülnézünk a világban, akkor azt is láthatjuk, hogy a népi hangszerek származási helyüktől függetlenül követik a fentebb említett természetes frekvenciákat. Egy Koreából származó furulya hangjainak frekvenciái például a következők voltak: 597.2 Hz, 651.6 Hz, 716.8 Hz, 796.4 Hz, 896 Hz, 1024 Hz,1102.4 Hz, 1194.4 Hz. A furulya hatodik hangja egy "C" hang, amelyik a 256 Hz-es "C" hangnál két oktávval magasabb. Egy másik furulya alaphangja, amit Etiópiában vettek meg egy pásztorfiútól 512 Hz volt. Hasonló hangszereket találtak Görögországban vagy Közép-Amerikában is. A 256 Hz-es "C" hangra, vagyis 432 Hz-es "A" hangra történő hangolás tehát az emberi természetből adódó hangolás. Az is érdekes tény, hogy még a modern orvostudomány is sokféle diagnosztikai és terápiás céllal használ különböző hangvillákat, amelyek frekvenciája a kettes szám valamelyik hatványa, 64 Hz-től 4096 Hz-ig. A hanggal történő gyógyítás egyébként évezredek óta ismert, használhatnak hozzá hangvillákat, speciális hangolt edényeket, hangszereket vagy mantrákat. Indiában még most is élnek olyan mantra-gyógyítók, akik képesek még a kígyómarást is kezelni.

Annak megállapítására, hogy milyen módon befolyásolják a gondolkodásunkat és érzelmeinket a különböző hangmagasságok, pontosabban az hogy milyen hangmagasságot választunk a hangrendszerünk referencia pontjának, komoly vizsgálatokat végeztek az Egyesült Államokban, Olaszországban, Németországban és Svájcban összesen több ezer ember részvételével és közel húsz éven keresztül. A kísérlet maga igazán egyszerű volt. A résztvevőknek két pár különböző hangról kellett leírást adniuk. A hangok megszólaltatásához először két monokordot használtak, az egyik húr 128 Hz-re a másik pedig 130.828 Hz-re volt hangolva. Mindkét hang egy "C" hang, de az első a korábban említett filozófus hangolásban, a második pedig a 440 Hz-es normál "A" hanghoz viszonyítva. A második összehasonlításban egy 216 Hz-es és egy 220 Hz-es "A" hang szerepelt. A két hang megszólaltatását annyiszor ismételték meg, ahányszor azt a vizsgálatban résztvevő személyek kérték, a lejátszás sorrendjét pedig váltogatták. A hallgatóknak mindössze annyit mondtak, hogy két különböző hangot fognak hallani, amelyek közül az egyik magasabb, a másik pedig alacsonyabb, de a hangmagassággal nem kell törődniük, hanem próbáljanak arra összpontosítani, hogy a két hangnak van-e valamilyen belső jellege, és hogy ez a tulajdonság azonos-e, vagy különböző a két hang esetében. Ezt a kísérletet később elvégezték fuvolákkal, hegedűkkel, zongorákkal is, sőt azt is váltogatták, hogy ugyanabból a hangszerből egyszer egy tanuló kategóriájút máskor pedig egy kiemelkedő minőségűt használtak, annak érdekében, hogy kiderüljön vajon a megszólaltatás módja okoz-e valamilyen eltérést abban, ahogy a hallgatók értékelnek egy hangot. A vizsgálat sok évig tartó számtalan ismétlése után azonban a kutatók egy nagyon egységes és meglepő eredményre jutottak. Nézzük át röviden a négy hang által keltett benyomásokat és érzéseket a több ezer hallgató leírásainak összegzése után:

220 Hz-es "A" hang: 3-8 %-a hallgatóknak azt mondta, hogy szépnek és stimuláló hatásúnaknak találta, 90 % felett volt viszont azoknak az aránya, akik azt mondták, hogy kényelmetlennek, nyomasztónak, elnyomónak, irritálónak vagy agresszívnek találták. Számukra ez a hang olyan volt, ami szinte fájdalmat okoz a belső fülben és a külsődleges szépség mögött, mintha egy tőrrel döfnék meg őket.

216 Hz-es A hang: 3-8 %-a hallgatóknak azt mondta hogy személytelennek hangzott számukra, ezzel szemben 90 % felett volt azoknak az aránya akik a pontos, teljes, békés, tiszta jelzőkkel írták le. Sokan úgy fogalmaztak, hogy ez a hang elégedettséggel töltötte el őket, sőt olyanok is, akik szerint a naphoz hasonlóan fénnyel teli volt.

130.828 Hz-es C hang: 3-8 %-a a hallgatóknak ezt a hangot boldognak, dallamosnak és fényesnek írta le, de 90 % felett volt azoknak az aránya, akik a következő jelzőket használták: harapós, irritáló, kellemetlen, kissé orrhangú, olyan, mintha valaki egy táblát kaparna a körmével, beszűkít, összeszorít, egy olyan réteget tesz az ember mellkasára, amit át kell törnie, hogy lélegezni tudjon, feszültséget okoz, belefúródik az emberbe és a saját ritmusa ellen megy, idegessé tesz, vésztjósló.

128 Hz-es "C" hang a hallgatók 3-8 %-a számára kérdésekre ösztönző, kissé nyugtalanító volt azonban 90%-uk ilyen leírásokat adott: az emberi lényhez tartozik, sok teret ad, békésnek, kellemesnek és teljesnek hangzik, harmóniában van az emberrel, ezt hallva az ember kiegyenesedhet és szabadon és mélyen lélegezhet, bizalmat ébreszt, olyan mintha a szívben visszacsengene, olyan mintha mindennek az alapja lenne mégis teljesen szabadon hagyja az embert.

Ha azt is számításba vesszük, hogy sok hallgatónak nehéz volt az érzéseit szavakba foglalni a 90 % feletti hasonlóság a leírásaikban igen figyelemreméltó. Ezt az arányt nem befolyásolta sem a megszólaló hangszer fajtája, sem pedig minőségi színvonala. A kíséletek alatt azonban még egy nagyon fontos megfigyelést tettek a kutatók. Elektromosan megszólaltatott hangokkal a vizsgálatot nem lehetett elvégezni. Ez nem csak szintetizált hangokra vonatkozott, hanem még akusztikus hangszerek elektromosan erősített hangjára, vagy hangfelvételekre is, nem azért mert az így megszólaló hangok frekvenciái nem ugyanazt a hatást keltik bennünk, hanem azért, mert sokkal kevésbé tudatosíthatóvá válnak ezek a hatások. Viszont, amikor lassan, szinte kizárólag erősített zenét és felvételeket hallgatunk, mindazok a hatások, amelyek kedvezőtlenül befolyásolják személyiségünket, feszültséget és bizonytalanságot keltenek bennünk, saját természetünk vagy egymás ellen hangolnak minket, vagy akár még az egészségünket is rombolják, még sokkal veszélyesebbek, ha rejtve maradnak. A zenészek felelőssége egyértelmű ebben a helyzetben, de ők azok, akik a legkönnyebben tehetnek is azért, hogy ez a helyzet megváltozzon. Még a zenészeknél is sokkal nagyobb felelősség terheli azonban a zenét oktatókat, és azokat, akik az oktatási rendszereket alakítják ki, hiszen rajtuk múlik, hogy az emberek általában tudnak-e, vagy tudhatnak-e ezekről hatásokról aminek egyre nagyobb mértékben ki vannak téve. Elgondolkozhatunk azon, hogy mit is jelent jól behangolva lenni. Ez csak annyi lenne, hogy egy hangszer önmagában, vagy más hasonlóan hangolt hangszerekkel együtt nem tűnik disszonánsnak? Vagy akkor vagyunk jól hangolva, ha egy erősen megkérdőjelezhető eredetű nemzetközi szabvány szerint hangolunk be? Vagy akkor vagyunk jól hangolva, ha megismerjük a minket körülvevő és ugyanakkor bennünk is jelenlévő természetet és a zenénket úgy építjük fel, hogy ezzel legyen összhangban?"  (Forrás: Gáspár Péter - Zenészmagazin)

Szóval úgy néz ki a helyzet, hogy 1939-ban a náci Joseph Goebbels ajánlásával került be a nemzetközi standardok közé a 440hz referenciapontú hangolás. Azóta a megjelenő zenék nagy része fel van erre tuningolva, lemezkiadóknak, zenészeknek kötelező! És hogy ez milyen hatást váltott ki? Nézzünk csak szét, mekkora a káosz az emberek fejében...

Ne tévesszen meg senkit, hogy itt valakik a "náci Goebels" nyakába akarják varrni ezt az ügyet, (ez nyílvánvalóan egy elterelő szál, még ha a tények szerint igaz is), hanem az itt a lényeg, hogy megint találtunk egy területet, ahol átbsztak minket a palánkon! És még csodálkozunk, hogy ekkora a káosz az emberek többségében, amikor még a pihentetésre szánt zenében sem találhatják meg a nyugalmukat, mert az azokban lévő rezgések nincsenek összhangban a dobhártyánkkal.

Komoly kutatásokat is végeztek azzal kapcsolatban, hogy a hangok hogyan befolyásolják az anyagot. A különböző magasságú hangok gyönyörű, természetes, organikus formákat alkotnak (pl. vaslemezre szórt homokkal, vagy liszttel):

David Icke is foglalkozott a témával, ebben az előadásában: Sound Vibration Creates Form

A nemzetközileg elfogadott szabvány szerint tehát minden zenei mű úgy jelenik meg ~6 évtizede, hogy az "A" hang 4. oktávja 440hz-re van hangolva a természetes 432 helyett. Ezáltal a skála MINDEN hangja feljebb lett tuningolva az egész zenei műben, olyan frekvenciákra, amelyik az emberi fül dobhártyájának nem kedves, disszonáns rezgéseket ad.

Fentiek ismeretében talán nem állunk messze az igazságtól, hogy kijelentsük: a világegyetem nagyon leegyszerűsítve nem áll másból mint energiából, ami fényből és hangból tevődik össze. Ezek után ugye nem is olyan nehéz elhinni, hogy ez a frekvencia-tuningolási ügy ugyanúgy tökéletesen beleillik a káoszteremtési tervbe, aminek sok elemét már megfejtettük? Ezek a háttérerők már minden szinten belenyúltak az emberi életbe, lebutítva, összezavarva azt, miért tettek volna kivételt a „hangokkal"?

Nincs az a "bíróság", amelyik felmenthetné ezeket a tett(v)eseket!

Lehet, hogy vannak, akik szerint ez a 432 Hz-es hisztéria egy komplett baromság, figyelemelterelés, vagy esetleg valami new age-es marhaság. Laikusok mondhatnák, hogy bármelyik zeneművet - példának okáért Csajkovszkij B-moll zongoraversenyét - a skála bármelyik hangjáról el lehet kezdeni, és egyértelmű lesz, hogy a kezdőhang a meghatározó, mert a második és az összes többi hang az elsőnek a függvénye, tekintve hogy egy zenedarab tulajdonképpen frekvenciakülönbségek együttese.

Vagyis a fent említett zeneművet akár D-ről vagy G-ről is kezdhetem, mert a további hangok az elsőhöz viszonyulnak csupán, nem? Ez éppen olyan, mintha egy léckerítést fél méterrel arrébb tesz az ember, vagyis a lécek egymás közötti távolsága semmit sem fog változni, csupán a kerítés helyzete. Vagy még sem ez a helyzet??

Tudni kell, hogy a 432Hz-es és a 440Hz-es hangolás közötti különbség nem egy egész hang, nem is egy félhang, hanem még annál is kisebb! Matematikailag egészen apró különbségről van szó! Most kérdezhetnénk joggal, hogy miért számít egy alig negyedhangnyi különbség, de inkább visszakérdezek:

Számít-e, hogy a tudatmódosító reklámokat az agyunk befogadóképességéhez közelálló frekvencián sugározzák? Számít-e az, hogy a HAARP-al sugárzott hangulatbefolyásoló hullámokat milyen amplitúdóval és milyen frekvenciával nyomatják az emberek fejére? Még szép, hogy számítanak! Ezek, a tudósaik révén tökéletesen tisztában vannak matematikailag vele, hogy az emberek fizikai testének mi esik jól és mi nem!

Nem a léckerítést tették arrébb 8 cm-el, hanem egy teljesen másik léckerítést kaptunk, mint amire vágytunk, csak nem tudunk róla!

Itt nem arról van szó, hogy a "gyári", azaz teremtett "A" (lá) hangból tuningolás után "C" (dó) hang lett, hanem arról, hogy valakiket ismét rajtakaptunk amint belebarmolnak a teremtés rendjébe. Ugyanis a régebben gyártott természetes élő (!) hangszerek mind úgy vannak finomhangolva, hogy harmóniában legyenek a természet, a Föld rezgéseivel, ezáltal az emberi érzékeléssel is. A 440hz-re hangolt és sugárzott zenék nincsenek összhangban a világegyetem rezgéseivel, sem az emberi szervezet felépítésével.

 

 

Hírfigyelő Szolgálat

Számvetés - NATO és EU tagság témakörében

NATO

895-ben Kurszán vezér még azt jelentette Árpád fejedelemnek, hogy „216 ezer edzett lovas vitéz várja a parancsot.” Vissza is szerezték az országot! Trianon 30 ezer katonát engedélyezett nekünk harckocsik, repülők, nehézágyúk nélkül. 2013-ban már nincs önálló magyar hadsereg. A Fidesz az első ciklusban (1990-94) mindent elkövetett a kötelező katonai szolgálat eltörléséért, és – Horn Gyulával együtt – élharcosa volt a NATO-ba való belépésnek. (1997. november 16-án volt NATO népszavazás. Megjelent 49,24%, a szavazásra jogosultak 41,4% szavazott igennel. Ezek a számok azt bizonyítják, hogy a nép sem menthető fel minden felelősség alól.) Ma a hazai honvédség létszáma, az adminisztratív dolgozókat, polgári vezetőket, tisztikart, legénységet beleértve 29.700 fő. Érdekes szám. Feltűnő, hogy a költségvetési vitától eltekintve a NATO-ról, illetve a magyar honvédelemről alig esik szó. Nem témája a „közbeszédnek”. Ezen nem csodálkozhatunk. A jelenlegi, néhány, embernek nem nevezhető eszement gonosz számára a világuralmat biztosítani hivatott haditechnika és egyéb csúcstechnológia mellett semmi jelentősége már a NATO-nak. A világ különböző pontjain kialakított helyi konfliktusok (etnikai összetűzések és éhséglázadások) „kezelésére” bevetett NATO-tag alvállalkozóknak semmi köze a saját nemzeti érdekeikhez, így a mi esetünkben a magyar érdekekhez sem. Drónok, chemtrail gépek, HAARP-programok, műholdakról irányítható kütyük, a nano-, a bio-, és az információs technológiák világában a NATO-nak már csak a legalsó szintű diverziós propagandában van jelentősége. Magyarország mai szövetségi helyzetében az önrendelkezés, önellátás, önigazgatás, önvédelem tiltott téma. Pedig ez a jövő útja!

 

Oliver Cromwell híres mondatát, azaz

„Bízzál Istenben és tartsd szárazon a puskaport!”

 

Minden magyar kötelessége, és el ne felejtsük! Nem az a programunk, hogy merjünk kicsik lenni! Legyünk tisztában a Kárpátmedence óriási stratégiai jelentőségével!

 

Európai Unió

„Egy állam attól állam, hogy önálló felségterülete van, fajtájában, nyelvében, erkölcsében, politikai céljaiban egységes nép, azaz nemzet kezében van az állami főhatalom. A társadalom, a nép saját érdekeinek az érvényesítése, védelme érdekében (közös munkák, önvédelem megszervezése) létrehozta és fenntartja a maga központi gazdasági, igazgatási, önvédelmi irányító szervezetét, az államot. Az állami szuverenitás az jelenti, hogy bármely idegen hatalom érvényesülése kizárt. A magyar állam, azaz a magyar nemzet felségjogainak megsértésére, annak részbeni, vagy teljes átruházására – nemzetközi szervezetekre vagy magánszemélyek csoportjaira, bármilyen jellegű katonai-politikai-pénzügyi hatalomra -, sem országgyűlés, sem népszavazás történetileg nincs felhatalmazva. A magyar államot, az országot, a Nemzetet nem számolhatja fel sem a mindenkori országgyűlés, sem az adott időszak szavazópolgárai. (Lásd: KGST, Varsói Szerződés, NATO, Európai Unió, Nemzetközi Valutaalap, Világbank.)”

 

 

eutagoknem

Azok, akik bevitték az országot az EU-ba és a NATO-ba, a hatályos Btk. 144. § alapján is hazaárulók.

 


Hogyan, milyen aljas manipuláció következményeként kerültünk az EU-ba? Mire szétnézhettünk volna, már benn is voltunk! A legkeményebb EU-s propaganda Fidesz első ciklusában folyt. (1998-2002) Sokan érezték, sokan tudták, hogy számunkra kedvező csatlakozási feltétel nem létezik, mégis benne vagyunk! Érdemes emlékeztetni a 2003. április 12-i uniós népszavazásra. Megjelent 45,62%, és a szavazásra jogosultak 38%-a szavazott igennel. El kell ismerni, szomorú számok ezek. Nem véletlen, hogy síri csöndben múlt el az uniós népszavazás 10. évfordulója. (2013. április 12.) Senki nem készített mérleget, nem történt felelősségre vonás!

 

Király B. Izabella

A magyar tudás márpedig hatalom

Miért volt elhibázott az elmúlt évtizedek gazdaságpolitikája, amely oda vezetett, hogy a volt visegrádi országok közül az utolsók vagyunk, és előkelő helyet foglalunk el a korrupciós listán.

Ha ehhez még azt is hozzátesszük, hogy a pénzverési és pallosjogról is lemondunk, akkor már elmondhatjuk, hogy csak szolgák vagyunk, őseink vérével átitatott Kárpát-medencében.

A rendszerátmentés hibás lépéseit korrigálni lehet, de ehhez egy olyan vezetés kell, aki látja a kivezető utat és van hite ahhoz, hogy mindezt a Magyar nép javára tegye.

RÁBA RT.- Fejleszteni kellett volna az amúgy is nagy hagyományokkal rendelkező iparágakat, nem leépíteni és helyettük wellness központokat (amely valójában nem is a bennszülötteknek épül), dísztereket és méreg drága utakat (rossz minőségben), üresen álló lakóparkokat (a beköltözőknek) építeni, és még sorolhatnám napestig.

Mindezek megépítése jórészt hitelből (EU "támogatásból") történt, melyet vissza kell fizetnünk kamatostól, és nem hoz a társadalomnak akkora többletértéket, mint hozott volna a magyar szellemi tőke támogatásával létrehozott kutatási- és fejlesztési központok, s a majdan e szektorok eredményeire (találmányok, új termékek, stb.) épülő vállalatok, vállalkozások, egy fejlett Magyar ipar és az ehhez szorosan kapcsolódó hagyományos mezőgazdaság.

A pályázási lehetőségek bizonyára a magyar szellemet táplálják azzal, hogy a gondolkodó és tevékeny magyar népet arra nevelik, hogy pályázatokból is meg lehet élni. Természetesen a pályázatírás jövedelmező tevékenység, hiszen az órabér 28. 000,-Ft is elérte. Tudják Önök, hogy egy szakmunkásnak mennyi az órabére?

- A keleti piacainkat nem felszámolni, hanem fejleszteni kellett volna. Nem lett volna szabad az exportra termelő vállalatokat és a Magyar mezőgazdaságot leépíteni.

- A szakképzés leépítése óriási baklövés volt!

- Felsőoktatásban tanulók arányának 5%-s szintre való csökkentése a műszaki és reáltudományok területén, szintén.

- A bürokrácia nagyságrendi növekedése.  A költségvetési szféra jövedelmének túlzott emelése, a reálgazdaságban dolgozókhoz képest. Ez az arány az EU-ban  3,5% , itthon 6,7% .

- A vállalkozások terheinek olyan mértékben történő emelése, hogy ne legyen kérdés a megszűnésük.

- Kereskedelmek fejlesztésére hatalmas pénzeket költünk fölöslegesen, és nem teszünk semmit a b2b weboldalak támogatásáért, hiszen ez hatékony, mint Kínában és az összes ázsiai országban.

- IT fejlesztések, geotermikus, szél és napenergiák figyelmen kívül hagyása, hiszen ez is Magyarország erőssége, a világon egyedülállóan.

- A szellemi tőke külföldre történő távozásának propagálása, hiszen még elindíthatta volna a fejlődést.

Energiaszektor teljes eladása!- Energiaszektor eladása,
biztosította az országunk és az itt élő emberek kiszolgáltatottságát!


- Világszínvonalú fejlesztéseink, nemzetközi eredményeink, földrajzi adottságaink ellenére hazánkban jelenleg a nemzetgazdaságnak csak ideig-óráig hasznot jelentő összeszerelő ipar képes megélni. Pedig világos kormányzati politikával olyan k+f-témákban lehetnénk versenyképesek, mint a jövő orvosi diagnosztikáját is támogató mikro- és nanoelektronika, a nagy hozzáadott értéket képviselő méréstechnológia vagy a környezetbarát energiatermelést jelentő fotóvillamosság.

Már nem arról van szó, hogy ma vagy holnap nem lesz elég mérnök Magyarországon, hanem, hogy évtizedes távlatban nem lesznek elegen. Magyarország jövője a mérnöki- és természettudományos képzés színvonalán áll vagy bukik. Az oktatás színvonalának drasztikus emelése és tudáspárti kormányzati stratégia nélkül a magyar ipar megmarad az összeszerelésnél.

 

 

 

EnergiaJelenleg a GDP nagyobbik részét a külföldi cégek teremtik elő, amelyek viszont a profitot nem tartják Magyarországon, hanem bizonyos utakon, de visszajuttatják anyaországukba.

Így a Magyar nép igazán jó GDP-t lát, de mégis millióan nyomorban élnek.

Ha mindezek és még számos lehetőség prioritást kapott volna, akkor Magyarországot és az itt élő embereket nem lehetett volna manipulálni, hiszen az életszínvonal kimagaslóan nagyobb lett volna, mint ma.

Itt van az eb elásva. De kilóg a lólába, hiszen nem az volt a cél, hogy egy gazdaságilag független országot szervezzünk, hanem egy kiszolgáló logisztikai, turisztikai és átmenő forgalmat lebonyolító térséget hozzunk létre, ahol a liberális elveket szó nélkül elfogadó, angolul jól beszélő és magyarságát (magyar anyanyelvet) felejtő népet kreáljunk, a távolabbi célok érdekében.

 

A pályázati lehetőségekkel pedig mintha azt sugallták volna, hogy munka és gondolkodás nélkül is lehet országot építeni, miért koszolnánk be kezeinket, holmi többletértéket teremtő munkákkal. Az csak "hal a tortán", hogy a spekulációnak teljes teret nyitottak, ahol törvényes keretek között lehet megkopasztani a kisembereket és jelezve azt, hogy a munkából nem lehet megélni.

 

 

Hírfigyelő Szolgálat

Ócs József: Gyáva nemzedék

Megmondták a régi, öreg bölcsek.
Leírták szenteknek hazudott könyvek.
Őrült próféták jövendölték félve.
Vad tekintetű költők harsogták a szélbe.
De mi nem hallgattunk mégsem rájuk.
Tétlenül, egyre csak a csodát vártuk.

A téglákból, miket egykor eldobtunk,
Ostobán, egy beteg világot alkottunk.
Régi átok elkövetni ugyanazt a hibát!
A Mammon oltárán feláldoztuk Isten fiát.
Mi még most is ezen átok szerint élünk,
Mert az igazsággal szembe nézni félünk!

Fényes, dicső múltunkat hamar elfeledtük.
Országunkat idegenek kezébe tettük.
Alamizsnán élő rabszolgák lettünk mára.
Gyáva népnek nem is lehet soha hazája!
Elvették tőlünk őseink hitét és Istenét,
Ezért lett belőlünk ilyen gyáva nemzedék!

Itt az idő, talpra kell állni most már végre,
És közösen, nagy betűkkel felírni az égre:
Nem vagyunk mi senki megvetett szolgái,
Atilla népe többé nem fog térden állni!
Vissza kell vennünk népünk hitét és Istenét,
Hogy ne legyünk többé gyáva nemzedék!

 

Brüsszel pénzfejő teheneknek gondolja a briteket

Nagy-Britanniának elege van abból, hogy "az EU pénzfejő tehenének” használják, - Jonathan Amott, a brit Függetlenség Párt (UKIP) főtitkára és EP-képviselője nyilatkozta ezt, miután kiderült, hogy az Egyesült Királyság további 33,7 milliárd fonttal (53,4 milliárd dollár) kell hozzájáruljon 2020-ig az Európai Unió költségvetéséhez, az uniós bevételek elmaradása miatt.

„Mikor fog [az Egyesült Királyság miniszterelnöke, David Cameron] rádöbbenni, elegünk van belőle, hogy az EU pénzfejő tehénnek használ minket? Cameron egyszer azt nyilatkozta, csökkentette az uniós befizetéseket, de a következő héten az Egyesült Királyság EU hozzájárulása feljebb kúszott. Ez a már megszokott brüsszeli követelés, és az Egyesült Királyság részéről egy újabb meghunyászkodás. Ennyit a reformprogramról.”

Hídfő.net.ru | Jonathan Arnott

Az EU források hiányát nemrég határozták meg, a számítások szerint eléri a 407 milliárd dollárt. Igor Ludborzs uniós számvevő szerint azonban problematikus lehet további pénzeket behajtani a tagállamoktól. „Problémákba ütközhet a pénz megszerzése a tagállamoktól, hogy az előirányozott kiadások finanszírozásra kerüljenek. Ennek nem lesz jó vége. Az összegek egyre csak nőnek."

Brit diplomaták szerint Cameron elég határozottan megkövetelte, hogy az EU tartsa magát a költségvetési korlátokhoz, a UKIP politikusa szerint azonban ez csak látszat. „Még ki sem fizettük az EU által követelt legutóbbi, 1,7 milliárd font értékű extra számlát, és máris úgy tűnik, még több pénzt követelnének a brit adófizetőktől.” Amott szerint „ez egy újabb számla a brit adófizetőknek, egy újabb fekete lyuk az EU költségvetésben, és egy újabb vereség Cameron számára Európában.”

A brit mérsékelt atlantista pártok nem nyilatkoznak az európai költségvetési hiánnyal kapcsolatban. November elején viszont Cameron azt nyilatkozta, Nagy-Britannia az EU által követelt 1,7 milliárd font költségvetési felárnak csak ötven százalékát fogja kifizetni. A fizetés várhatóan két részletben történik majd, következő év júliusában és szeptemberében.

Az Európai Unió költségvetése nem véletlenül gyengélkedik; Brüsszel a legkülönfélébb hitelekkel támogatja a kijevi atlantista kormányt. Az Európai Unió a tagállamokkal akarja kifizettetni annak a pusztításnak a költségeit, amit a Nyugat véghezvitt Ukrajnában.


http://www.hidfo.net.ru/2014/11/29/brusszel-penzfejo-teheneknek-gondolja-briteket

KÜLFÖLDI HÍREK KÉPEKBEN

MOCSOK AMERIKÁBAN

MOCSOK EURÓPÁBAN

MOCSOK MAGYARORSZÁGON

Az 1-ső képen az Amerika-bérenc egyiptomi elnök El Sissi Párizsban, a francia Ház elnökkel. Az AP híre és képe arról szólt, hogy egy csomó lopott műtárgyat visszaadnak az egyiptomiaknak. Erről jut eszünkbe, hogy magyar kormányfő vagy elnök még ilyen ügyben sosem utazott külföldre, pedig igen sok értékes műkincsünk van európai országokban, amiket elloptak az idők folyamán. Ilyen hanyagságot, sőt bűnt egyetlen ország vezetése sem tűrne el, mint amit nálunk látunk. A 2-dik AP képen a gyilkos, cionbérenc volt egyiptomi elnök, Mubarak, akit most fölmentettek a közel 900 gyilkosság alól. Immár 3 éve állandó lázadások vannak Egyiptomban a bűnöző rendszer ellen. A 3-dik képen az amerikai lázadások és gyújtogatások, főleg a négerek részéről, akiket ott a zsidósajtó még külön is uszít. A rendőr önvédelemből lelőtte az őrá támadt kábítószeres négert és azóta nem a bűnözőt itélik el a tömegek, hanem a rendőrt, aki a kötelességét teljesítette és több oldal a rendőrt gúnyolja, akit elbocsátottak, holott kitüntetni kellett volna. Jellemző a hazai sajtóra, hogy a romboló, rabló gyújtogató négerek károkozásának összegét még sehol sem hozták szóba. A 4-dik ATV képen persze, hogy bűnözőt ártatlannak állítják be. Minden hazai hírben reggeltől estig a rendőrt okolták. Az 5-dik kép azt mutatja, hogy Amerika 150 tankot küld az orosz határok közelébe. Arról még egyetlen hazai agymosoda sem szólt, hogyha a Varsói Szerződést 1991-ben feloszlatták, akkor miért nem oszlatták föl a NATO-t? A 6-dik DW képen gúnyolják a török elnököt, hogy a feminista buzi mozgalmak ellen föllépett és megmondta, hogy mi a nők kötelessége: a család. A 7-dik ATV képen már ezt gúnyolták. Ezek a Törpe Luciferek bezzeg a zsidók szaporodásáról nem gúnyolódnak! A 8-as DW képen a pápa az EU-s zsidóval. Jellemző a pápára, hogy leadott egy elég üres és érdektelen szöveget, ahelyett, hogy a lényegről beszélt volna. Nevezetesen arról – ha már ott volt az EU bűnbarlangban –, hogy az EU országok többségében miért üldözik a keresztényeket és az EU „alkotmányba” miért nincs benn az, hogy Európa keresztény országokból jött létre és ezen a kultúrán alapul. A 9-es Origo kép erre választ is adott, hogy a pápát hallgató buzi képviselők tüntettek a jelképeikkel a pápa szavai ellen. Ha már a hazudós Origó szóbajött, a 10-es képről azt állították hogy azon „francia” hajléktalanokat látunk, holott ezek cigányok egy francia városban. Ha a cigányok szóba jöttek, akkor a zsidókat sem lehet kifelejteni, mert az ő agyaik azonosan működnek. A neten egy kivándorlási oldalt hoztak létre, a képen éppen franciáktól menekülnek el. Mi csak azt nem értjük, hogy tőlünk miért nem húzzák el a csíkot? Ideje lenne, mert már nagyon bűzlenek, hiszen országunkat és nemzetünket lerabolták, lezüllesztették. Ehhez képest a 20-as évek „weimari köztársasága” egy gyenge próbálkozás volt, hazai állapotainkat tudva és látva. Oktatni kéne, hogy milyen lesz egy lezüllesztett és kirabolt ország, ha a zsidók vannak hatalmon. A 12-es kép éppen ezekre a zsidó bűnpártokra mutat rá. A 13-as kép a legutóbb bemutatott Hitler vízfestmény, amiről az egyik hazai lejárató oldal azt sugallta, mintha ez a kép hamisítvány lenne, nem is biztos hogy Hiler festette. Ez az oldal biztos nem olvasta a külföldi hírt, ahol világosan megírták, hogy az egyik német vezér aláírásával is tanusította a kép hátulján, hogy valóban a Vezér festette. A müncheni anyakönyvi hivatalt ábrázolja, ez a felirat a kép jobb sarkában, míg a bal sarokban Hitler aláírása. A 14-15-16-os kép egy külföldi grafikusé, ezek a Lajk oldal tette közzé.
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/k%C3%BClf%C3%B6ldi-h%C3%ADrek-k%C3%A9pekben-168

Franciaország népszavazást írhat ki az EU-ból kilépésről (Álmodozik, vagy talán, hogy is van Párizs tűzben ég, Marseille-t a víz árasztja el)

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front vezetője kijelentette; 2017-ben népszavazást ír ki az Európai Unióból kilépésről, ha megnyeri az elnökválasztást. A Le Figaro napilap szerint Franciaország egy ilyen referendumot követően valóban kiléphet az Európai Unióból, és a párt támogatottsága alapján erre minden esélyük megvan.

Hídfő.net.ru | Marine Le Pen

Marine Le Pen elmondása szerint a sikeres referendum után maximum hat hónappal megállapodásra jut majd az európai vezetőkkel Franciaország területi, törvénykezési és gazdasági függetlenségének visszaállításáról, valamint a monetáris függetlenségről. A Nemzeti Front vezetője azt is kijelentette, hogy azonnal lemondana az elnöki posztról, ha a franciák az Európai Unióban maradás mellett szavaznának. "Azt akarom, hogy megértsék végre, soha semmi nem fog változni, ha nem állítjuk helyre a függetlenséget és nem válunk saját sorsunk kovácsává."

Az utóbbi években a Nemzeti Front támogatottsága jelentősen növekedett, köszönhetően az egyre radikálisabb EU-ellenes retorikának. A májusi EP-választások idején a párt a szavazatok negyedét szerezte meg. Marine Le Pen azt is hangoztatja, hogy a független Franciaországnak elsősorban nem csak Brüsszellel szemben kell függetlenné válnia, hanem az amerikai befolyást kell végleg kiszorítani Európából. A legutóbbi közvélemény-kutatások adatai szerint Le Pent a franciák mintegy 43%-a támogatja, így esélyes az elnöki posztra.


http://www.hidfo.net.ru/2014/11/29/franciaorszag-nepszavazast-irhat-ki-az-eu-bol-kilepesrol

December 16-ra szervezik Budapestre az EuroMajdant

December 16-ára hirdettek meg a korábbi kormányellenes megmozdulások szervezői egy összevont tüntetést, amire minden eddigi kormányellenes megmozdulás résztvevőit várják. A beharangozó szerint civil és pártfüggetlen megmozdulást tényleg úgy szervezik, hogy látszólag civil legyen és pártfüggetlen. Egy diákközösség kezdte meg a szervezését - éppen csak a támogatásáról gondoskodik a korábbi, internetadó elleni megmozdulást szervező volt MSZP-s képviselő (Gulyás), ezen felül a liberális sajtó teljes spektruma gondoskodik arról, hogy két héten keresztül mindenkihez eljusson a tüntetés híre.

Hídfő.net.ru | Budapest Majdan

A demonstrációt minden ellen szervezik, ami ellen tüntetést szervezni lehet. A balliberális ellenzék számára a fontos, hogy mindenki ott legyen, mindenki tüntessen valamiért. A miért nem fontos, az elképzelhető összes indokot felsorolják, amiért normális ember alapesetben részt venne egy ilyen megmozduláson. Hazugság, korrupció, lopás, maffiakormány, társadalmi igazságtalanság, rossz egészségügy, még rosszabb oktatás - tehát minden elképzelhető dolgot felsorolnak, amiért tüntetni lehet. Annyi azért hozzátesznek, hogy magyar és EU-zászlót szívesen látnak.

A József nádor térre szervezett, látszólag civil megmozdulás egyenes ágú folytatása az áprilisban még perifériális indokok (Szabadség téri emlékmű) mentén szerveződő megmozdulásoknak. A tüntetésen megjelenő emberekben annyi lesz a közös, hogy nem kérnek a kormányból, és ennél fogva rá tudják őket venni, hogy beálljanak az Európai Unió zászlaja alá tüntetni.

A tüntetés párhuzamba állítható azzal, ami Kijevben történt, pontosan egy évvel ezelőtt. Ukrajnában civil szervezetet kezdeményeztek kezdetben békés, kormányellenes megmozdulásokat az ellen, hogy Kijev mégsem írta alá a társulási egyezményt az Európai Unióval, az Azarov-kormány ehelyett zárt ajtók mögött megkezdte az eurázsiai átmenet előkészítését: szándéknyilatkozatot írtak alá a Moszkva által alapított vámunióhoz csatlakozásról, és megkezdték annak jogi alapozását.

A békés EU-párti tüntetésekre "valaki" rászervezte a jobboldali szervezeteket és szurkolói közösségeket, így nagyon hamar megkezdődtek az összecsapások a rendőri erők és a tüntetők keménymagja közt. A Majdan téren sátrakat emeltek a tüntetők és azt közelharci eszközökkel felfegyverzett csoportok kezdték védeni, így egy állandó központ alakult ki. Ezen a Majdan téren végzett rendőrségi rajtaütés során a hatóságok olyan dokumentumokat találtak, melyek bizonyítják, hogy a jobboldali szervezetek dollárban készpénzes kifizetéseket kaptak; minél radikálisabb volt a rendőrökkel szembeni fellépés, annál nagyobb összeg volt a jutalom.

A kezdődő utcai harcok közepette egyik napról a másikra a tüntetők arról számoltak be, hogy a rendőrök a tömegbe lövetnek. A rendőrök pedig arról számoltak be, hogy a tüntetők tömegéből éles lőfegyverrel lőnek rájuk.

Hídfő.net.ru | EuroMajdan első halottElső haláleset a "békés" uniópárti tüntetésen. Ugyanaz a mesterlövész lőtte le, aki később a rendőröket is.

Képi (és videofelvétel) bizonyítékok kerültek elő arra vonatkozóan, hogy Kijevben ugyanaz a mesterlövész lőtte a rendőröket és civil tüntetőket felváltva, aki korábban a NATO afganisztáni és iraki misszióiban is szolgálatot teljesített. A NATO mesterlövésze a civilek tömegébe lövetéssel és a rendőrökre lövetéssel radikalizálta a kormányellenes tüntetést, hogy a tüntetők elemi gyűlöletből lépjenek fel a rendőrök ellen, és fordítva. A kijevi kormányt alig egy hónap leforgása alatt eltávolították a hatalomból, helyére fegyveres puccsal egy nyugatbarát kormány került, aminek első dolga volt, hogy felvette az IMF-hitelt és megszorító intézkedéseket vezetett be.

A két esemény közt párhuzam vonható, mert: az ukrán kormányt azért távolították el a hatalomból, mert az Európai Unió helyett keleti szomszédjával kezdett volna szorosabb kapcsolatokat építeni. 2015. január 1-jén megkezdi működését a Moszkva által alapított Eurázsiai Gazdasági Unió. 2015. január 1-től Magyarország sorsa nem az elszigeteltség, ha kilépünk az EU-ból, hanem a gazdaság fellendülhet az új szövetségi rendszerhez csatlakozással. Washington célja, hogy még az Eurázsiai Gazdasági Unió működésének megkezdése előtt radikális atlantista, nyugatbarát kormányokat juttasson hatalomra a kelet-európai országokban, köztük hazánkban is. Ha ez nem sikerül, az az amerikai befolyás kiszorítását jelenti Kelet-Európából, emiatt Washingtonnak elemi érdeke, hogy még a külpolitikai alternatíva megjelenése előtt radikális atlantista kormányt juttasson hatalomra Budapesten.

Egy hónap van hátra az Eurázsiai Gazdasági Unió indulásáig, és az Orbán-kormány megkezdte a keleti nyitást, ahogy korábban az Azarov-kormány is tette. A december 16-ig összevont tüntetés azt a célt szolgálja, hogy minél nagyobb tömeget lehessen összevonni az Európai Unió zászlaja alatt. Emiatt bármennyire is próbálják hangsúlyozni, hogy ez egy civil tüntetés, egyáltalán nem tekinthető civilnek, mert a balliberális pártok propagandájával összejátszó liberális sajtó teljes spektruma támogatja azt. Ez egy liberális tüntetés, egy budapesti EuroMajdan, amit az utolsó pillanatban, kapkodva próbálnak kivitelezni.


http://www.hidfo.net.ru/2014/11/29/december-16-ra-szervezik-budapestre-az-euromajdant

Egy érdekes idézet Weöres Sándortól

"Négyféle vezetőember lehet egy ország élén: Prokrusztész, Napóleon, Samu bácsi és Szolón.

Prokrusztész egy elgondolás híve, melybe nemzetét belekényszeríteni akarja, ha törik, ha szakad.

Napóleon szenvedélyes játékos és akár nyer, akár veszít, mindenképpen tékozol.

Samu bácsi úgy ül az uralkodói teremben, mint egy fűszerboltban, dekákkal és garasokkal ravaszkodik.

Szolón az isteni ihletre figyel, minden tette az örök mértékből ered és országa virul."
(Weöres Sándor)

Legfrissebb bejegyzések
...

Felelős Szakembereket, nem felelőtlen szakbarbárokat,
Kíváló Szakembereket, nem söpredék pártkatonákat!
Magyar Nemzetért tevő Szakembereket, nem magyarság ellen tevő HAZUGSÁGGYÁR alkalmazottakat!

 

„Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen”

 

Gróf Széchenyi István

Előzmények uzenek.blogspot.com illetve nyomaban.blogspot.com
Feedek
Megosztás
Honnan
websas.hu

MapFree counters! Free counters! Free counters!

HonlaprendszerüNK
 • 45 év szabad garázdálkodása
 • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
 • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
 • Adni, hogy még többet adhassak!
 • Adni, hogy még többet adhassak!
 • Advent-ÚrJövet
 • Afrikai Látnokokat követvén
 • Afrikai Hűség Hőség
 • Afrikai Víz
 • Ahogy kapom, úgy adom!
 • Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet
 • Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet – VESZPRÉM
 • Áldott legyen mindörökké az Úr neve!
 • Albert Líra
 • Alföld – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Alvidék-Délvidék, mikor térsz vissza hozzánk? – ZENTA
 • Amarilliszfélék
 • Amerikai Hűség Hőség
 • Amerikai Hűség Hőség – SOPRON
 • Amerikai Látnokokat követvén
 • Amoris Laetitia Háború
 • Andre Lowoa – VESZPRÉM
 • Április
 • Antikrisztus által Irányított Népvándorlás
 • Anzix
 • Anzix
 • Áradások-figyelmeztetések
 • Áradások-figyelmeztetések
 • Armageddon nyomában
 • Armageddon nyomában
 • Armageddon nyomában etnikai tisztogatású polgárháborúkban
 • Áttekintő irodalmi jelleggel
 • Augusztus
 • Ausztrálázsiai Hűség Hőség
 • Ausztrálázsiai Hűség Hőség – SORPON
 • Ausztrálázsiai Víz
 • Bács-Kiskun – SÜKÖSD
 • Bálványtemplomok, vértanuk vesztőhelye
 • Baranya – MOHÁCS
 • Begóniák
 • Békés – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Borsod-Abaúj-Zemplén – SÁTORALJAÚJHELY
 • Böjt-engesztelés-ima
 • Böjt-engesztelés-ima
 • Bölcsen Okosan Magyaran – ESZTERGOM
 • Bölcsen Okosan Magyaran Természetben
 • Bölcsen Okosan Törpemagyaran – BUDAPEST
 • Bölcsességek
 • Bölcsességek idézetekben
 • Bölcsességek, tapasztalatok, népi kutatások
 • Bölcsességek terjedelmében
 • BTankok
 • Buda
 • Budapest
 • BudaPilisSolt – ESZTERGOM
 • Buzogányvirágok
 • Csongrád – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • December
 • Dél-Alföld
 • Dél – Alföld – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Dél-Dunántúl
 • Dél – Dunántúl – BALATONFÖLDVÁR
 • Délvidék
 • Dezső Líra
 • Dunántúl – BALATONFÖLDVÁR
 • Ébredések, jelenések
 • Egri Érseki Kerület
 • Előbb-utóbb
 • Előre! Győzelemre Fel! – VESZPRÉM
 • Epikus Gyökereink
 • Epikusan A-C Lírailag
 • Epikusan A-E Lírailag
 • Epikusan D-F Lírailag
 • Epikusan F-K Lírailag
 • Epikusan FGIK Lírailag
 • Epikusan G-I Lírailag
 • Epikusan J-L Lírailag
 • Epikusan L-R Lírailag
 • Epikusan LMR Lírailag
 • Epikusan M-O Lírailag
 • Epikusan P-S Lírailag
 • Epikusan S-Z Lírailag
 • Epikusan SZ Lírailag
 • Epikusan T-Z Lírailag
 • Erdély-Csángóföld-Bánát-Körösmező-Máramaros-Székelyföld
 • Erdély-Bánát-Csángó-Körösmező-Máramaros-Székelyföld, mikor térsz vissza hozzánk? – ZSOMBOLYA
 • Erkölcsi Gyökereink
 • Ervin Líra
 • Esti Éjszakák
 • Észak-Alföld
 • Észak – Alföld – NYÍREGYHÁZA
 • Észak-Amerikai Víz
 • Észak-Magyarország
 • Észak – Magyarország – SÁTORALJAÚJHELY
 • Esztergom-Budapesti Érseki Kerület
 • Esztergom-Komárom – ESZTERGOM
 • Esztergom-Vác
 • Eucharisztia
 • Eurázsiai Unió az Európai Unió ellen
 • Európai Hűség Hőség
 • Eurázsiai Hűség Hőség – SOPRON
 • Európai látnok által követvén
 • Európai látnok által követvén
 • Európai Víz
 • Február
 • Fejér – ESZTERGOM
 • Fejezetek
 • Fejezetek
 • Felvidék-Kárpátalja
 • Felvidék, mikor térsz vissza hozzánk? – ZSOLNA
 • Ferenc Líra
 • Figyelmeztetések, üzenetek minden szinten
 • Föld
 • Föld
 • Frank Hűség Hőség – SOPRON
 • Friss Üzenetek a Nagy Figyelmeztetés előtt
 • Frissülés
 • Függtelen Határzár
 • Gábor Líra
 • Gomora Szodoma Technika
 • Gomora Szodoma Technika alapján a Végső Időkbe
 • Gomora Szodoma Technika Ellen a Végső Időkben
 • Gondolkodó Szemlélődő
 • Gyarlóságunk miatt az utolsó háború elkerülhetetlen
 • Gyermeki Hűség
 • GyökereiNK
 • Gyökereink
 • GyökereiNK TöbbEzer Kárpát-medencében – ESZTERGOM
 • Győr-Moson-Sopron – SOPRON
 • Hajdú-Bihar – NYÍREGYHÁZA
 • Hamis Béke
 • Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet… Földkerekségen
 • Heves – VÁC
 • Heves Jeges – SOPRON
 • Himnuszok-dalok településekről
 • Hogyan akartam, de mégse úgy lett
 • Hosszúság – AL-SAFIROV
 • HőseiNK PéldaképeiNK
 • Hűség Hőség
 • Hűség Hőség – SOPRON
 • Ibolyafélék
 • Igazságokat keresek, nem féligazságokat!
 • István Líra
 • Jácintok
 • Január
 • Jász-Nagykun-Szolnok – HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
 • Jelenések-Zarándoklások – VÁC
 • Jelenések-Zarándoklások – VÁC
 • Jézus az Emberiséghez
 • Jézus az Emberiséghez
 • Jézus az Emberiséghez
 • Jézus Krisztus Dobogó Szíve és Szeretete – SOPRON
 • Jézus Krisztus Urunk Dobogó Szíve és Szeretete
 • József Líra
 • Jövő a Múltból kikövetkeztethető – SÜKÖSD
 • Július
 • Június
 • Kadarkút-Siófok-Veszprém
 • Kadarkút-Siófok-Veszprém-Esztergom-Vác
 • Kalitka
 • Kalocsa-Kecskeméti Érseki Kerület
 • Karácsonyi kaktuszok
 • Kard(Gladiátor)virágok
 • Károly Líra
 • Kegyelemteljes Áldásodat kérjük jóságos Uram!
 • Keresztény bizonyságok, életek, történetek
 • Keresztény életek, filmek, történetek
 • Keresztes Imahadjárat
 • Kolon (S)Zala – SÜMEG
 • Kontyvirágfélék
 • Koralkák
 • Közép-Dunántúl
 • Közép – Dunántúl – ESZTERGOM
 • Közép-Magyarország
 • Közép – Magyarország – VÁC
 • Ladik
 • Lajos Líra
 • Latin.Amerikai Víz
 • Lég
 • Lég
 • Legendák, mesék, mondák
 • Liliomok
 • Lírikus Gyökereink
 • Legendás MeseMondaVilág – HERCEGSZÁNTÓ
 • Lélektárs – MOHÁCS
 • Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak
 • Magasság -VARSÓ
 • Magyarán-magyarul hazánk, nemzetünk, nemzedékünk
 • Május
 • Március
 • Margitvirágok
 • MártírSors
 • MártírSzentSors – SÜMEG
 • MédBabiloni Hűség Hőség – SOPRON
 • Meddig még?
 • Mélység – TRIESZT
 • Messze Távolban
 • Mi hunok 300millióan vagyunk
 • Mihály Líra
 • Munkanapló
 • Muskátlik
 • Nebáncsvirágok
 • Nefelejcsek
 • Nemzeti Imahadjárat
 • Nógrád – VÁC
 • November
 • Nyugat-Dunántúl
 • Nyugat-Dunántúl – SOPRON
 • Október
 • Olajfafélék
 • Olvasó gondolkodó
 • Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!
 • Örömhír
 • Örömhír
 • Örömhír
 • Őrvidék-Gyepüvidék
 • Őszinte alázatos erkölccsel
 • Pálmafélék
 • Pest – VÁC
 • Pesti kerületek – VÁC
 • Pesti Nagykörút
 • Péter Líra
 • Polgárháborús Védelem
 • Pólusharc
 • Pünkösd-ElJövet
 • Római Katolikus – keresztény rádió – ZENTA
 • Rózsák
 • Sándor Líra
 • Segítek, hogy segíthessek!
 • Skandináv Hűség Hőség
 • Somogy, Pannonhalmi főapáti birtoktól napjainkig – BALATONFÖLDVÁR
 • Sopron-Vác-Mohács
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg – NYÍREGYHÁZA
 • Szegfűk
 • Szélesség – TACHOV
 • Szentek köztünk élnek, a múlt róluk beszélnek
 • Szentek köztünk járnak, csodák bennünk élnek
 • Szeptember
 • Szeretve szeretett egységben szép az élet, ha nem adják meg-vissza türelemmel várd a lelkitársad!
 • Szétszaggatott szívek, akik összetalálkozhatnak, ha egymásra figyelnének mennyei segítséggel
 • SzívHang
 • SzívSzólam
 • Szodomán túl Armageddon
 • TABU
 • Tamás Líra
 • Természet Bűnös természetünk ellen lázad!
 • Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!
 • Tolna – Mohács
 • TöbbEzer
 • Tulipánok
 • Tűz
 • Tűz
 • Üdvözlet
 • Üzenet
 • Üzenet
 • Üzenet a Kárpát-medence területéről
 • Üzenet a Kárpát-medencén kívülről
 • Üzzed El a Sötétséget!
 • Üzzed El a Sötétséget!
 • Változás
 • Vas – SOPRON
 • Veszprém – SÜMEG
 • Veszprémi Érseki Kerület
 • Vigyázz!
 • Visegrádi Hűség Hőség – SOPRON
 • Víz
 • Víz
 • Zoltán Líra
 • 2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

  2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

  2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

   

  Free counters!

   

  Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: “Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a Sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

  Locations of Site Visitors